Hej hörreni!!!!!!!!!!!!!!!

Idag är jag mycket gladare! Onödigt va???
Kan va för att jag precis landat här hemma efter Möllers dancehallklass! Det är meget kul, meget kul!

Nä men, varför jag delar med mig av min tillvaro här.... är för att jag fått några kloka ord från ärkeängeln Gabriel! Ibland tar jag något som heter änglakort, vilket är andliga kort. Man känner lite på korten så änglarna känner ens vibeeeee, sen väljer man ett och ser vad man får.
Och alltså dom stämmer verkligen alltid! Igår skrev jag ju ett inlägg om hur jag haft svårt med motivationen till att skriva texter/låtar men att den nu kommit tillbaka! Idag när jag kom hem från skolan skrev jag klart en låt jag påbörjade för ca 1 månad sen! Som jag för övrigt ska köra på lunchgigget imorgon i skolan.

Och!!!!! Gissa vad jag får för kort??? - Kreativt skrivande. Abooooooooow I like these angels. Stämmer in perfekt!
En kväll när jag satt och krängde godis medan jag samtidigt satt och tänkte "fan jag borde börja träna igen" så fick jag kortet - Hälsosammare livstil där det sen i den lite mer detaljerade beskrivningen stod (mellan raderna) -BANTA TJOCKIS!!! (PS. Alla är fina som dom är, fuck banta)
Men alltså dom där änglarna har humor osså!

Haj på daj!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Am in chains you’re in chains too I wear uniforms, you wear uniforms too
I'm a prisoner, you’re a prisoner too Mr Jailer
I have fears you have fear too I will die, you sef go die too

Life is beautiful don’t you think so too Mr Jailer
Am talking to you jailer Stop calling me a prisoner
Let he who is without sin be the first to cast the stone Mr Jailer

You suppress all my strategy
You oppress every part of me
What you don’t know, you’re a victim too Mr Jailer
You don’t care about my point of view
If I die another will work for you
So you threat me like a modern slave Mr Jailer
You don’t care about my point of view
If I die another will work for you
So you threat me like a modern slave Mr Jailer
If you walking in a market place
Don’t throw stones
Even if you do you just might hit
One of your own
Life is not about your policies
All the time

So you better rearrange your
Philosophies and be good to your fellow man jailer
I hear my baby say I wan be president
I wan chop money
From my government
What he don’t know
Be say Mr Jailer

Likes

Comments

Ni vet när man inte är varken glad eller ledsen. Konstig känsla jag hamnar i allt för ofta i mitt liv. Men det känns som jag upplever och känner så mycket mer när jag är fast i den känslan, så helt värdelös är den väl inte.

När jag är glad så tänker jag inte så jävla mycket har jag märkt. Jag bara går med the flow. Skönt på sitt sätt men jag är nog menad att leva olycklig. Jag skoja. Under sommaren är väl ett sådant exempel på när jag känt mig jävligt glad och allmänt positiv, såklart det skulle infalla under sommaren, kunde inte min hjärna ba gå lite mot strömmen och hamna i happymode under vintern? Inte min grej att vara mainstream lixom. Damn it brain.

Tillbaka till ämnet... Jag har haft noll motivation till att göra det jag älskar, att skriva! Grejen med mina texter är att dom alltid är jävligt djupa och personliga, eller så handlar det om samhällsfrågor. Så jag har lixom inte haft något att skriva om när jag varit så jävla glad? Onödigt att vara så glad ju! Smöriga texter om kärlek (höll på att skriva kräk, same shit) är inte ma thang, så den biten har varit utesluten.

MEN så hände det ett mirakel. Min happy-extas försvann idag. För ingen människa förtjänar att vara lycklig hela sitt liv, eller hur? Så verkar den lilla jävlen som styr mitt liv tycka iallafall. Jag snackade faktist med mina polare om just detta (Ni tänker vilka polare? Jag vet, men ba spela med så jag inte behöver framstå som en Lonely fucker, för det är ju hemskt om man skulle vara ensam.)
Nä men, vi snackade om att jag för första gången i mitt liv faktiskt mått väldigt bra senaste året, och så sa jag - bara för att jag säger såhär nu så kommer det vända igen. And it did!

