SNABBPICKLAD RÖDLÖK

Jag äter avokado ganska ofta och ibland kan det vara gott med det där lilla extra till - som picklad rödlök. Många tror att det tar flera timmar men det behöver det faktiskt inte göra. Den picklade rödlöken kan förvaras i kylskåpet i några veckor så gör gärna lite extra.

Snabbpicklad rödlök (1 liten burk):

1 rödlök

1/4 dl vitvinsvinäger, alternativt ättikssprit 12 %

1/4 dl strösocker

1/2 dl vatten

1 nypa havssalt


Gör såhär:

1. Skala och skriva lök tunt - lägg i en burk.

2. Koka upp vatten, vinäger, socker och salt och rör om så att sockret löser sig.

3. Häll över den skivade löken och låt stå i 30 minuter eller mer.


Hoppas det ska smaka 🌸

Kram C

Gillar

Kommentarer

josefineemilia
josefineemilia,
Ser så gott ut!
nouw.com/josefineemilia
inthemakingbyc
inthemakingbyc,
Tack snälla 😊
nouw.com/inthemakingbyc
Lyckoreceptet
Lyckoreceptet,

Instagram @inthemakingbyc