"Men åren har gått sen dess och mitt liv ser inte likadant ut"

mig själv, psykisk ohälsa, sommar, inspo, min resa

Hej på er!
Som ni antagligen har märkt är det svårt att få en regelbunden uppdatering här i bloggen.
När jag började blogga för 3(?) år sedan så mådde jag inte alls bra. 2014 är mitt värsta år hittills. Jag gick i skolan men pluggade inte alls, va knappt med några vänner och gjorde ingenting på fritiden. Jag va verkligen hemma i stort sätt hela tiden. Det gjorde att jag hade massor med tid över och kunde hålla bloggen uppdaterad med ett inlägg om dagen.
Men åren har gått sen dess och mitt liv ser inte likadant ut - jag pluggar mer nu (och kommer behöva göra ännu mer nu med tanke på att jag ska gå natur), jag är med fler kompisar och jag gör helt enkelt mer saker på min fritid. Jag är spontan nu vilket jag INTE va för 3 år sedan.
Jag har inte varje eftermiddag ledig längre, jag kan inte ägna en hel lördag åt att blogga längre och jag kan inte bara slänga upp ett inlägg på eftermiddagen. För jag har så mycket mer jag måste hinna med nuförtiden.
Vissa kanske skulle anse det dåligt att tiden inte räcker till, men jag älskar det! Det bevisar bara att jag mår bättre nu, att jag klarar att göra mer saker.

Jag kommer inte sluta blogga, inte ta en paus. Jag kommer uppdatera när jag har tid och lust. Kvalitet istället för kvantitet. Jag älskar fortfarande att blogga och tycker att det är så kul att kunna bläddra tillbaka i bloggen. Men någon uppdatering varje dag ska ni inte räkna med, det blir när jag har något att skriva om.
Jag hoppas och tror att ni förstår att livet utanför sociala medier är viktigast. Det vet jag också nu och det är just de livet jag fokuserar på för tillfället.

Vi hörs helt enkelt när jag har tid, lust och något att skriva om. Ta hand om er! Ni är huvudpersonen i ert liv, ni bestämmer va ni ska göra. Gör något som gör er lyckliga<3

Love

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229