Nå er det en stund siden jeg har tittet innom her, men har rett og slett vært så dårlig. Nemlig endelig fått påvist lavt stoffskifte noe som gjør meg ekstremt trøtt og slapp.. Så håper bare jeg får begynt på medisiner at det blir bedre.

Men jeg har en giveaway gående nå i samarbeid med @multitrend.mini hvor du kan vinne masse fin lekemat fra multritrend.no. Giveawayen avsluttes ikveld så her er det bare å henge seg på. Du finner den iallefall her: @interiorparadiset.Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Idag er det masse salg overalt og sikkert flere som skal shoppe litt? Jeg tenkte komme med et tips.

Hos Multitrend.no får du dette lekekjøkkenet til 50%, altså bare 549 kr fram til midnatt.

Så løp og kjøp...

Likes

Comments

Oi! Nå har det vært noen dager siden sist. Er syk, så formen er ikke helt på topp så bloggen har ikke blitt prioritert! Vet ikke helt hva som feiler meg ennå, men mulig det er et virus som attakerer immunforsvaret og når man da har dårlig immunforsvar fra før av så blir man ekstra dårlig såklart. Så kjedelig, men satser på at de snart finner ut av hva som er galt.

Forrige fredag satte vi igang og byttet rom med de små. Vi har jo hatt det største rommet, men nå var det på tide at de små fikk det og det har fungert så bra. De leker mye mere der inne og har fått masse plass!


Det er også et par ting på vei i posten som jeg venter på som jeg skal få på plass, så gleder meg til det!

Nå skal jeg fortsette å se litt på serier og prøve å våkne her. Fortsatt trøtt så håper jeg orker å få gjort litt hjemme her.

God helg! <3Likes

Comments

God morgen!

Først må jeg dele en fantastisk nyhet og det er at vi er så heldige å ha blitt ambassadør for Rampetroll. Vi gleder oss veldig til samarbeid og er så glad for å samarbeide med denne fantastiske butikken. Anbefaler alle å titte innom, det er masse fint!


Igår fikk jeg meg ny telefon, Iphone 7 plus og jeg elsker den! Og det passet så bra at jeg fikk den igår da jeg idag har snapchatten insta-life. Følger dere oss der?

Nå skal jeg gjøre litt husarbeid, det er jo helg! Nok å gjøre, men har ganske smerter idag så klarer nok ikke så altfor masse. Men jeg får heller sette pris på det jeg klarer istedet for å tenke på det jeg ikke klarer.

Tenk hvor fantastisk det hadde vært om de fant en kur eller medisin mot fibromyalgi som hjalp ordentlig. Får bare fortsette å be om at de finner ut av denne sykdommen.

God helg alle sammen!


Likes

Comments

Dagen igår gikk i ett. Var endel som måtte ordnes og det har det vært idag også. På morgenen fikk jeg kjempegode nyheter, eget innlegg om dette kommer. Jeg er så heldig!

Vinneren av den elektriske bilen fra Jollyroom trekkes ikveld med random,org så her er det bare å tagge i vei for større vinneresjangse. Giveawayen finner du på min instagramprofil @interiorparadiset.


Likes

Comments

Sitter med tekoppen og lader opp til litt husarbeid. Skulle jo egentlig blogge om påsken igår, men dagen gikk i ett. Plutselig skulle de små hentes, Billy skulle på fotballtrening også videre. Plutselig var kvelden der og jeg var ganske sliten så tenkte at jeg fikk vente til idag.

VI hadde en kjempefin påske. Vi var jo hjemme, men koste oss masse. Fikk besøk av mamma og pappa en dag også. De små kjørte masse bil hver dag og vi koste oss med påskeegg og godt. Dagene gikk i ett og det kan jo være en utfordring for meg med utmattelse, men det gikk faktisk ganske bra. Sov en liten dupp hver dag for å lade opp litt energi.

Den elektriske bilen har jeg giveaway på nå på instagramsiden min. ( @interiorparadiset ) Vinneren trekkes med random.org så her er det bare å tagge i vei for større vinnersjange.


Den fine jakken som Oliver har på seg er fra BarnogBaby.no og vi er så fornøyde med den. Pluss at den har det søteste printet og fargene. Merket er Racoon og den er både vind og vantett og har vannsøyletrykk WP 5000.

Kjenner jeg er så trøtt så vurderer om jeg skal lukke øynene litt føre jeg setter igang.

Ha en din dag alle sammen! <3


Likes

Comments

Hei og god morgen!

Vi har hatt en superfin påske og jeg skal fortelle litt om den i et eget innlegg, men først må jeg bare fortelle dere om denne fantastiske supergiveawayen jeg har på instagramsiden min nå. ( @interiorparadiset ) Du kan vinne denne elektriske bilen fra www.jollyroom.no som to kan sitte i til en verdi av 2899 kr!
Vi fikk våres rett føre påsken og den har vært superpoplær her, de små har kost seg med denne hver dag hele påsken! Og hvor gøy er det ikke at man kan sitte to stykker i den?


Bilen har to gir og på det raskeste går den 6 km/timen så da går det unna. For mere info finner du elbilen hos Jollyroom og den er nå på tilbud til 2429 kr.Vi snakkes senere! <3


Likes

Comments

Husker dere den mailen jeg satt å ventet på? Jeg fikk svar og det var veldig positivt så jeg har vært så glad. Men nå er det såklart en annen ting jeg går å venter svar på, men begynner å bli vant til denne ventingen nå.

Påsken er igang, mange har reist på ferie, vi skal bare være hjemme i år. De to små er jo i barnehagen idag, så har de ferie. Så da blir det vel masse kos og vi må jo finne på litt gøy.
Kjenner jeg er litt sliten idag da jeg har sovet dårlig et par dager, så burde vel egentlig lagt meg ned litt, men føler det er så mye som skal ordnes til påske, så må vel ut å handle litt.
Hva skal dere gjøre i påsken?God påske alle sammen <3


Likes

Comments

Hei på deg!

Her sitter jeg med en kopp te og venter på en mail. Og jeg håper sånn på positivt svar! Syns det er så stressende å vente på sånne spennende mail. Men vi får prøve å ikke tenke så mye på det.

Idag er det også jeg som har snappen INSTA-LIFE så følg meg gjerne der. Der kan du få se hvordan livene våres egentlig er bak instagramfasaden. Har heller ingen planer for dagen.
Jeg kjenner jeg er litt småirritert på været. Skifter jo annenhver dag og jeg blir så dårlig i kroppen av det. Igår ble jeg så irritert på den solen tilslutt. For et års tid siden så begynte jeg å bli dårlig av solen, så nå tåler jeg nesten ikke sol i det hele tatt. Kan ihvertfall ikke sitte å sole meg lenger. Men jeg er sikkert ikke den eneste som blir dårlig av det? Vi med fibromyalgi blir jo ofte værsyke, men er først det siste året jeg har kjent det så godt på kroppen.

Men nå må vel jeg som vanlig snart sette igang med husarbeidet.

Håper dere alle får en superfin dag! <3Likes

Comments