BLACK & WHITE

Tips til deg som vil ta inspirasjonsbilder til Instagram kontoen din;

Det å ta slike inspirasjonsbilder krever at du som fotograf ta bilde i riktig vinkel. Det å ta bilder i riktige vinkler og posisjoner har mye å si for hvordan et bilde blir. Som bilder vist over her er det en stor variasjon for hvilken vinkel man holder kamerat på.

¶ En ting som går om igjen er at bilder et blitt tar ovenfra, da lønner det seg å ha en bakgrunn som ikke er så rotete av masse andre ting som står i veien for det du vil ta bilde av. Ha en ren pult/bor/stol eller gulv.

¶ Finn frem ting på rommet ditt som du selv syntes er inspirerende og kunne sett bra ut på et slikt bilde som: Solbriller, leppestift, maskara, ørepropper, MAC, iPhone, kaffe, bøker og smykker osv.. Dette er små ting som er med på å gjøre et bilde spennende!

¶ Det er viktig med et bra lys. Det å ta bilder når det er mørkt på rommet, vil ikke gi like bra bilder. Lyset er noe som er med på å gjøre hele bildet slik at man lett kan se hva som faktisk blir tatt bilde av! For best bilder er det lurt med et studio lys, dette da lyset er kaldt, og vil ikke gjøre at bildet ditt blir gul-aktig på grunn av bare an vanlig lampe i rommet. Har du ikke studio lys, kan du høre om dere har en lyskaster, ja, sånn man faktisk bruker da man snekrer eller maler når det er mørkt ute... Dette lyset er så sterkt, og er stil stor hjelp.

¶ Det holder ikke med bare et bilde! Nei, dessverre.. Prøve seg frem er til stor hjelp, dandere tingene dine på forskjellige måter, prøv ut forskjellige vinker! Da du til slutt finner det bildet du er fornøyd med.

¶ Redigering. Det å redigere bilder hjelper også mye, og da mener jeg ikke at du skal over redigere bildene dine. Finn et filter som faller i smak, men som ikke er for mye!! Husk at man skal tydelig kunne se hva som er tatt bilde av og hva du ønsker å vise frem. Da du har funnet filteret ditt, er det mye man annet man kan redigere med også som for eksempel, lysstyrke, kontraster, kaldere, varmere, skygge, skarpere etc.. Dette hjelper også mye på hvordan bildet blir!


Håper dette var et par gode tips til dere som ønsker å ta slike bilder. Noe dere lurer på? Da er det bare å ta kontakt :)


HA EN FIN DAG

#photo #photography #inspiration #howtostyle #fashion #blackandwhite #details

Liker

Kommentarer