GRÖNKÅLSCHIPS

Tips till gott snack om ni vill vara lite nyttigare på vardagarna. De här frasiga grönkålschipsen är försvinnande goda och inte nog med det, de är fullproppade med nyttigheter. Smaksätt gärna med en krydda för extra god smak 😋 De passar lika bra till drinken som ett tillbehör till maten. 

Grönkålschips (1 plåt):

120 g grönkål

1/2 citron, skalet

1 1/2 msk olivolja

1/2 msk näringsjäst/bjäst

Flingsalt


Gör såhär:

1. Sätt ugnen på 80 grader varmluft.

2. Dra bort bladen från stjälken.

3. Skölj kålen och torka torra.

4. Lägg kålen i en skål och massera in olja och citronzest.

5. Lägg över på en plåt, det är viktigt att kålen inte ligger på varandra.

6. Baka i cirka 50 minuter, till chipset är krispiga.

7. Krydda med näringsjäst och salt.


Tips:

- Skölj noga, insekterna trivs bra i kålens blad.

- Torka noga, vattnet kan göra att gången ångas.


Hoppas det ska smaka 🌸

Kram C

  • TILLTUGG

Gillar

Kommentarer

Tipsochannat
Tipsochannat,
Ååå älskart! Parmesan chips är också ett tips (;
nouw.com/tipsochannat
inthemakingbyc
inthemakingbyc,
Ja det är också supergott 😍
nouw.com/inthemakingbyc
annahults
annahults,
Måste prova!!!!!
nouw.com/annahults
inthemakingbyc
inthemakingbyc,
Jaa, så gott 🤗
nouw.com/inthemakingbyc
artibus
artibus,
Åh så gott, måste göras!
nouw.com/artibus
inthemakingbyc
inthemakingbyc,
Det tycker jag verkligen 😍
nouw.com/inthemakingbyc
MatildaWaern
MatildaWaern,
åh ser så gott ut!!
nouw.com/matildawaern
inthemakingbyc
inthemakingbyc,
Tack snälla 😍
nouw.com/inthemakingbyc

Instagram @inthemakingbyc