Testar ett nytt te nu innan jag åker till jobbet. Jag känner att jag egentligen är för trött för allt idag men det kommer bli skönt att tjäna lite mer pengar. Jag är lite orolig över hur mycket jag kommer få in dock. Skulle ju vilja få in runt 12 men kommer nog max få 6-7😓

Men på roligare tankar nu! Jag gjorde klart ena trädgårdslandet igår 😄 Fan vad jobbigt det var. Kändes som 1000 grader där jag stod och sen skulle jag få bort rotkakan (landet var extremt igenvuxet), så då stog jag med någon konstig hacka för att hacka mig igenom och sen bryta upp. I fem timmar höll jag på men nu är nästan alla rötter borta från landet. Två kärror med rötter fick jag köra bort men som tur var fick jag använda fyrhjulingen som finns på gården till det.

Händelserikt känns det som. Får hoppas bara att mina plantor tar sig sen 😄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är hemma från jobbet idag och blir hemma imorgon också. Har dragit på mig världens förkylning och eftersom jag jobbar på ett äldreboende kan jag inte riskera att smitta andra. Jag har försökt äta massa nyttiga saker idag för att bli frisk fortare. Jag har druckit två kannor smoothie (ni får ingredienserna längre ner). Sen har små ätit lite på solrosfrön när jag har legat i sängen och kollat på Youtube under kvällen. Jag börjar bli hungrig igen (Philip lagar mat) så ska väl äta något så småningom. Havregrynsgröt kanske? En kopp te blir det iallafall.

Ha det bra ❤

SMOOTIE 1
Dadlar
Havregryn
Fryst spenat
Hallon
Sojamjölk

SMOOTIE 2
Dadlar
Hallon
Vatten

Likes

Comments

Jag skulle göra en smoothie till frukost men tappade typ halva paketet fryst spenat i blendern. Det blev inte smoothie och det blev mer spenat än jag räknat med men det var gott ändå.

Nu blir det varma koppen innan jag lägger mig så får vi hoppas att min förkylning vill bli lite bättre.

Likes

Comments

Väckarklockan ringde vid tio och jag har varit upp och satt i linserna. Jag ligger i sängen igen och försöker skriva lite. Asså jag kan helt klart säga att det inte är lätt att bli nöjd. Har redigerat det här inlägget tre gånger efter jag publicerade det. Men det har inte blivit som jag ville efter redigeringen så jag har inte laddat upp det. Det här är bara det andra inlägget jag skriver så jag kanske lär mig hur jag vill ha det här sen. Men än så länge får det väl bli som det blir.

Även om det inte riktigt blir som jag tänkt mig så är det roligt att skriva. Jag hoppas det är lika roligt om några veckor för jag funderade nyss på om jag skulle försöka hålla igång bloggen till nyår. Jag startade ju den som en del av min bucket list för i år, så det är väl logiskt att jag har den hela året också. Eller det som är kvar av året iallafall.

Ha det 😘👋

Likes

Comments

Fick för mig för cirka en halvtimme sen att jag skulle göra en bucket list efter att ha kollat på någon video på Youtube med Therese Lindgren. Kanske är töntigt och smått lame att börja med samma sak som henne men tänker att jag har en täckmantel. Kan ju resonera att det kanske är bra att skriva av sig. 😝😝😝

BUCKET LIST 2017
1. Försök att äta veganskt på under 100 kronor i en vecka.
2. Motionera tre gånger per vecka i en månad.
3. STARTA EN BLOGG! 😄
4. Videoblogga i en vecka.
5. Filma en mat video.
6. Gå upp innan 9 varje dag i en vecka.

Likes

Comments