Jag vill inte vara till besvär längre. Detta stämmer. Det är jobbigt att säga men för att vara ärlig är det något jag valt att göra själv då färre ska behöva tänka extra. Nämligen hemmafester och förkrök. Det grundar sig i att man dels behöver jämt tänka kommer jag in där eller är det trappor. Eller de andra tänker troligtvis: vilket besvär det kommer bli med Wheelchair man liksom. Därför har det tråkigt nog blivit så att jag sätter mig hemma och bara tar det lugnt. Det har kostat mig en del men på något sätt kan andra känna sig mer bekväma.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu är tiden kommen. Brev från försäkringskassan har kommit. Stressen bara av att öppna det, men att också läsa det var förfärligt. Mina assistanstimmar ska omprövas. Jag är extremt rädd för hur lite timmar jag kan eller kommer få då många andra med mer behov av hjälp fått runt 20h i veckan. Det motsvarar nästan 3h per dag. Det skulle alltså betyda ett helt slut på mitt festliv och annat då jag måste ha en assistent ifall något händer med mig. Faktumet att den röda staten inte gör något heller är intressant, därför röstar man inte rött vilket många andra också troligtvis kan vara ense om nu med vad de failat med.

Hade inte de som spelat handikappade och fuskat till sig miljoner funnits hade branschen sett annorlunda ut. Men nu har det förstört det för mig och många andra, mitt liv är förstört.

Likes

Comments

Nu när det är typ mellan 24 o 25 så säger jag också god jul här. Hoppas alla där ute har  en underbar dag och får det ni önskat er. 


Likes

Comments

Idag är det fredag, den absolut grymmaste dagen på veckan. Dels att man är helt ledig och jag är också helt frisk. Ut på klubben ska jag dock inte idag då jag varit alldeles för sjuk i nästan två veckor nu. Det kanske blir en Netflix n chill kväll eller kanske kolla lite fotboll, vem vet? För mig är det alltid lika oklart då jag inte riktigt planerar mina dagar som dessa till hundra procent. Får kanske spana in lite kläder och nya stilar att inventera på skolan.

Likes

Comments

 Hemma ligger jag i min säng tänkandes på prov och nyår. Framförallt att mitt nyår kommer vara så misär detta året just för det som hände i somras då man kände att ens kropp börjar säga emot(inga mer detaljer på det helst). Hur som helst har mina föräldrar bestämt att jag måste ha en jävla assistent ifall jag ska ut på nyår. Fair play att de bryr sig då det hänt massor med mig negativt sett, men vilken person har lust att vara assistent på nyår om vi ska vara ärliga? Ingen. Alla vill ju liksom ha kul på nyår och inte vakta en invalid som kan tappa det liksom. Som det ser ut nu kommer allt vara så misär. Inte ens en flaska champagne kan rädda upp ett nyårsdrag ute. Det som ni läst hittills är förvisso tråkiga saker, men jag måste vara ärlig och visa folk att allt inte är en dans på rosor för wheelman varje dag. 

Just nu ska jag slagga, för att förhoppningsvis kunna vara frisk på torsdag då det är muntligt svenska föredrag. 

CYA

/Wheelish

Likes

Comments

​​​

Ja vad har jag för sjukdom undrar säkert många. För jag vet att folk oftast inte vågar fråga då det kan vara känsligt. Jag har hur som helst en sjukdom som heter Congenital fiber type disproportion. Detta innebär konkret att mina muskeltyper är ojämnt fördelade. Detta påverkar sedermera  min uthållighet i musklerna för att hålla det enkelt. Om vi jämför med en vanlig person så var 300 meter för mig att gå detsamma för någon som sprungit marathon, energi mässigt i förbränning. ​Jämfört med andra har jag tur med den sjukdomen jag har eftersom jag kan göra så mycket själv i min vardag. Men ibland är inte livet så bra som alla tror, man vill helt enkelt bara dö främst för att man har minst 60 år kvar i denna misära kropp utan at kunna gå som alla andra längre.. /Samuel

Likes

Comments