Header

Hej jag tänkte väl mest ta tillfället i akt och skriva av mig lite. Det är så mycket som pågår i mitt liv och runt om just nu att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Jag känner verkligen att det inte är värt det att skriva en blogg för att andra ska läsa den utan har den mer som ett sätt att uttrycka mig själv när jag kanske inte annars vet hur.


Jag har tänkt så mycket på sistone på att jag känner mig tom inuti. Att jag känner mig ensam och att jag bildligt har ett hål i min själ. Kanske är det för att Peter inte är med mig nu, eller att jag avslutat all kontakt med min familj. Men det är jobbigt jag har så svårt att faktiskt skaffa vänner och jag är lika eller om inte sämre på att behålla vänner. Jag är så lätt kränkt och de vänner som jag faktiskt haft tills nu har jag känt att jag växt ifrån men ändå hållit fast dem så hårt jag kan för att slippa vara ensam. Nu har jag klippt alla band med gamla vänner som kanske inte är så bra för mig längre, som inte får mig att må bra eller som jag helt enkelt inte kunnat lita på. Det kändes bra till en början, som att bli pånyttfödd och kunna hitta mig själv igen men sedan har det bara resulterat i ångest. Ångest över att jag inte är tillräckligt bra, ångest över att ingen vill ha mig, att ingen vill vara med mig. Ångesten har helt tagit över mitt liv. 


Jag vet ärligt talat inte hur man träffar nya vänner längre, det är inte så att man går på krogen och raggar upp dem i baren liksom, eller? Jag kan säga att jag inte har en enda vän i min klass och jag vet inte varför det är så. Jag vet inte varför ingen tycker om mig. Jag är så sluten och blyg att jag knappt vågar prata med mina klasskompisar även fast vi gått i samma klass i tre år. Och det är så känsligt för mig och jag skäms över det på ett helt sjukt sätt. Jag känner att jag inte är tillräckligt bra för att vara vän med dem, tillräckligt snygg, tillräckligt smart, tillräcklig för att få vara med dem. Så jag hamnar utanför, jag är ärligt talat så ovan att inte ha någon vän i klassen att det kom som en käftsmäll och jag är fortfarande i shock att ingen ens vill prata med mig. Jag vet inte vad som gör att ingen vill vara med mig och jag är lite för rädd för svaret för att faktiskt fråga varför ingen ens kan ge mig ett hej på morgonen, inte ens se mig i ögonen eller sitta bredvid mig. Jag är rädd vad det finns för ursäkt, att jag är äcklig, att jag är ful, att jag är tjock, vad det är som gör mig så motbjudande och hatad. Jag känner verkligen att jag inte orkar mer och jag är så lycklig över att jag snart ska ta studenten och slippa all denna ångest som skolan framkallar. 


Jag tror det var allt jag ville få sagt egentligen, men jag är så ledsen att jag klarar inte prata med någon, fråga någon eller orka att följa efter någon, när jag ser blickarna jag får när de tror att jag inte ser. Jag orkar inte med min klass eller skolan eller något annat när det är såhär men jag fortsätter ändå. Och det är de mina lärare säger, min kurator säger och min läkare säger, att jag är stark att jag fortsätter för att jag är stark men det handlar inte om det, det handlar mer om en rädsla för konsekvenser än en vilja att vara stark ändå, men det lär jag skriva om en annan gång.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej där allesammans! Idag är jag på så fantastiskt humör, vilket inte händer så ofta. Det känns som att jag äntligen är på banan igen. Jag har börjat träna igen med P. Jag har flyttat in i en lägenhet och livet känns som att det bara rullar på. Jag börjar känna mig helt frisk också, det är sjukt hur mycket träning gör för hälsan, inte bara fysiskt.

Idag ska jag och P köra pull-pass på gymmet och sedan ska vi bara hem och mysa med film är det väl tänkt.

