Header

Vilken härlig dag det var i Stockholm idag! Vårkänslor deluxe. Tyvärr har jag legat nerbäddad med feber och haft Grey's Anatomy till sällskap. Så har dagarna sett ut sedan i onsdags. Väldigt tröttsamt. Jag har dock kunnat se det fina vädret från sängen. Morgondagen kommer se likadan ut men ser fram emot kvällen då det är final för herrar i handbolls-EM. Heja, heja!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna härliga och grymma tjej är en utav alla fina tjejer från kursen jag pluggar. Vi båda har haft vår praktik. Sabina var några veckor hos Stylingbolaget. Följ henne för mer inredningsinspo och hennes resa mot att bli certifierad inredare och stylist.

Likes

Comments

Alltså dessa brudar!! Hur underbara kan man vara? Tips, tips. De pratar om ALLT mellan himmel och jord och avsnitten är ca 1timme, vilket är superbra till powerwalken, städning eller matlagningen. Finns där poddar finns.

Likes

Comments

Här sitter jag när jag jobbar, pluggar eller bara vill ha inspiration. Är verkligen nöjd med min lilla kontorshörna. Jag älskar ju att inspireras av tidningar. Väljer tidningsformat framför digitalt alla gånger.

Likes

Comments

1. Taklampa från Flos // 2. Soffa från Decotique // 3. Poster från Fotografiska

Den här veckan var det mycket inredning på schemat. Formex hålls ju 2 gånger per år och jag hann dit en kort stund i fredags. Så nu har jag mer inspiration än vanligt till att göra om och förändra här hemma. Hade varit kul med en uppdatering av soffa samt denna underbara taklampa. Postern är ju en klassiker som skulle passa perfekt.

Idag fyller sambon 24 så snart blir det födelsedagsmiddag med ett gäng. Grattis älskling!

Likes

Comments

Är hemma hos min finaste bästa vän Jennifer. Vi ska avnjuta allt gott som ses på bilden. Mys med filmer och massa tjejsnack. Vi har inte setts på typ 1 år vilket vi verkligen måste ändra på. Nu får ni ha en superfin lördagskväll!

Likes

Comments

Var på Formex idag en sväng och kollade in alla fina nyheter! Så himla mycket fint. Längtar till vår och sommar. Jag har (som många andra) kärat ner mig i sammet. Här är mina absoluta favoriter från mässan.

OLSSON & JENSEN

AFFARI

HOUSE DOCTOR

ON INTERIÖR

ERNST

CLASSIC COLLECTION

KAY BOJESEN

CHHATWAL & JONSSON

INTERSTIL

DBKD

EAST IMPORT

KIDS CONCEPT

FILIBABBA

SEBRA

RÄTT START

A LOT DECORATION

OYOY MINI COLLECTION

Likes

Comments