Haha, detta är inte ens sanning. Jag har varit lite nere och trött EN dag, jag har haft en dålig dag. Men visst är vi människor bra på att dra förhastade slutsatser, typ som att hela vårt liv suger. Det tycker inte jag att mitt liv gör. Jag gillar kontrasterna i mitt liv, dom har alltid funnits där och jag är numera proffs på att hantera dom. OCH vad jag faktiskt ville komma fram till... är att, nu har min motivation kommit tillbaka för att skriva. Great.

Vet ni vad, jag har funderat på att övergå till att göra vloggar, videos. För anledningen till att jag inte kikar in här så ofta är för att det tar sån jävla tid att skriva när jag väl ska skriva något. För jag skriver från hjärtat och skiten jag oftast skriver om här inne är ämne jag brinner för och då funkar det inte att slänga ihop något på 5 min. Att prata går så mycket fortare och lättare att förklara. Men sen kom jag på att jag är en fegis. En cool fegis. Så ni som fick förhoppningar, begrav dom.

Haj på daj!

Nedan har vi ett exempel på hur mina anteckningar kan se ut. Här har jag påbörjat en lista på vad jag skulle göra om jag fick bestämma i denna jävla världen.

Likes

Comments

Shallom shallom!!!!!!

Gud vad längesen det var sen jag kikade in här och yttrade mig om saker och ting. Jag skrev för något inlägg sedan att jag var lite stressad inför sommaren (som numera är över)...
Det har jag varit också, allt har gått så himla snabbt! Jag har hunnit med maaaaaassa saker verkligen. Jag hade en del jag skulle få gjort under min semester!
1. Klara en uppkörning och teoriprov, I did! Grattis till mig.
2. Fylla 20 år och anordna 20års"kalas". Även detta klarade jag av! Det var väldigt ruligt.
3. Skaffa bil! Det gjorde jag idag, älskar den!

Sen hängde jag även på Emmabodafestivalen! Många oklara minnen där ifrån och många alldeles för klara som man helst vill glömma, haha!
Och herregud!!! Sen har jag ju börjat skolan också, låtskrivarlinje på Eslövs folkhögskola, fan vad nice.
Sen har jag skaffat 2 nya tatueringar! En på knäet där det står mad bad sad och en bakom örat där det är e jordglob och under står det "ugly". Menar alltså Ugly world, ja världen är ful, punkt slut. Och så har jag musikälskaren kollat på massa bra artister! Det var den uppdatering jag ville bjuda er på denna söndagskväll. Imorgon är det måndag och skola!

Haj på daj!

Likes

Comments

Mira skriver att hon inte tycker att kvinnor kan klä sig hur som helst utan att be om att bli våldtagna. Hon tycker även att den äldre generationen ofta har rätt när det kommer till frågor angående kvinnors klädsel i samband med våldtäkt och sexuella trakasserier, det "gammalmodiga tänket".
Jag tänker att det kanske är för att dom precis som du Mira, tänker att nu är det såhär det ser ut i samhället och då får jag anpassa mig efter det. Varför ska vi alltid anpassa oss? Anpassa oss efter något som i det här fallet är extremt fel? Såklart man ska ha ett konsekvenstänk. Mitt brukar se ut såhär "Nu tar jag på mig min mest urringade tröja, och skulle någon gris ("man") få slint i huvudet och tro att det på något plan är okej att tafsa på mina bröst så får han ett jävla dyrt sjukhusbesök! Vilket kan ge följande konsekvenser: Han blir pank, får sälja huset, får sova på gatan och där råkar han ruttna. Woops! Ni ser, konsekvenstänket sitter där!
Man undviker inte ett problem genom att anpassa sig efter det, man visar bara att det är mer okej då. Du kan inte få någon förändring av att följa samma spår. Varför i helvete skulle någon människa anpassa sin klädseln för att det står fel till i många mäns huvud?
Tjejer och killar SKA FÅ KLÄ SIG HUR FAN DOM VILL.
Genom att skriva att vi tjejer inte får klä oss "utmanande" om vi inte vill ge ut en viss signal är 500 steg i fel riktning. En människa kommer aldrig kunna klä sig på ett sätt som sänder ut signalen "VÅLDTA MIG!!!" "TAFSA PÅ MIG!!"
Och att man skulle behöva ha någon speciell dresscode för att en kille någonsin skulle kunna ta en seriöst? Mira, är det utifrån vad killarna ska tycka du planerar din outfit på kvällarna? - Imorgon vill jag hitta killen jag ska gifta mig med så då kör vi på långa byxor, långärmat och helst en halsduk som täcker halsen också! Jag tänker att det är ungefär så det låter i ditt huvud?

