Header

Idag är det, som förmodligen ingen missat, alla hjärtans dag. I min mening har dagen blivit lite av ett kommersiellt jippo där det känns som en tävling kring vem som gjort och fått mest romantik. Men såklart, den är ju mysig också, kärlek är ju mysig. Jag och Jonas har aldrig tidigare gett varandra något på alla hjärtans dag men idag överraskade han. När jag hade bytt om till träningskläder låg nämligen ett kuvert vid min mobil. Visst blir man glad, det finns ändå lite romantik i den där pojken ;) haha!

I övrigt har vi inte gjort så mycket mer idag. Jag har som sagt varit iväg till gymmet för att bränna lite kalorier. Kalorier som jag sedan fyllt på med igen, vi har fikat och ätit pizza ikväll. Vi lagade pannbiff och makaroner men ville hellre ha pizza, livet som vuxen <3

Nu ska jag redigera mina spellistor på spotify innan det är dags att krypa till kojs inför den näst sista arbetsveckan på socialtjänsten i Kopparberg, fortfort går det.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jonas lillebror hittade för några år sedan en undulat utanför sin bostad. Jens, som brodern heter, tog med sig undulaten hem och döpte honom till Håkan. Håkan och Jens trivdes bra med varandra, iaf vad jag kan bedöma utifrån de bilderna jag sett på dem tillsammans. Men, Jens kärlek för att resa vann över kärleken till Håkan och efter att ha följts åt i både Örebro och Stockholm hamnade tillslut Håkan hos Jens mamma. Håkan gjorde också ett stopp här hos oss, men då han inte var så skötsam som han behövde vara för att passa mig (alltså, komma in i buren när jag ville) så fick han flytta. Nu är han alltså permanent bosatt hos Jonas och Jens mamma. 

Nu har dock Håkans ordinarie sambos semester vilket innebär att han får spendera sin semester här hos oss. Jag kan väl erkänna att det inte var frivilligt från min sida, jag menar, han bajsar överallt... Men jag kan också erkänna att han är rätt rolig ibland, tokfågel!

Likes

Comments

​Så, jag har länge funderat på det där med att blogga. Det är egentligen roligt men jag gör det alltid som ett krav på mig själv, vilket det inte borde vara. Den jag bloggar för är ju mig själv. Jag har insett hur kul det är att sitt och läsa igenom mina gamla bloggar. Se hur livet förändrats och hur mitt sätt att uttrycka mig förändrats. Det är spännande, så vi försöker väl igen nu då. På en ny blogg och ny portal. I denna blogg ska inga efternamn nämnas, bara så ni vet. För jag vill inte att det ska att googla in på denna. Så, nu kör vi! 

Likes

Comments