Kontakt/Sponsring

Har du frågor eller bara vill ha någon att prata med om olika saker som familj, vänner osv. är du varmt välkommen att kontakta mig på de olika sociala medierna nedan. Alla oavsett ålder, kön etc är välkommna! Om du driver ett företag och är nyfiken på att samarbeta med min blogg får även du kontaka mig genom följande medier.

Stora kramar till er!

Facebook: Inspirationsbloggen

Mejl: inspirationsbloggen@hotmail.com

Instagram: Inspirationsbloggenoffical

Snapchat: Inspobloggen


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

You were born the way you are, don´t ever change yourself for someone else.

​- Inspo bloggaren (anonym tjej)

Likes

Comments

Att sitta där själv på rasterna. Att äta lunch i skolan helt själv. Att inte kunna få diskutera med arbetskamrater. Att få blickar utav alla i personalrummet.

Det är tusen gånger jobbigare i verkligheten än vad det låter som. Som jag alltid säger och alltid har sagt ``smärtan sitter i ensamheten´´. Att göra något jobbigt utan människor om kring sig och att försöka gå igenom livet utan någon som kan stötta upp en när det behövs. Det är smärta. Riktig jävla jobbig smärta rent ut sagt. Jag vet vad jag pratar om, har flera gånger försökt klara mig själv men varje gång har jag misslyckats. Mitt psykiska jag klarar det inte själv. Jag måste ha någon. En vän, en familjemedlem eller bara någon som bryr sig lika mycket om mig som jag bryr mig om dem. Jag klarar det inte ensam, ingen klarar det ensam. Ibland kan det kännas som om hela världen går i emot dig och det är just i de stunderna som du behöver någon att luta dig mot. Någon som aldrig skulle låta dig falla. Någon som stöttar upp dig i dina svåraste stunder.

Att välja att inte reagera när du ser någon ensam är förjävligt. Vad är du rädd för? Att om du säger hej till den personen eller frågar om ni ska hänga, att hela ditt ryckte förstörs? Jag själv skiter fullständigt i om ditt ryckte förstörs för hade du vart den där ensamma personen som ville att någon, bara någon brydde sig om dig så hade åtminstone jag sagt hej till dig. Jag hoppas verkligen att du hade gjort samma sak för mig oavsett vem jag var.

Vem vet? Kanske är jag den ensamma tjejen i din skola. Som bara väntar på att någon ska säga ett enkelt hej till mig. Hur svårt kan det vara?

Om du efter detta blogginlägget bestämmer dig för att säga hej eller försöka bli vän med den där ensamma personen i din klass eller på ditt jobb. Sträck då på dig för om du gör det har du kanske gjort någon annans dag 100 gånger bättre. Visa att du bryr dig för innerst inne bryr vi oss alla. Ibland är det bara svårt att visa det för andra men svårast är nog ändå att erkänna det för oss själva.

- Inspobloggaren

Likes

Comments

Break down your demons or your demons will break you down and believe me, it will hurt.

- Inspo bloggaren (anonym tjej)

Likes

Comments

Facebook: Inspirationsbloggen

Instagram: Inspirationsbloggenoffical

Mejl: inspirationsbloggen@hotmail.com

Likes

Comments

Jag har många "vänner". Får alltid höra saker som "du kan göra det och det och du kan komma hit nu". Det är sällan besluten ligger i mina händer. Ibland känns det som om jag gör vad som helst för dem men dem gör sällan nått för mig. Jag har bestämt mig för att inte längre vara någon slags knähund.
Jag är trött på att höra att jag alltid ska anpassa mig efter dem. När är det deras tur?
Anledningen till att jag hela tiden gjort som mina vänner sagt till mig är just för att jag är rädd. Jag är rädd för att förlora dem. Jag är sjukt tacksam för att jag har dem men som sagt ibland känns det som om jag inte är deras vän men dem är mina vänner.
Jag tänker från och med nu ALDRIG ta mindre än vad jag förtjänar. Iallafall inte när det kommer till mina kärleks och vänskapsband.
Känner du att du tar mer skit än vad du förtjänar från andra människor? Kanske har du en historia att berätta om det? Du är då välkommen att skicka in din historia till mig som jag sedan kan skriva ut på bloggen. SJÄLVKLART är det anonymt så ingen annan förutom jag kommer få reda på vem du är. Du kan till och med få välja att ge dig själv ett smeknamn som jag kan använda i blogginlägget. T.ex. Tjej med respekt eller tonåring som vill väl. Ja smeknamnet får du själv välja och det är det namnet jag använder i blogginlägget!

Mejl: inspirationsbloggen@hotmail.com
Kram, Inspobloggaren

Likes

Comments

Första inlägget här och jag har bestämt mig för att göra det till ett riktigt bra också! Ämnet är betyg. Betyg, betyg, betyg.. Detta eviga tjat som aldrig verkar ta slut. Vissa vill förbjuda och ta bort betyg helt medan andra vill att man ska få betyg redan i årskurs 4. Jag själv går i årskurs 8 och när det gäller vilken årskurs som man ska börja ge betyg så tycker jag om årskurs 6 då eleverna oftast blir lite mognare och dessutom blir det en bra förberedelse inför alla betyg som kommer på högstadiet. Att sätta betyg redan i 4:an tycker jag är fel. Vid den åldern är man inte redo att ta ett F om det är så det blir. Jag säger inte att alla inte klarar att ta ett F i fjärdeklass men jag är säker på att det är många som inte hade kunnat hantera det och speciellt inte om man har stora förhoppningar inför första betyget.
Jag älskar när barn själva ställer sig upp och pratar ut om vad dem tycker kring betyg och betygsättningen i Sverige. Det är ju trots allt vi som får betygen och det är vårt arbete som blir betygsatt. Vi borde få en stor röst i hur det Svenska betygssystemet ska se ut.
Jag själv tycker inte om det nya betygssystemet särskilt mycket. Man behöver uppnå en väldigt hög nivå på sina arbeten för att lyckas få ett A eller B. Det klart att du måste göra bra i från dig för att få höga betyg men det är nästan så att jag tycker att det börjar bli lite för mycket.
Betyg ska vara en motivationskälla, inte ett sätt att bryta ner självförtroendet hos barn och ungdomar.

Vad tycker du? Är betygssystemet bra eller dåligt? Lämna gärna en kommentar eller tyck till genom att skicka ett mejl till mig:
inspirationsbloggen@hotmail.com

Stora kramar ~ Inspobloggaren

Likes

Comments

One day your whole life will turn upside down because of that one person. That one person will turn it upside down because of love.

- Inspo Bloggaren (anonym tjej)

Likes

Comments