Just nu sitter jag i skolan och är inte fokuserad alls, funderar på att jag ska införskaffa effe så jag få energi till både skolan och gym. Idag har jag dessutom en härlig håltimma mitt i dagen så jag antar att jag måste sätta mig ner och skriva på mitt gymnasiearbete så jag faktiskt inte är lika efter längre.

Puss

Likes

Comments

Hallå hallå idag har varit en fin dag. Den startades med en näst intill kunglig frukost med ägg,bacon,jordgubbar och allt man kan tänka sig, och såklart extremt starkt kaffe.

Dagen fortsatte med att jag och älsklingen myste och kollade på Breaking Bad i soffan medan regnet härjade utanför. Känns som en otrolig miss från min sida att jag inte har sett denna serien innan. Efter det tröttnade min kära kära pojkvän och satte sig och spelade gta online och då bestämde jag att i stället för att vara en duktig flickvän och kolla på så skulle jag tvätta alla mina sminkborstar och beautyblenders, och det gjorde jag med samma gamla tips från allas våran kära Kissie.

Det är extremt simpelt att tvätta sina borstar som ni ser på bilden här under. Man börjar med att blöta ner borsten och när man väl gjort det är det otroligt viktigt att man inte vänder upp borsten uppochner för då kan vattnet rinna ner i skaftet och lösa upp lim och liknande. Sedan häller man bara lite diskmedel i handflatan, som löser upp fett och börjar röra borsten i cirkelrörelser. Sedan kan man hälla vatten och börja spola av borsten och sedan repetera steg 2 och 3 tills skum och vatten som kommer från borsten är rent. Till sist klämmer man ut vattnet ur borsten och lägger den på en pappershandduk att torka vilket tar ca. en dag.

Jag tycker detta är sjukt smidigt och jag behöver oftast bara repetera stegen en gång innan mina borstar är klara och när man tvättar sin beautyblender gör man i princip samma sak, blöt ner den och gnugga in diskmedel. En beutyblender är svårare att bli av med allt diskmedel igen och man måste klämma och skölja länge för att bli av med allt men det är det värt för att få en fräsch svamp utan bakterier.

Som sagt, det är en dag imorrn å!


Likes

Comments

Mitt liv är helt åt helvete just nu. Jag är olycklig, jag vill inte gå upp ur sängen på morgonen, inte någon gång om dagen ens. Jag är förövrigt officiellt hemlös även fast jag bor hos min pojkväns pappa under sommaren. Jag vill vara lycklig för att jag har den underbaraste sötaste idioten till pojkvän, men även han är olycklig och sjuk vilket gör att ingen av oss kan muntra upp den andra. Jag är i Färila just nu och jag vill inte tillbaka till Trollhättan igen. Jag har inget som binder mig till Trollhättan förutom skolan, knappt den. 


Jag förlorade min bästa vän eftersom hon inte ens ville prata med mig när jag behövde stöd och tröst efter att jag hade pratat med polisen och kommunen om situationen hemma. Jag förlorade resten av mina vänner genom att inte höra av mig eller eftersom jag inte orkar träffa någon och nu inte kan. Jag är bara trött och bryr mig inte om skolan eller något mer.

Likes

Comments

​Hej jag har inte bloggat på evigheter och det kommer jag antagligen inte fortsätta med heller, det har hänt mycket de senaste veckorna och det är mycket som kommer att hända just nu. Så mitt liv är just nu bara en stor röra vilket gör att jag inte har tid eller ork att samla mina tankar i bloggen. Jag åker förhoppningsvis till Ljusdal i slutet på denna veckan och kommer inte tillbaka till hålan förrän Augusti så det kommer vara skönt att vara borta från allt kaos. Jag har dessutom börjat må väldigt dåligt igen, genom att bland annat distansera mig och bryta kontakten med väldigt många vänner. Även om vissa kan se det som något slags nyskapande och innovativt så gör jag det mest för att jag mår dåligt och känner att ingen bryr sig. Jag vet att det finns fler som gör detta och jag säger åt er alla nu att inte göra det, att tycka synd om sig själv hjälper inte, att inte ta hjälp när man behöver funkar inte. Om du mår kass, förklara det för någon du litar på, en kompis,pojkvän, mormor. Någon bryr sig och någon kommer orka lyssna!

