Lugn kväll

inspiration, allmänt, tips

Inlägget innehåller adlinks från Adviral

Gokväll! Denna kväll har nog varit riktigt lugn och skön för min del, länge sen man har haft en sån här lugn kväll faktist. :D Men jag har fått en hel del gjort ikväll nu så det är skönt. Jag har bland annat städat, lagat mat, tvättat samt strukit kläder. Skönt att få en del måsten undan också som oftast vill lämna när man inte har riktigt tid att ta vara på alla måsten. På jobbet har det däremot varit väldigt mycket idag och varit ganska brådis så förhoppningsvis får jag en hel del gjort imorgon istället. Kanske det är lite lugnare imorgon, brukar ju vara körigt ena dagen och så är det lite lugnare följande dag så man kan ju alltid hoppas att morgondagen är lite lugnare. Vi har även via jobbet en motionskampanj nu innan semestrarna börjar och målet är att under en månad antingen komma upp i 100 km motion av någon form som t.ex. löpning, gång, cykling m.m. Eller så ska man uppnå 15,5 h motion av någon form under denna månad som t.ex. trädgårdsarbete, skogsarbete m.m. som man kanske inte kan räkna i form av kilometrar utan tid. Mitt mål tokig som jag är haha är att jag ska uppnå båda målen under denna månad. Alltså både att jag ska ha uppnått 15,5 h motion i någon form samt 100 km gång/löpning/cykling. Vi får se om jag lyckas men jag tycker jag är på ganska god väg för tillfället iaf så helt omöjligt ska det väl inte vara. :D Sådär snabbt räknat så har jag framtill idag totalt 55 km och ca 26 h sammanlagt så timmarna har jag uppnått redan men kilometrarna bör jag ännu få lite mer av. Vi har denna kampanj ända fram till 5.6 så ännu nästa vecka har jag på mig att samla kilometrar. Måste åka ut och cykla igen någon härlig, solig kväll som igår haha så får jag en hel del kilometrar under en kväll. :D

Nu när jag har gjort en hel del måsten hittills ikväll (förutom att uppdatera er här på bloggen förstås) så ska jag sätta mig ner och titta en serie tills jag ska gå och sova.

Vad skulle ni annars vilja läsa mer av här på bloggen? Kommentera gärna så jag vet vad ni skulle vilja läsa mer av! :D

Hoppas ni haft en fin dag och hoppas ni får en fortsatt fin kväll! :D

Ni har väl inte glömt att köpa en morsdagspresent åt mor? Ifall ni inte ännu hunnit klicka hem någon present eller inte kommer på vad ni ska köpa åt henne så ska ni här få lite tips på presenter. ;)

This post contains adlinks from Adviral

Smyckeskrin / Mobilskal / Ring Mount / Solglasögon / Parfym / Klocka / Väska / Örhängen

Gillar

Kommentarer