By V, Homestyling
För ett antal veckor sedan blev fick jag kontakt med en kvinna som skulle sälja en lägenhet här i Örebro. Efter ett kort telefonsamtal bestämde vi möte i lägenheten - och vilken lägenhet! Högst upp i ett jättetrevligt hus, hiss, 5 meter i takhöjd, gavelläge, fin utsikt, ingen insyns, balkong...... Lägenheten var helt tom och jag fick i uppdrag att styla lägenheten efter målgruppen "yngre par som flyttar ihop eller äldre par som flyttar från villan" och med en modern stil.


Att jobba med homestyling är fantastiskt roligt! Det bygger på att lyfta fram varje objekts fördelar på bästa möjliga sätt genom möblering, materialval, ljussättning, färgsättning osv. Det är många saker att ta hänsyn till och det gör det både klurigt och roligt. Här kommer lite bilder på vardagsrummet och sovrummet - vill ni se mer Klicka här!

Matplats i vardagsrummet med otroligt takhöjd! (Bild: mäklarens hemsida, här )

Detaljbild från soffbordet med ett doftljus från Lilla Tegelbruket som luktar uuuuunderbart, och en detaljbild från sidobordet i vardagsrummet.

Soffhörna i vardagsrummets andra ände...

Sovrummet med utgång till balkongen (Bild: mäklarens hemsida, här)

Sovrummet rymmer även skrivbordsdel och gott om förvaring bakom skjutdörrar.

Kanske inte så konstigt när jag lånat halva vårt bohag till att inreda den här lägenheten, men både jag, A och Selma har känt oss som hemma när vi har varit där. Vi skojar om att vi kanske borde sälja huset och flytta in! Haha =)

Likes

Comments