Första advent blev väldigt lyckad. Hade mina absoluta favoriter över på adventsfrukost och vi skrattade oss igenom dagen. 🎄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Morgonljuset gör sig fint ihop med nya soffbordet 💆🏻

Likes

Comments

Lite loppisfynd som hamrades upp ikväll, ganska snett men det är inte så noga!

Likes

Comments

Likes

Comments

Har gått runt i Kungsbacka idag och shoppat lite, när det slog mig att jag vill ha ett nytt köksbord. Ett runt, men pengarna räcker inte riktigt till just nu, och då börjar tankarna gå kring hur jag kan fixa detta inom en snar framtid.

Ett grått bord. Klart att jag ska ha ett grått bord, super fräscht! Sagt och gjort, penslar och målarfärg var det första jag tog tag i när jag klev innanför tröskeln.

Resultatet blev detta:

Okej, bilderna ger ingen rättvisa alls. Och jag har inga stolar till detta bord då mina nuvarande är turkosa och de är inte riktigt vad jag har tänkt mig..

Men! Nya stolar behövs bara nu, för bordet är jag nöjd med så det runda får vänta ett tag till.

Likes

Comments

Söndagen spenderades för det mesta i sängen, men mot eftermiddagen gav vi oss ut tillslut. En stor fördel att bo nära havet 👌🏻

Likes

Comments

Nu var det ett tagsen, vilket har resulterats i ny lägenhet, och såhär ser det ut för tillfället.
Det kliar lite i fingrarna nu och man blir alltid sugen på nytt, men kan ju vara bra att hålla lite i pengarna just nu. Dock står sängbord som prio ett på listan!

Likes

Comments

Fredagskvällen spenderades med mina favorittjejer, de är tjejer i världsklass! 👌🏻

Likes

Comments

När det är halva priset har man svårt att tacka nej, och krukan är såå fin i verkligheten. Den ser helvit ut men det är den inte, dessutom lite smått spräcklig med en glansig yta. Superfin! Nu ska den bara få en grönväxt i sig också, någon mer hängande får det bli.

Likes

Comments