Hej!
En stor inspiration i mitt träningsliv heter Elin Hultin. Fast att hon är fast på landet och inte kan ta sig till ett gym så tränar hon, i sin källare. Hon har flera mil bakom sig med denna maskinen. Nu när det är lov ska man inte bara ligga hemma och såsa. Nej gör som Elin och träna hemma, det kan leda till ett skokontrakt med nike som ni kan se på bilden.
Hon har ju en blogg också såklart så vill ni följa en riktig fighter på nära håll ska ni gå in på nouw.com/elinangelicahultin hon befinner sig just nu i Thailand och hämtar inspo och uppdaterar med granna bilder varje dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var jag i ysby och firade min goda vän Mårtens 18-årsdag. Fantastiskt trevligt gille med ett gott gäng. Jag förstår inte varför inte folk fyller år så ofta. Med denna text och bild vill jag inspirera mina fans till att fylla år mer :P


Likes

Comments

Johan Elmander är synonym med ordet inspiration. Hans svettband ska vi inte ens snacka om. Han är orsaken till att jag vill leva


Likes

Comments

Vill bara tacka min grymma designer som gjort min blogg så vacker och grym!

TACK TACK TACK!! 😃😃

Likes

Comments

Hej alla fans av inspoluke.

inspirationen flödar idag på osbeck. Dagen till ära är jag extra finklädd för att imorgon är det ju trots allt fredag. 2 dagar kvar till alla hjärtansdag och är lika ensam som mig så kör ben and jerry helst cookie dough och baka en kladdkaka till dig själv, jag lovar du kommer må så mycket bättre och älska att vara själv. men om du har en partner så mys ner dig i sängen och kör hårt och om det är så att ni väntar med det så köp blommor och choklad till din älskade så hon känner sig uppskattad. Men kör säkert. Till och med Jag och Ruut är ensamma så är vi väldigt taggade för alla hjärtansdag. Ruut ska mysa med hennes kusin och äta choklad. Jag ska kolla på en ny mobil till mamma, det ska bli så kul. :)

Pussar ally & ruut. ❤

glöm ej läsa bloggen tacoism.blogg.se

Likes

Comments

Det är högsäsong i skidåkningen. Hoppas alla kan ta sig ut i naturen för ett litet åk nästa vecka. Det här är en nice pic på mig och två goa vänner från förra året i Kläppen. Hoppas att ni blev inspirerade till att åka skidor.
PS. Välkomna till min sida
Mvh Lucas

Likes

Comments