hej. Idag, just nu, sitter ja i min säng och ser på film med Bea. Jag avskyr hur hon får som hon vill varje gång hon är sjuk. Typ som nu, mamma lovade henne att få se filmen vi kollar på nu. Problemet är bara att filmen vi kollar på såg vi för inte alls länge sen, men det är väll en "egenskap" barn har; att kunna se om en film tusen gånger utan att den blir mindre bra. Det kan i alla fall inte jag, och det är nästan på gränsfall att filmen är dålig nu, uttjatad typ.
Och idag kommer Kristin hem med Fredde också vilket betyder att jag inte kan gå och lägga mig tidigt som jag hade tänkt. Men jag ska gå upp cirka 35 min tidigare imorn och ut på en lång promenad med Fredde, bara för motion.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag är det lördag, och den här helgen kunde inte bli mer trist och frustrerande! För det första är Bea sjuk, och när hon är sjuk blir hon i princip behandlad som en prinsessa. Inte direkt som när jag själv är sjuk. Hon får flera kilo godis och får se på film hela dagen, och nu har t.o.m mamma lovat Bea att hon ska få se på MIN film på MIN dator imorgon!! Bara för att jag blev klar med min läxa idag. Jag blir så frustrerad så jag inte vet vad jag ska göra! Ni kanske tycker att jag är avundsjuk, och jag kan helt utan problem säga att ja, jag är det. Men är det så konstigt då? Det tycker inte jag, med tanke på hur mamma behandlar mig jämfört med mina syskon. Jag är ju den enda som inte blir behandlad med lyx när jag är t.ex sjuk. Nejdå jag ska få diska, dammsuga och tvätta! Alltså va?! Hur kan det vara "rättvist"?! Nu är det kanske inte riktigt så igentligen men ur min synvinkel är det exakt så det är. Jag avskyr att vara hemma, i alla fall när någon annan också är det. Jag avskyr att vara hos mamma. jag skulle hellre vilja bo hos pappa, i alla fall ett tag. Hos pappa blir jag inte behandlad som en halvstäderska. Men det kunde ju vart värre. Jag menar, det är ju inte direkt så att mamma slår mig, men jag känner mig alltid som att jag är i vägen, som att jag igentligen inte hör hemma i den här familjen. Problemet är att jag inte vet vad jag ska göra för att ändra det här! jag vågar inte göra något åt det, eller berätta om det för något,, utom typ mina bästa kompisar Freja och Elvira. Ibland gör jag försök till "rop på hjälp" helt anonymt på internet, men ingen verkar reagera... Helt ärligt tror jag nästan att jag är rädd för mamma. Rädd att hon ska ta ifrån mig de jag älskar mest, mina sång-och gitarrlektioner, min pojkvän, min kontakt med alla mina vänner över huvud taget! Jag kanske bara är jävligt feg, jag vet faktist inte, men jag vet inte vad jag ska göra! Ibland känner jag mig t.o.m smått deppig p.g.a det här och den känslan har vart mycket värre tidigare, runt 3-4 år sedan.Och snälla skicka inget hat, jag mår redan tillräckligt dåligt, och jag vet inte vart jag ska vända mig annars än här:(

Likes

Comments

Hej alla! Idag så har jag varit i skolan, vilket jag inte var igår då jag hade orientering hela dagen och slutade vid 12. Men i alla fall så fick vi reda på ett prov vi har haft i SO, och jag fick godkänt. Vi hade idrott idag också, men jag var inte med eftersom jag inte hade några idrottskläder. Jag trodde att vi inte skulle ha idrott eftersom vi hade det igår istället. Men då gick jag och min bästa kompis (Julia) på en promenad istället. Vi gick till ICA och kollade på grejer, och sedan gick vi till videomästaren och köpte godis. Maten i skolan idag var sisådär god, men eftersom jag älskar fisk i allmänhet åt jag ganska mycket ändå. Det var i alla fall godare än kolpudding...

Och på tal om mat så måste jag bara få berätta för någon att jag kanske kommer börja med någon slags "halv-diet" för att försöka minska lite i vikt. Anledningen till att jag inte börjar träna mera är för att jag har inte tid och jag AVSKYR att gå ut å till exempel springa bland folk. För när man springer kollar vissa folk lite extra för det är så vårat samhälle är idag, och om folk kollar på mig känner jag mig osäker. Och jag vill heller inte sluta ta gitarr och sånglektioner för att gå på gym.
Ni får gärna ge tips på hur man blir av med onödigt fett på ett effektivt och relativt snabbt sätt utan att man behöver ge pengar eller så mycket tid på det. Det skulle i sådana fall betyda mycket för mig:)

