​Imon åker mamma & pappa iväg i 10 dagar. Önska jag fick åka med, hade behövt lite sol & bad.. Men glad för deras skull, att dom får chansen att åka till Mauritius av alla ställen. Pappa har skaffat pariscope så förhoppningsvis kan han köra en live åt mig så jag kan vara med på avstånd i kalla sverige.

Mormor ska flytta in under tiden dom är borta så det blir la mysigt ändå, mycket film tittande och bakande. Blir ett lugnt sportlov för min del då Viktoria är i idre.. Mikaela jobbar & Chris orkar jag inte ta mig till varje dag haha. xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Schnitzel gjord på soja med ris & vegansk brunsås. Drömgott 

Likes

Comments

Fick tvinga mig själv att gå upp imorse och hela skoldagen var en pina. Mina ögon ville gå i kors och hade huvudvärk. Vi har förberett oss för vår APL som vi börjar nästa vecka hela dagen. Är väldigt nervös då jag är väldigt obekväm i ny miljö och runt nytt folk. Mamma gjorde potatis och rotfrukter i ugn med soja korv till mig innan. Är inte så förtjust i sojakorv men resten var riktigt mumma. 
Nu ska jag slagga för har ångest och är på dåligt humör, ingen mening med att hålla sig vaken. chocho.

Likes

Comments

I måndags slog mamma & jag upp granen, den blev riktigt fin. Vi fick åka och köpa mer konstsnö dock för den tog slut jätte fort. Och igår var bästa Viktoria här en stund. Vi pratade om emmaboda (wiie). Vi ska köpa biljetter om några dagar, och vi pratade om helgens planer. Kan inte vara mer taggad över tiden framöver och nästa år speciellt. Livet blir så mycket enklare när man har så fina människor runt omkring sig som sprider så mycket glädje och kärlek. Är så äckligt lyckligt lottad. 
Bytte bloggportal hit från blogg.se av ett antal anledningar. Saknar dock blogg.se redan.. xoxo

Likes

Comments