Hej! Jag är en 18-årig studerande kille från Östergötland, liksom alla andra har jag åsikter och tankar, särskilt kring vår politik. Jag skapade inte den här bloggen för att dela rasistiska tankar eller åsikter, utan för att säga min uppfattning och mina tankar kring Sverigedemokraterna och resten av vår riksdag eftersom många i Sverige har helt tappat fattningen om vad som är rasism och vad som är verklighet. Jag liksom många andra i Sverige har insett problemen vi har i samhället, och även vår politik. Den ända räddningen jag kan se för en framtid i Sverige är Jimmie Åkesson, då han är en av väldigt få politiker som lever i verkligheten och inte i en fantasi värld de byggt upp omkring sig för att skydda sig mot verkligheten. Just nu har vi massinvandring, tiggare vid varje gathörn, början till ett inbördeskrig.

Hot, hat, våld och våldtäkter är en del av vår vardag, vilket det inte var för bara ett par år sen. Jag skyller inte det här på invandrare eller svenskar, utan på oansvariga politiker som inte vågar ta tag i saker, eftersom ingen vågar bli kallad rasist. I Sverige är det ju bättre att undvika problemen än att bli kallad rasist.

Anledningen till att jag startade bloggen, är för att jag vill få fler till att kämpa för Sverige och dess ursprungsbefolkning. Jag vill ha kvar de gamla kyrksångerna, svenska flaggan, mina rättigheter och hålla kvar kristendomen i Sverige, även om det inte är många som lever efter den längre. Jag är inte beredd för att ge upp Sverige än, många ungdomar är förvirrade och vet inte vad de ska tycka eller tro längre, därför misstar man rasism med verklighet i dagens samhälle. Man måste kunna skilja på de, för invandrare behöver inte vara rädda för något alls här längre, vad som än händer så får de stanna, leva på våra pengar, oavsett brott eller bakgrund, ingen tänker på anstalts kostnader eller liknande. Vi är de utsatta nu, bara genom att säga ordet invandrare blir du stämplad som rasist och kan bli dömd till böter. Jag menar självklart inte alla som kommer till Sverige, utan riktar mig mot de som kommer hit och ställer till med problem, de som flyr och är rädda för sina liv välkomnar jag med öppna armar! Det ända jag hoppas på är att Sverige ska få förbli Sverige, om det inte redan är försent.

Förlåt för ett långt inlägg, men det sammanfattar en hel del och är en viktig del av bloggen, och innehåller en del jag känner att jag behöver få ur mig.

Namnet är taget från en Facebook grupp som jag inte är ägare över, här är länken till gruppen.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Inte-rasist-men-Realist/443540402493559?ref=ts&fref=ts

Mvh en ung Sverigedemokrat

Likes

Comments