5 Rainy Day Outfits That Aren't a Total Drag - BY Elle


Grrrrrrl!!

Chunky water-wicking pull-ons er et godt alternativ til kraftige regnstøvler. Ta den Rockabilly-stemningen et skritt videre med en høy pakke og enda høyere tilbehør. Her er det mye leopard som står på spill, og viktig å skille seg ut noen ganger, men en print t-skjorte og en rosa paljett veske som er med på å lage litt kontraster og tar syntes litt vekk fra dressen.
Pull Out All The PVC

Chanel våren 2018-samlingen var moden med gjennomsiktig regnutstyr, og Elle´s favoritt tilbehør var denne PVC-buckethatten. Dette er en topp-til-tå vinyl og akryl utseende som vil gjøre underverket mot vann, noe som gir den en vibe som er en del av en dommer og en del dominatrix. Vinyl og akryl antrekk er noe som med tiden blir mer av å se på moten, dette var derfor brukt mer i de eldre dager, men gammel-fashion blir hentet tilbake.Sneak in Some Sneakers

Patronsjoggere jobbet mye på kontoret ved å sammenkoble dem med en blazer, og Oxford og spor bukser som dobler som arbeidstøy. Elle mener dette er et antrekk som egner seg til deg som jobber på kontor og at dette tilsvarer med kontor antrekk. Det er en lett blazer med en lett sleng bukse med stripe på ytterkantene som man ser mye ute på markedet nå. Til jakke er det også en lett dressjakke med kule sneakers og gullklokke som er med på å gjøre antrekket litt mer spesielt.

Choose Color

Bruk regnfull dagklammer som en parka og gummistøvler uten å bukke for en sterotypisk passform. Gå nøtter med fager for et morsomt antrekk som vil oppfordre deg til å puste som et barn. Den dag i dag går det i mye enslige farget som svart, grått eller hvitt. Det å kombinere farger er gøy og inspirerende men også utfordrende. Farger setter mer preg på outfiten og skaper mer oppmerksomhet enn å for eksempel bare gå med svart.

Sundress Even Though There´s No Sun

Bare fordi solen ikke skinner betyr ikke at du ikke kan bære en flørtende kjole. Kombiner din favoritt med værbestandige OTK støvler og en faux skinnjakke, et materiale vil gå bedre i regnet. Her er det derfor kult å ta på en svart strømpebukse under kjolen, høye støvletter, og derfor en faux jakke som går mye rundt på moten i det siste. Kombiner dette med en kul lue å lys opp gaten!

#mote #moteblogg #fashion #fashionweek #color #colorsplash #spring #rain #raincoat #elle

  • ¶ Mote

Liker

Kommentarer

elinm
elinm,
Snygga outfits!
nouw.com/elinm