Hej allihop! Hoppas ni har en bra helg. Själv har jag jobbat men har nu stängt butiken och ska åka hemåt. Tänkte göra en kopp te och sen begrava mig i plugg. Just ju jobbar jag med färgsättning i kursen, vilket är svårare än jag trodde men också väldigt roligt!

Har ni några frågor kring utbildningen jag går (inredare och homestagingkonsult) eller bara är nyfikna så får ni gärna lägga en kommentar 💕

Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ååh dessa kuddar står just nu på min önskelista, perfekta inför våren. Ni hittar dem hos oss på Finlayson. 💕

/kram!

Likes

Comments

Hej allihop, här kommer lite bilder som visar lite förändringar från vår lägenhet. Nu har jag äntligen en plugghörna!

Sitter och dagdrömmer lite ikväll. Drömmer om framtiden och om att lyckas med alla mål jag satt upp för mig själv. Kan ni också spendera mycket tid till att fundera på er framtida karriär/mål? Det är så mycket jag vill uppnå men det tar tid och som allt annat kostar det! Men det enda man kan göra att är hålla humöret uppe och kämpa vidare!

Hoppas i alla fall att ni haft en underbar fredag kväll❤️

Likes

Comments

Äntligen! Nu är det bara några dagar kvar tills jag äntligen kommer börja min utbildning till inredare och homestagingkonsult. Utbildningen jag ska gå hittar ni hos inredningskurser.se för den som undrar :) nu är jag verkligen eld och lågor!

Kram!

Likes

Comments

"Man tager vad man haver". Vi ska renovera köket när plånboken tillåter, men innan det blir gjort får vi dras med bland annat denna tapet som vi inte gillar. Köket har därför bara varit en enda röra sen vi flyttade hit. Kände mig lite inspirerad ikväll så vi röjde undan allt och hämtade ner lite ramar och saker från förrådet. Blev lite trevligare att leva med innan renoveringen nu. Ska komplettera med en ny lampa och en duk tänkte jag.

Kram!

Likes

Comments

Vi har idag ganska lite förvaringsmöjligheter då vi bor i en tvåa och funderar därför ofta på vad vi kan göra för att få mer förvaring. Vi kom då fram till att en enkel lösning är att "bygga" möbler som passar oss och våra behov. IKEA har en serie som heter BESTÅ som man kan bygga ihop i olika former/färger. Vi tänkte köra på en vit modell med ben och vita luckor/lådor och sedan piffa upp möbeln med snygga läderhandtag. Kan visa er resultatet här i bloggen när vi är färdiga.

Kram!

Likes

Comments

Tänkte tipsa er om några snygga vaser som är lite annorlunda och sticker ut lite från den mer "klassiska" vasen. Jag har börjat våga mer och mer färg hemma, och det är roligt tycker jag! Både när det kommer till textil, möbler och detaljer.

Vaserna är från Jotex och ni hittar dem här och här.

Kram!

Likes

Comments

Ett trivsamt hem behöver inte kosta skjortan, dessa fina korgarna hittar ni för under 100 kr/st på Rusta, de andra produkterna kommer från Jysk och kostar också under 100 kr/st.

Kram!

Likes

Comments

Idag är det 2:a advent och vi har redan pyntat julgranen igår, vi kunde inte hålla oss. Det är inte förrän granen är uppe som man får julkänslor på riktigt tycker jag.

Jag tänkte lägga ut lite tips på olika sorters julpynt som man kan göra själv på bloggen, så kom gärna tillbaka och kika senare.

Likes

Comments

Fantastiska stolar i velour från Søstrene Grene, hoppas på att dessa snart får göra vårt matbord sällskap i vardagsrummet.

Likes

Comments