¶ Velkommen

¶ Velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 20 år som kommer i fra Oslo by. Jeg går på skole og skal bli frisør og make-up artist. På fritiden bruker jeg mye tid sammen med venner og liker å være sosial. Jeg har derfor store interesser for mote, sminke og fashion! Nettop derfor velger jeg å opprette en blogg om dette. Jeg håper dette derfor er noe som faller i smak hos de fleste.

Den dag i dag vet jeg mange der ute prøver å finne sin måte å ta bra bilder på for å få en mest mulig inspirerende Instagram konto. Dette noe som krever en del av deg som fotograf også, for det er ikke bare bare. Jeg vet om mange som ønsker seg en Instagram konto med mange seere og følgere, som prøver å gå den veien med å ta inspirerende mote bilder, som da innebærer sminke, klær, dekorasjoner og reiser, men dessverre ikke lykkes med dette, for ja... det krever mye arbeid bak bildene! Men her tenkte jeg at jeg kunne være til hjelp for dere der ute!

¶ Er det noe dere lurer på, noe dere vil se på bloggen, er det bare å ta kontakt så prøver jeg å gjøre det beste ut av det.

#fashion #fashionblog #inspiration #mote #moteblogg 

Liker

Kommentarer