Cor, min handledare och jag sitter och småpratar efter frukosten. Snart är det dags för mig att åka med Nico till Shipold för att ta flyget tillbaka till Sverige. Nu har jag varit hos familjen Kranendonk i tre veckor. Har arbetat med allt från djur till maskiner. Sista dagen hjälpte jag till med robotarna och det vanliga arbetet. Dags att åka........

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Avslutningsmiddag med delar av familjen. Det blev hamburgare, mums!

Likes

Comments

Nys kom jag in och har precis duschat och ätit. Min dag har bestått av foderblandning på eftermiddagen både till korna och till ungdjuren. På förmiddagen kom veterinären och kollade vissa kor om inseminationen hade tagit och vaccinerade lite kalvar annars har det varit en helt vanlig dag.

Likes

Comments

Idag började jag med att göra rent robotarna och efter det strödde jag hos ungdjuren sen var det frukost. Efter frukosten skrapade jag rent alla liggsängar och strödde med nytt spån och sen puttade jag foder och lyfte ner hö. Efter lunchen Blandade jag foder till ungdjuren. 

Likes

Comments

Today I woke up at six and went out and started with the robots and then I putted feed and when I was finished with that, we went in and eat breakfast. After breakfast I mixed feed and pumped manure and unloaded some bales from a trailer. After dinner I loaded the manure in a manure spreader and cleaning robots before I went home.

Likes

Comments

Söndag är vilodagen på gården för de som är religiösa så de går i kyrkan men jag följde inte med. Istället kopplade jag för traktorn för djurvagnen som de kör runt campinggästerna i och pratar om byn där de bor och på eftermiddagen begav vi oss iväg med alla och vi fikade halvvägs på rundturen 

Likes

Comments

Började som vanligt vid 6 med robotarna och sen puttade vi foder. Efter frukosten täckte vi av lite av majsen och gräset och sen fick jag blanda foder för första gången med en självgående foderblandare med fräs det var riktigt lärorikt.

Likes

Comments

Vi började som vanligt vid kl 6 och gjorde robotarna och sen puttade vi foder och efter frukosten tvättade vi dem och byter slit delar på alla robotar.

Likes

Comments

Vi vaknade vid 6 och gjorde robotarna och efter frukosten var jag med och blandade foder och på efermidagen slog vi lite till gräs till ungdjuren.

Likes

Comments

Som vanligt gick jag upp vid 6 och vi gick ut och kollade robotarna och byte filter i dem och körde in de kor som inte hade mjölkat. Efter det puttade jag foder och den var det frukost och efter frukosten åkte jag och Cor och slog lite nytt gräs och hackade upp det och gav till ungdjuren

Likes

Comments