Och att man skulle vara naiv och blåögd om man går klädd i en tight kort klänning utan att vilja bli knullad? Tröttnar ni inte på alla dessa fack vi människor (tjejer i detta fall) sätts i? Jag är jävligt trött på det. Sluta se dig själv som ett offer och stå istället upp för dig själv. Våga vägra anpassa dig efter något som Mira själv skriver, är absurt! Tyvärr bidrar du till hela samhällsproblemet genom att så snällt anpassa dig efter det. Kan vi inte tillsammans kämpa för att det där "man ska kunna" blir till att "man kan" istället? Snälla Mira, tänk om tänkt rätt! Tack på förhand.

Likes

Comments

Läs detta inlägget nedan till att börja med.

Sorry not sorry nu, verkligen. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH. Ok done. Det är okej att kalla mig hemsk.

Första tanken var ganska exakt - Vem fan bryr sig? Och sen blev jag provocerad av att dom prioriterar detta av den orsaken av att det gäller mycket pengar. Svar nej, det är inte polisens fel. Återigen kära samhällets fel, som vi ALLA bidrar till. Såklart dom prioriterar det! Meeeen ååååh jag vill ba tvätta folks hjärnor och sen fylla dom me min skit!!! Alltså min smarta skit. Inte som att sitta på toa och skita. Och där skulle jag bara så snällt vilja prega in att vi gör ej skillnad på mycket pengar vs lite pengar. U get me? Okej att det är bull att någon stulit något av dig. MEN om jag nu ska lägga alla kort på borden så har jag svårt för att ha empati för rika människor.

Läste ni??? Även jag sätter peeps i fack, hemskt.
Och det är väl för den anledning att jag som människa har svårt för att förstå hur en annan människa kan vilja lägga de enorma summor på bilar. Nu är bilar bara ett exempel, jag menar dyra saker överlag. Medan det finns miljontals människor som varje dag försöker överleva för dagen. Men samtidigt kan jag också förstå dom. För jag tror att man hamnar i någon bubbla, och vi alla formas av samhället. Det hade lixom lika bra kunnat vara jag som köpt den där bilen (IF i was a rich bitch). OCH VAD VET JAG! Personen som köpt denna bilen kanske även lägger enorma summor på välgörenhet, eller så vann hen biljävlen på lotto? Den där Pelle kanske inte ens är rik? Jag är inte den som är den! Eller är jag?????

Det var som någon kommentera, - tänk om ni alltid lagt upp inlägg när en volvo vart stulen. Och då var han tvungen att tillägga - Men jag är inte sosse alltså!!! Okej? ALLTSÅ SER NI UPPDELNINGEN I SAMHÄLLET ELLER

För det är ju något dåligt att vara sosse??? Det är skämmigt??? Men det är också pinsamt att vara snobbig och rik och tro att man är något? Tror ni att vi människor kommer bestämma oss någon gång eller ska det alltid vara såhär uppdelat? Det blir ju lixom som ett krig mellan dom rika och fattiga, fortfarande! Världen är rätt läskig. Jag är också ganska läskig!

Förresten så tror jag det var Robin som snodde bilen.

Haj på daj!

Likes

Comments

Så va e på gång. Ledarna i världen dom vill vänta tills i mon.
Tror att man kan stänga av och bara starta om.
Men vi värderar livet så vi följer inte dom.
Så va e på gång, jag frågar, så va e på gång.
Tiden rinner ut men ingen samarbetar här.
Alla vill till toppen och vill göra karriär.
Vi vill ut i rymden men stjärnorna finns här.

Yo, Hey,
Vill du se stjärnorna ta dig en titt omkring.
Vem e de som bestämmer om man blivit nånting.
Jakten på framgång och succé gör människan blind.

Livet är större än materiella ting.
Du har inget att bevisa för dom.
Bli aldrig nånsin en kopia av nån.
När dom vill visa deras väg, så kan du hälsa att vi följer inte med.

Så va e på gång. Ledarna i världen dom vill vänta tills i mon.
Tror att man kan stänga av och bara starta om.
Men vi värderar livet så vi följer inte dom.
Så va e på gång, jag frågar, så va e på gång.
Tiden rinner ut men ingen samarbetar här.
Alla vill till toppen och vill göra karriär.
Vi vill ut i rymden men stjärnorna finns här.

