¶ I WANT TO TRAVEL MORE

Reise bilder er også noe som er mye inspirasjon for andre. Reise bilder og turer du har vært på gjør Instagram kontoen din mye mer spennende. Hver gange jeg ser folk bare reiser og reiser og kan oppleve på mye fint, og ikke minst hvor mange fine bilder det blir av det. Det er mye mange detaljer i bilder som fremmer masse inspirasjoner, og dette syntes jeg er så spennende.

For eksempel er trær en ting som de fleste tar bilder av. Det er noe med det som ser så idyllisk ut og blir egentlig et veldig kult bilder.

Hvis du er flink til å bare knipse bilder av de du er med, eller av folk på gaten som du ser for eksempel har på seg litt spesielle klær, eller som generelt skiller seg litt ut i folkemengden er med på å lyse bilde ditt!

Finn frem et kart, ha det med deg, og gjør noe kult ut av det! Kart er med på å fremme hva du faktisk gjør og hva det er du vil oppnå.

Noe som også gjør bilde ditt til det lille ekstra, er å bruke Polaroid kamera, og deretter tar bilde av det bilde du har tatt. Det er kjempe kult, og igjen noe som skiller seg litt ut av alt det andre.


Farger er også en viktig og morsom ting å se etter, som de huskene i det turkise blå vannet. Det blir liksom noe for seg selv, og ja, det ser rett og slett idyllisk ut!


Bilder av veien og gater for eksempel, ser kanskje sykt kjedelig ut da du står der å knipser bilder av biler og en asfalt, men m du ser deg godt rundt, og finner linjer og tegn som skiller seg ut med farger, gjør bildet ditt!


#inspiration #inspirasjon #reise #travel #travelblogger #fashionblog #fashion#photography

Liker

Kommentarer