DOVHJORT I SOUS VIDE

Det här är mitt andra recept tillagat i sous vide och proteinet blir så gott att jag måste börja skriva ner det. Vi har tillagat en del i sous vide och jag märker att det är bra att skriva ner tid och gradantal på vatten så att man kommer ihåg det till nästa gång.

Dovhjort i sous vide:

600 g ytterfilé av dovhjort

Till stekning:

Smör

Vitlök

Timjan

Salt

Peppar


Gör såhär:

1. Vakuumförpacka köttet om du inte redan har gjort det.

2. Tillaga köttet i din sous vide i 2 1/2 timme på 58.

3. Bryn köttet i rikligt med smör tillsammans med vitlöksklyftor och kryddor.

4. Rulla köttet i hackad timjan.

5. Skiva i tunna skivor och servera.


Hoppas det ska smaka 🌸

Kram C

Gillar

Kommentarer

shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Herregud va gott de ser ut 😍
nouw.com/shinelikeapearl
inthemakingbyc
inthemakingbyc,
Tack snälla 😘
nouw.com/inthemakingbyc

Instagram @inthemakingbyc