#DAY 6 - The White Dress

#nouw30daychallenge day 6

HEJ BLOGGEN!

Så er jeg ovenpå igen efter en intens omgang sygdom! I dag vil jeg give lidt inspo til den absolut vigtigste del af konfirmationen. Kjolen er i hvert fald det, mange ser frem til! Jeg vil gerne komme med nogle alternativer til den meget dyre kjole, som mange af jer nok går efter - men personligt købte jeg selv en kjole til færre penge, så jeg kunne bruge flere penge på "blå-mandag-tøj" haha, så derfor vil jeg gerne introducere jer til nogle lidt billgere udgaver af konfirmationskjolerne. For lad os være helt ærlige, så meget forskel er der ikke i kvaliteten? Jeg kan sagtens forstå jer, der gerne vil investere i en lidt dyrere kjole, men I ved nok allerede hvilken kjole I vil vælge!

Jeg vil selvfølgelig også komme ind på de mere "high-end" designer mærker, samt steder I vil kunne prøve nogle af kjolerne, men primært vil jeg fokusere på de mere affordable til jer, der venter med den dyre kjole til en senere begivenhed!Lad os starte ud med de dyre kjoler - Jeg har valgt 3 ud, som repræsenterer den lidt mere overdådige, den traditionelle med et twist og sidst men ikke mindst den lidt mere subtle. Det er svært at finde de dyre kjoler på en webshop, så derfor vil jeg råde jer til at tage ind til butikkerne, hvor I kan prøve kjolerne og finde den helt rigtige!

Her er nogle steder I kan lede både på nettet og i butik:
Lilly
Luccabride
Realsilk
Panayotis

OBS! OBS! OBS!

De første tre kjoler vil jeg ikke kommentere på, men de resterende 10 kjoler har jeg selvfølgelig tænkt mig, at uddybe hvorfor jeg har valgt 🌸

OBS! OBS! OBS!

Kjolerne herunder er bud på kjoler, jeg selv synes er et virkelig godt alternativ til de dyre Lilly & andre designer-mærker. Jeg vil prøve at guide jer igennem dem, og fortælle jer hvorfor jeg har valgt disse kjoler! Ud over det, så vil jeg også lige tilføje, at mange af kjolerne faktisk er på tilbud lige nu, så mange af dem er faktisk billigere, end hvad jeg har skrevet dem til. #Lækkert!

Kjolen her er fra mærket Chiara Forthi, og jeg gik faktisk bevidst efter at finde denne kjole. Da jeg kiggede efter min gallakjole faldt jeg over denne her - og jeg er virkelig vild med deres mærke. Det er SÅ affordable og fint. Kvaliteten er virkelig lækker, og jeg er vild med detaljerne på ryggen. Jeg synes også Chiara Forthis logo (det lille mærke lavet af metal) giver et rigtig fedt touch. Så kan jeg bare virkelig godt lide blandingen af blonde og underdelen der falder så fint!

Nelly har nogle virkelig flotte kjoler, og jeg faldt over den her på grund af det elegante design med stropperne, der virkelig har flare. Taljebæltet i sort synes jeg er vildt charmerende til at definere din waist, inden det feminine tyl-skørt får lov til at gøre dens ting, haha! Jeg er vild med den, især fordi det er en vildt flot kontrast til det hvide. Jeg synes det er et virkelig godt og billigere alternativ, hvis man stadig gerne vil have den der "prom-dress-feeling" til sin konfirmation.

Igen er jeg vild med kontrasten mellem det meget hvide på en konfirmationskjole - og så synes jeg bare det er kanon fedt, at blonderne bliver fremhævet af samme grund. Snittet på kjolen er så elegant og kvindelig, og jeg kan virkelig godt lidt, at kjolen er lidt mere subtle end den forrige. Jeg er personligt mere til de lidt mindre "strut" end mange synes. En anden ting der er fedt ved en konfirmationskjole med sorte detaljer er, at sorte sko er lidt nemmere at inkludere i outfittet!

