Well, well glömde helt bort att jag hade en blogg så that is why i have not updated. Men hur som helst skrev jag i mitt första inlägg att jag kommer inte skriva om mig själv/vad gör på en dag men nu har ändrat mig, jag kommer inte skriva vad jag gör varjedag men ni kan typ få en weekly update om vad jag har gjort under veckan bra va? Kommer fortfarande hålla på med inspo bilderna so no worries än så länge

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som ni ser har bloggningen gått bra i början sedan har det sjunkit ner med inlägg också, kan även lägga till det är inte alls många som känner till min blogg vilket gör också att jag tappar motivet. Mina blogg rutiner som ni såg kommer inte alls fungera eftersom jag vaknar runt kl:10 och kl:09 ska första inlägget vara ute på bloggen. Tänkte göra kl:9 inlägget inställd och några fler inlägg. Skolan börjar snart och kommer inte hinna slänga in inlägg så då kommer det bli oftast inställda inlägg.

Här under får ni Daily quoten som skulle vara uppe kl:09

Likes

Comments

Ännu en favorit blogg, men denna bloggerskan bor i Sverige. Hennes blogg är allt , får massor av inspiration av henne!! Hennes klädstil is perfect 😍

Merita's blog: Merr blogg

So nice&classy outfit, Love it

Likes

Comments

Här nedanför ser ni vad bloggen kommer att handla om, good or nah?

Minst 5 inlägg varjedag

Outfit inspo

Weekly inspo

Montly inspo

Daily quotes - två gånger om dagen - kl: 09:00 och kl: 12:00 / twice a day at 09:00 and at 12:00

Favorit låt atm

Hiss/Diss

Alla bilder som läggs upp på denna bloggen är INTE MINA bilder! Tagen från andra personer helt enkelt


Likes

Comments

Well, hello guys! Ny "ovanlig" blogg. Denna bloggen kommer BARA vara inspiration bilder alltså jag kommer inte skriva om mig själv/gör på dagarna eftersom jag tycker sådana bloggar är tråkiga så jag kör på en full inspiration blogg! Kanske efter tag blir det ändringar men vi får se. Bloggen kommer vara på både svenska och engelska för att jag vill ha det så.

Take care

Well, hello guys! New "unusual" blog. This blog will be ONLY inspirational pictures. I will not write about myself / do on the days because I find such blogs are boring so I run on a full inspiration blog! Maybe after some time there will be changes, but we'll see. The blog will be in Swedish and English because I want it that way.

Take care

Likes

Comments