Världen är liten men klyftan är stor.
Ensamhället råder och tystnaden gror.
Så man känner en dystrare ton, ingen respekterar livet.
Ledarna dom kommer men dom går igen,
och någonstans förlorar människan mot snåljåpen.

Men då väljer du en mision som börjar gå mot den
Sluta leta efter toppen för du står på den.

Så va e på gång. Ledarna i världen dom vill vänta tills i mon.
Tror att man kan stänga av och bara starta om.
Men vi värderar livet så vi följer inte dom.
Så va e på gång, jag frågar, så va e på gång.
Tiden rinner ut men ingen samarbetar här.
Alla vill till toppen och vill göra karriär.
Vi vill ut i rymden men stjärnorna finns här.

Allt du äger är ingenting värt,
om du inte väljer vad du har kärt.
Och ditt hus är aldrig nåt hem,
utan kärlek är du alltid tomhänt.
Allt du äger är ingenting värt,
om du inte väljer vad du har kärt.
Och ditt hus är aldrig nåt hem,
du är alltid tomhänt.

Så va e på gång

Likes

Comments

Trööööööööööttt!!!!!!!!!!

Tanken var att jag skulle skriva av mig angående detta igår, men gissa vad? Jag var för trött för att det skulle bli av.

Igår byggde jag fransarna för första gången på 1&halvt år. Har byggt dom två gånger innan fast på andra ställen och inte varit alls nöjd. Så under hela dagen igår...ja under hela jävla veckan har jag faktiskt gått och längtat efter att bygga fransar som jag äntligen skulle bli nöjd med!!!
... Det blev jag inte. Med gråten i halsen av ilska lämnade jag salongen med ett fejkleende. Ebba i ett nötskal. Ibland finns det även nackdelar med att vara snäll och inte vilja såra någon. Men samtidigt kanske det hade varit snällare att berätta så hon kunde göra rätt. Dom var fina men inte alls så jag hade förklarat att jag ville ha dom.

Min snällhet kombinerat med feghet resulterade i en skitkväll. Alltså, jag är inte så kortvarig när jag är arg. Så först gick jag skitarg påväg därifrån för att gå vidare till center syd och shoppa. Tycker synd om alla som mötte mig, jag har fått höra att jag kan se bitchig ut i vanliga fall, då vill jag inte tänka på hur jag såg ut igår. Därefter mötte jag upp mamma för att handla på Ica. När jag ska förklara om fransarna för henne är jag på gränsen till att börja gråta av ilska, IGEN!

Sen spenderades resten av kvällen i största del på rummet (också jättearg såklart). Idag tror jag faktiskt jag kommit över detta hemska trauma. Vill inte ni också spy lite på mig när jag klagar på såna här saker som egentligen är skitsaker? Jag vill iallafall. Men är man arg så är man.

Från tråkigheter till roligheter...
Idag går jag på semester! Något jag gått och längtat efter länge, men idag känns det inte så befriande som jag trodde att det skulle göra. Jag har mycket inbokat under dessa två kommande veckorna och mycket att fixa och ordna vilket jag känner lite stress över. Det hjälper ju inte heller att jag är ett kontrollfreak.

Jag ska till Emmabodafestivalen på onsdag-sön och nu ska ni få höra det sjukaste... Jag har alltså en hel hylla i min garderob där jag lagt allt jag ska ha med mig dit. Tält, brazzestol, stövlar, regnponcho, snacks, mat, plastglas, sopsäck, toarullar JA ASSÅ ALLT!!!!! Jag har säkert kollat på minst 7 tips packlistor till festivaler på nätet för att vara maximalt förberedd.
Det kan finnas nackdelar med att vara den mest förberedda också ... Jag är orolig för att jag ska behöva agera morsa! Eller det värsta senariot, behöva dela med mig av mina chips! Hell nooo!!!! Det skulle du tänkt på själv, bitch. För en sak är säker, jag delar inte med mig av mat/snacks, It's mi life.

Jag som skulle göra lång historia kort, så blev det visst inte. Hope u enjoyed my bible.

Haj på daj!

Ser ur som att min regnponcho och gummistövlar kommer att komma till användning iallafall :)

Likes

Comments