Likes

Comments

Hallå bloggisen, jag har verkligen inte haft tid att blogga på ett tag. Det har hänt en massa onödiga saker och varit för mycket onödiga bråk. Men idag kände jag för att skriva av mig lite. Så vad har jag gjort idag? Jo jag har varit hemma hos Evelina och mått uruselt, lyssnat på Håkan och blivit bjuden på filmmys.

Nedan är några bilder från de senaste dagarna, en otroligt vidrig dryck som tydligen ska vara bra för en(hellre att jag dricker vodka rent tbh) bilder från när min bae var på bs och rockade loss, ett par schyssta bågar som kanske införskaffas och så har jag shoppat lite, simma lungt ;)

Likes

Comments

Jag bara måste lägga ut vad jag verkligen behöver men inte har råd med just nu, så detta är vad som kommer att införskaffas inom en snar framtid. Allt är hittat på kicks.se !


Likes

Comments

Idag är det resursdag men det enda jag har ork till att göra är att skrolla genom Tumblr och lyssna på kära Håkan. Fick ingen sömn alls igår efter att min pojkvän hade införskaffat en ny iphone 6. Det är inte möjligt att vara mer avis än jag är nu. 

Så något nytt som har hänt i mitt liv? Något värt att blogga om överhuvudtaget? Nej jag är ledsen mitt liv är lika tråkigt och grått som vädret de senaste dagarna. Mitt liv består seriöst bara av skola, plugg och sex för tillfället, även ifall det inte är något att klaga på så är det inget att skryta om heller. Jag har 1001 grejer kvar att göra till ikväll eftersom jag och min älskling varit ihop i fem månader idag. Det känns helst sjukt att jag varit ihop med denna gosse i hela fem månader, även fast det känns som att vi känt varandra hela livet. Jag älskar honom mer än livet självt och jag gör allt för honom. Så idag har jag planerat att ta med honom på ett litet äventyr i form av en dejt inspirerad av Frankrike...

Jag tipsar er alla att lyssna på Håkan Hellströms livealbum från 2014 på Spotify, det finns  inget som ger en mer vårkänslor!
Likes

Comments

Ja dålig uppdatering ni ska verkligen inte förvänta er något annat från denna blogg eftersom jag mest använder den för att skriva av mig eller dela med mig av mina önskningar som aldrig slår in.. Nu är jag mitt i sportlovet och mår skit! Redan på lördagen kände jag att något var fel, i söndags sjuknade jag in rejält och jag ligger just nu hemma hos Peter i Färila med riktig influensa. Jag kan ju svära till gud att jag aldrig mått såhär dåligt, och då får man tänka på att jag går på så mycket mediciner som är fysiskt möjligt. Jag och Peter är som sagt hemma hos hans familj och det är så otroligt härligt här!

God mat, härligt sällskap och sjukt mycket spelande är vad mitt lov har och kommer bestå av. Peter spelar gta v så länge jag låter honom men han har även gått med på att spela little big planet 3 för att jag ska få spela lite också. 

Om ni är nyfikna så kommer det ett blogginlägg om min alla hjärtans dag snart, xoxo 

Likes

Comments

Jag gör ännu ett inlägg med shock cravings eftersom det verkade populärt! Detta är vad jag just nu behöver i min garderob och som vanligt är det bara att trycka på bilden för att komma till produkten!

Jag känner verkligen att jag har fattat det snygga med fransar nu, jag kanske är lite efter men det är nog det sexigaste jag sett. Sedan om jag skulle passa i något av dessa plagg är en helt annan sak...

Likes

Comments