EN AV HUNDRA I HELA VÄRLDEN

♥ VEGAN BOWLS FOR VEGAN SOULS BY COCONUTBOWLS ♥

- HÄR ÄR DEN -

Jag är så glad, stolt, chockerad och exalterad över ALLT just nu. ÄNTLIGEN FÅR JAG BERÄTTA! JAG är alltså 1 utav 100 utvalda i VÄRLDEN som har fått chansen och äran att vara med i Coconutbowls alldeles första KOKBOK. MITT EGNA RECEPT är alltså med i denna fantastiska receptbok tillsammans med alla världens ledande och inspirerande veganer. Och där bland alla dem är jag. JAG KAN INTE FATTA ATT DETTA HÄNDER MEJ, WOW!

Detta är en kokbok innehållande 100 recept ifrån 100 olika Influencers världen över, skapad av det australiensiska företaget Coconutbowls. Det här företaget säljer alltså skålar gjorda utav riktiga kokosnötter! Kokosnötterna som annars bränns upp eller slängs, återvinns istället, slipas ner, poleras upp och blir till vackra skålar. Jag använder dessa nästan varje dag och tycker de är extremt härliga att äta ur. Närmre naturen kan man inte komma!

Boken kommer att släppas i november och jag kommer att få en rabattkod att dela med mig utav för er som vill ha en kopia!!

Denna fantastiska bok är PROPPFULL av goda, spännande och vackra kreationer och man behöver absolut inte vara vegan för att köpa denna bok. Den passar alla!

Jag kommer även att lotta ut en kopia av boken på min Instagram , så håll utkik om du vill ha chansen att vinna en ♥

Ni kan även klicka er in här för ytterligare chans att vinna en utav de första kopiorna av boken!

FASEN SÅ SPÄNNANDE VA!!

Alla dessa fantastiska bilder är tagna utav fotografen Lina Nilsson och jag är dig evigt tacksam för att du hjälpte mig med detta projekt,

TACK!

______________________________________________________________________________________________________

There is a google translator in the menu for my international readers.

Follow me on Instagram - Inspiredbyvic


#vegan #coconutbowl #coconutbowls #coconutbowlscookbook #eco-friendly #recipe #veganrecipe #plantbasedcookbook #plantbased #plantbaseddiet #veganbowlsforvegansouls #vegancookbook # veganlifestyle #recept #kokbok #veganbowls #news #giveaway #sustainableeating #iamsoproud #matochrecept

  • News

Gillar

Kommentarer

orhagens
orhagens,
Du är otrolig!
nouw.com/orhagens
Inspiredbyvic
Inspiredbyvic,
Och du är världens bästa vän!
nouw.com/inspiredbyvic