UGNSVARMA PÄRON MED GETOST

Sugna på ett nytt och gott tilltugg till ert kvällsmys? De här päronskivorna är så goda och passar perfekt till ett glas bubbel, att de är enkla att äta utan att kladda gör det bara bättre 😊 Glöm in rosmarin, vill du inte ha hela kvistar går det lika bra med hackad.

Ugnsvarma päron med getost (12 skivor):

2 päron

100 g getost

1 näve valnötter

Topping:

Honung

Rosmarin, färs


Gör såhär:

1. Sätt ugnen på 200 grader varmluft.

2. Skär päronen i 1 cm tjocka skivor.

3. Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper.

4. Pensla päronskivorna med olja.

5. Värm i ugnen i 5 minuter.

6. Skär osten i 1 cm tjocka skivor och dela på mitten.

7. Ta ut päronen och lägg en ostmåne på vart päron och strö över grovhackade valnötter.

8. Sätt in plåten i cirka 1 minut till.

9. Ta ut päronen och ringla över honung och strö över rosmarin.


Hoppas det ska smaka 🌸

Kram C

Gillar

Kommentarer

Instagram @inthemakingbyc