¶ Lag din egen highlighter på 1-2-3 med kun 3 ingredienser!

Highlight på markedet i dag er noe som stiger. Dette er er skjønnhets-produkt som fort faller i en av favoritter i deres beautybag. Det finnes hundrevis av forskjellige type highlightere på markedet til en rimelig og en nokså dyr pris. Men begynner du å gå tom for highlight, og du som student har et budsjett denne måneden du faktisk er nødt til å forholde deg til? Ikke bekymre deg, du kan rimelig og greit lage din egen highlight på 1-2-3 med bare TRE ingredienser.Disse ingrediensene trenger du:

2 ss almond oil or grapeseed oil
¶ 2 ts beewax
¶ 1 ts white mica powder

& Slik gjør du:

¶ Smelt alle ingrediensene sammen, ved hjelp av middels varme. Gjør dette i en egen bolle over det varme vannet i kjelen.

¶ Når ingrediensene er smeltet, hell blandingen over i en ren liten krukke eller en liten plastikk boks (som har lokk)

¶ Mica-pulver har en tendens til å synke til bunnen, så før blandingen settes, er det viktig at du rører, rører og rører.

¶ Etter å ha rørt godt, trykk blandingen ned i beholderen.

¶ Hvis du trenger mørkere highlighter, tilsetter du mer Mica-pulver, sørg for å røre før den setter seg!

¶ La den stå å hvile i en halvtime, og vips så har du din egen hjemmelagde highlighter.

Highlighteren gir et naturlig resultat, også kun med naturlige ingredienser! Dette er da en highlighter uten tilsatte kjemikaler, da kjemikaler er med å å gjøre huden din uren.

Som sagt, i beskrivelsen, kan du selv bestemme hvor lys eller mørk du ønsker den, kun ved mer eller mindre Mica-pulver! Da du faktisk i samme sleng kan lage fler om det er et behov.

#makeuplover #makeupaddict #makeuplook #beautycare #beautyblogger #highlight #highlighter #hacks #fashion

Liker

Kommentarer

holisticbeautycorner