Mørkeblå blomstret badedragt.
Lyseblå blomstret badedragt.
Gul blomstret badedragt..
Indean Leaf bikini.
Blue Leaf bikini.

HEY ALLESAMMEN!!!

Nu da der endelig er begyndt at komme noget sommervejr, tænkte jeg at jeg ville vise jer mit yndlings badetøj!!

I år synes jeg helt klart at det er det mønstrede badetøj som er fedest, og derfor er det også det jeg har fået samlet sammen. Badedragterne er fra Monki, Weekday og H&M, og begge bikinierne er fra riaria. Jeg synes helt klart at i skal tjekke alle hjemmesiderne ud, men husk at i bare skal klikke på billederne for at komme ind på hjemmesiderne.

///KYS OG KRAM HERFRA///

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

HEY ALLESAMMEN!!!

I dag har jeg så samlet mine Vero Moda favoritter. Jeg elsker Vero Moda, og ALT deres tøj. Jeg synes at I skal skynde jer ind på deres hjemmeside eller i en af deres butikker og tjekke deres sommertøj ud, som jeg også har samlet en del af sammen. Jeg håber i kunne få lidt inspiration til noget sommertøj!!

KYS OG KRAM HERFRA<3

Bloggens Instagram: inspiration4shopping

Min private Instagram: asta.ellermann

Likes

Comments

Contains affiliate links
Sort CHERRY BOMB kjole // Sort SPACE COWBOY tee // Sand farvede sandaler med røde blonder rundt i kanten // Sorte sandaler med sorte blonder rundt i kanten // Sort taske med rødt mønster // Mørkeblå nederdel // Rød langærmet CHERRY BOMB sweater // Sorte sko med sorte blonder

HEY ALLESAMMEN!!!

I dag har jeg så samlet mine GANNI favoritter, jeg har mest gået efter at samle de sommer items som jeg rigtig godt kunne tænke mig til sommer. Min favorit er helt klart den sorte CHERRYBOMB kjole, som jeg virkelig gerne have købt så jeg kan have den på til sommer, den ville være virkelig pæn med enten skoene eller sandalerne!! Jeg håber i kan få lidt inspiration til noget af jeres sommertøj, for det har jeg i hvert fald fået!!

KYS OG KRAM HERFRA<3

Likes

Comments

Contains affiliate links
Sort nederdel // Blå t-shirt // Cowboy bukser // Bodo rød velour hættetrøje // Brun ruskinds bluse // Blå stribede shorts // Bodo rød sweater // Cowboy shorts // Sorte velour bukser

HEY ALLESAMMEN!!

Det her blogindlæg handler om mine Mango Outlet favoritter. Mango Outlet er en hjemmeside hvor du kan bestille tøj fra Mango som fx er fra sidste års kollektion, det vil sige at nogle af tingene er virkelig billige. Fx koster den blå t-shirt hvor der står MANGO med hvid skrift på kun 39 kr!! Mango Outlet er virklig en af mine yndlingsbutikker, dels fordi at de laver noget virkelig flot tøj, men også fordi at det kommer så hurtigt med posten. Jeg har kun haft gode oplevelser med denne hjemmeside. Jeg synes virkelig at i skal prøve at betille noget fra den her hjemmeside!!

KYS OG KRAM HERFRA<33

Likes

Comments

Contains affiliate links

//H&M Kjole // H&M Grå strik // H&M Blonde bh // H&M Vide bukser // H&M lyserød hoodie // H&M Bomulds taske // H&M Pull on bukser // H&M Grønne øreringe // H&M sort strik // H&M sort t-shirt //

///HEY ALLESAMMEN///

Her har jeg samlet mine H&M favoritter igen, da jeg virkelig synes at H&M laver nogle super fede ting til nogle helt okay priser. Jeg synes selv at jeg har fået samlet lidt til hver en tøj smag, min favorit er personligt selv den sorte lidt gennemsigtige strik som jeg bare synes er super fin!!!

Jeg håber i fik lidt inspiration<3

///KYS OG KRAM HERFRA///

Likes

Comments

Contains affiliate links

///BY MALENE BIRGER///

Her er alle mine BY MALENE BIRGER favoritter.

Jeg kan selv specielt godt lide de mønstrede ting, som fx det røde tørklæde og de forskellige covers.

Jeg håber i fik lidt inspiration.

///KYS OG KRAM HERFRA///

Likes

Comments

Contains affiliate links
Vans / Vans / Vans / Vans / Vans / Vans / Vans / Vans / Vans / Vans / Vans / Vans / Vans

///VANS FAVORITTER///

Jeg synes virkelig at Vans laver nogle fede sko og noget fedt tøj!!! Jeg har fundet nogle af deres lidt anderledes modeller som jeg selv synes er mege flotte, og så er de heller ikke så dyre.

Håber I fik lidt inspiration.

///KYS OG KRAM HERFRA///

Hvis i ikke allerede gør det, må i da meget gerne gå ind og følge min instagram (inspiration4shopping)<3

Likes

Comments

Contains affiliate links

//FASHION ITEMS 2017//

Her har jeg samlet alle de "fashion items" som jeg selv rigtigt godt kunne tænke mig at få fat på inden 2017 er slut........jeg håber at i kunne få lidt inspiration, og måske selv få købt nogle af tingene. I skal bare trykke på de ting i godt kan lide, for at komme ind på hjemmesiden<3

///KYS OG KRAM HERFRA///

Likes

Comments

Hey
er hel vild med perle øreringe lige nu, jeg er især lige nu hel vild med APROSIO & CO's  perleøreringe (synes bare de er lidt for dyre). jeg har derfor fundet disse tre øreringe fra PICO, til en super rimelig pris (300 kr).
Hvis disse perleøreringe ikke lige er dem du leder efter, har jeg også set en nogle instagram profiler der sælger, nogle meget ligne af APROSIO & CO.s øreringe.

HUSK I ALTID KAN STILLE SPØRGSMÅL OG ELLER KOMME MED IDEER

kæmpe kram herfra

Likes

Comments

hej
her har jeg fundet lidt inspiration til galla eller noget andet fint du skal til..... i hvert fald noget jeg på hvis jeg skulle til galla i år eller noget ligne
håber i kan bruge noget af det

de korte kjoler...
de lange kjoler...
buksedragten...
skoene...
smykkerne...

Likes

Comments

skoene
kjolerne og overdele
bukserne
jakkerne
og de andre gode ting.....

hej igen

Så kom januar udsalget, her har jeg samlet de bedste handler du kan gøre efter min menig. (til rigtig gode priser)

fx. disse GIGI HADID - Træningsbukser som jeg er hel vild med, de koster kun 109 kr.!!! jeg er også især hel vild med tasken fra armani jeans til også KUN 560 kr.

jeg vil klart anbefale at tjekke tingene ud

MØSSER
Likes

Comments

Hej igen

Jeg har fundet lidt inspiration til jule/nytårs kjoler. Jeg tænkte at der nok er mange der mangler en eller flere ( lige som mig)

Personligt elsker jeg kjoler, jeg elsker at have dem på, og jeg synes aldrig man kan få for mange af dem (haha)

MØSSER

Likes

Comments

HEJ IGEN

Lige for tiden er jeg hel vild med ENVII!!!

Her er mine ENVII favoritter.

Jeg er især vild med alt ENVII´s Knitwear!! (det er så blødt!!!)

MØSSER

Likes

Comments

HEEY ALLESAMMEN!!

Har fundet lidt inspiration til noget hvidt tøj. Jeg kan specielt rigtig godt lide den hvide bluse oppe i hjørnet, med skriften...

KYS KYS

Likes

Comments