Detaljerne i skørtet og symetrien fra v-udskæringen ved brystet og ryggen er jeg helt vild med! Jeg synes det er en så fin kombination, og det er virkelig en kjole, jeg tror mange ville kunne tage fejl af, om det er high-end eller low-end konfirmationskjole. Taljebåndet med glitter gør også noget virkelig lækkert for kjolen. Jeg kan godt lide, når kjolerne fremhæver taljen, uanset om man selv har talje eller ej - for tit kan man skabe illusionen af talje med sådan en feature.

Jeg fandt denne, først og fremmest, fordi den har så mange detaljer, uden at være overdrevet. Synes det er så fint, at man kan se underkjolen, så man får illusionen af en kort kjole, men at den egentlig er væsentlig længere, end man først lige opfatter. Virkelig sleek-detalje. Og så er jeg bare helt vild med de gennemsigtige prikker der fuldender designet. Spot on! Virkelig..
En lidt længere kjole kan også være rigtig godt, til den lidt højere pige eller hvis du har planer om at have stiletter på.

Stilet enkel og lidt længere end de andre - Super fin til lidt højere piger, eller til jer der har planer om at have pumps på til konfirmationen. Virkelig en flot kjole til INGEN penge, virkelig! Det er jo virkelig et røverkøb, haha! Hvis man leder efter en stop-løs kjole, som ellers er yderst traditionel og fin, så er det her et virkelig godt bud. Elsker hvordan skørtet sidder.

Et andet alternativ til en stropløs-kjole er denne virkelig flotte og lidt anderledes model. Det er meget på mode lige for tiden med flæser så hvorfor ikke også på konfi-kjolen? Jeg synes virkelig detaljen med det gennemsigtige stykke fremhæver flæserne og giver kjolen noget helt specielt. Især hvis du har en halskæde, du gerne vil sætte fokus på, så kan denne være et virkelig godt ud!

Skjorte-trenden I salute you! Jeg elsker kombinationen af skjorte og kjole. Især hvis du gerne vil have en lidt traditionel-kjole, men gerne vil gøre noget andet end de andre. Jeg synes det er så fint med detaljen ned langs overkroppen/knapperne. Detaljen på ryggen sætter også bare prikken over i'et. Det giver virkelig den der skjorte-feel, hvis du ikke er kjoletypen, eller er den kendte "drengepige"


Hvis du er til den tætsiddende kjole, der skal fremhæve din krop, så har jeg fundet et bud på, hvordan du kan gøre det mere konfirmations-agtig med denne rigtig fine "bow". Det giver det meget feminine touch, og gør alligevel, at kjolen ikke kun er tætsiddende. Især god til dig, hvis du har en god booty og måske halter lidt med barmen. Super fin fordi den kombinerer stropper og off-shoulder, synes jeg!


Jeg elsker (!!) kjolens ryg. Jeg synes virkelig det er en kjole med stil. En kjole der også er mere over i tyl-looket, men lidt mindre "strut" end kjole nummer 2. Som I nok også har fundet ud af er jeg fan af talje-elastikken, som virkelig definerer snittet i denne kjole. Igen fordi det er tyl der godt kan være lidt vildfaren. Så er det super flatterende at have noget det strammer de rigtige steder, haha!
Ud over det, så synes jeg virkelig også, at toppen er så yndig og elegant. Jeg synes det er så fint, at kjoleryggen er mest detaljerig i forhold til resten af kjolen. Især flot hvis du skal have sat håret op, så man rigtig kan se det.

Hvilken kjole-type er du mest til?

Tak fordi du læste med - og tusind tak til alle nye læsere, samt tilbagevendende læsere. Det betyder SÅ meget for mig, at I kigger med og bliver inspirerede af mine indlæg. Så tusind tak herfra. 🌸

Følg med igen i morgen til et indlæg omkring hår-tutorials. Forsøger så vidt muligt at poste alle dage klokken 09:00!

//Inspired by This

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer

Sukie Joe
,
It would be a total waste if I buy something expensive and only wear it for a few times.So,after reading your article. I finally made my decision with a <a href="http://www.zaful.com/s/rose-print-dress/">rose print dress</a>.