Och nu blir kanske det här inlägget lite långt, men jag måste skriva lite kort om en sak som hände i helgen. Jag och Elvira, min kusin, hade bestämt att hon skulle få sova över hos mig nu när jag har fått ett eget rum. Men samma dag, alltså på lördagen, skulle Becca (Rebecca), en av mina bästa tjejkompisar, komma hit (hon bor inte i samma stad som mig). Så jag ville ju vara med henne också, så jag var med henne på morgonen. Då var inte mamma hemma, utan bara Martin, mammas sambo. Och när jag frågade om jag kunde få vara med Becca sa han att "visst det går bra. Däremot kommer väl Kristin sen också" så jag frågade när han skulle åka iväg på fotboll och han svarade "kvart i nio". Sedan när jag var med Becca gick vi till Coop och när vi var där ringde mamma och sa att Martin hade sagt att jag bara hade sagt något om Becca å sen gått ut! Vilket jag inte gjorde, eftersom han svarade på mina frågor!! Å sen kom inte Kristin förens klockan 12, och då gick jag och Becca till busstationen hennes pappa skulle hämta henne på. Medans vi var där ringde jag till Elvira och sa att jag kunde komma till henne och hämta henne när Becca's pappa hade kommit. Så jag gjorde det och när jag och Elvira, den här gången, va på coop fick jag ett sms av mamma där det stod att det inte gick så bra att sova över den helgen men nästa vecka, alltså helgen som kommer nu, skulle funka bättre. Men nu är det så här att jag hade redan bestämt med mamma att Elvira skulle sova hos mig i lördags, och jag hade också berättat att jag har tänk umgås lite med min pojkvän också under helgen som kommer nu.
Och jag glömde också berätta att anledningen till att det inte gick var för att beA HADE EN KOMPIS hemma, och dom skulle tydligen OCKSÅ sova över samma natt. OCH DOM BESTÄMDE DET SAMMA JÄVLA DAG, ALLTSÅ PÅ LÖRDAGEN!! Medans vi hade bestämt typ i onsdags eller nått sånt! Alltså, man gör inte så! Elvira blev ganska besviken, plus att hon behövde "girl talk" och sånt eftersom hon hade typ gjort slut med sin pojkvän, om jag fattade henne rätt.

Min fina kortfattade version av det blev ganska lång trots allt, och jag ber om ursäkt för det. Men jag är ganska upprörd över det som hände och personligen tycker jag inte att det var rättvist gjort av mamma, eller Bea. Jag tycker att dem handlade med 0 respekt:(

Likes

Comments

 ​Hej där du som läser. Det här är en anonym internetdagbok, vilket ni säkert redan vet. Men i alla fall så tänkte jag skriva lite här, som om det var en dagbok bara att den är offentlig. Hela internetdagboken är dock anonym och jag anger inga riktiga namn, utan däremot kommer jag använda mig av namn som jag själv gett personerna för att göra det hela just anonymt.
Jag börjar med att presentera mig själv;
Mitt tilltalesnamn här får bli Ylva, och jag är en tjej på 15 år och jag går i 9an. Jag har 3 bästa kompisar, 4 om man räknar med min kusin, en mamma, en storasyster, en lillasyster, en lillebror och en hund. Jag har också en pappa, men han och mamma bor inte tillsammans längre, och jag bor mest hos mamma. Jag har världens bästa pojkvän och vi har varit ihop i ungefär två och en halv månad nu.
Min storasyster, som vi kan kalla för Kristin, har precis flyttat hemifrån vilket är båda kul och tråkigt eftersom jag nu har fått ett eget rum men det är lite kaos med garderoberna. Vi har liksom inte flyttat våra kläder till rätt rum än, så imorse kom min lillasyster, som nu får heta Bea, in i mitt rum för att hämta kläder eller nåt. Och förut när jag sov kom min lillebror, som vi nu kallar för Axel, för att också hämta rena kläder i mitt rum. Mina kläder är i deras rum, och mammas och hennes sambo(som bor hos oss, och som nu får heta Martin) har sina kläder i garderoben i mitt rum också.

Idag i alla fall har varit hur dryg som helst. Under hela eftermiddagen har jag varit trött och inte direkt orkat göra något, utom på tekniken eftersom vi skulle nästan bara blåsa upp en ballong idag(allt annat hade vi gjort igår). Och  när jag kom hem fick jag vara barnvakt åt Bea och Axel OCH våran hund Fredde(som egentligen inte heter så). Någon gång vid 6 halv 7 kanske så somnade jag och jag vaknade igen när mamma skrek åt mig att jag skulle gå ut med Fredde, och då var klockan ungefär 8. Jag är fortfarande jättetrött och jag undrar hur jag klarar av att gå upp mellan klockan 6 och halv 7, vara i skolan en hel dag, gå hem och göra important stuff eller gå på lektion på en musikskola, och sen vara uppe till 10 för att gå ut med Fredde så han inte kissar ner hela lägenheten på natten. Jag vet inte om min trötthet beror på det eller på skolan och alla jävla prov och tester med nått utav det måste det väl vara?

Nu ska jag i alla fall äta upp min kaka å sedan gå in i duschen, och jag hoppas att ni kommer få bra underhållning av att läsa det här. Tack och vi hörs väl snart då?

Likes

Comments