Det börjar närma sig måndag till traumabehandlingen som jag skall börja med. Det ser jag verkligen fram emot att få då jag sliter en hel del om dagarna socialt å med mye tankar. Frågor som jag vill ha svar på surrar i huvet på mig 24 timmar om dygnet. Har väl varit litt kreativ hemma då och bakat både bullar å matbröd så jag kan ju om jag vill bara att sätta fart i hemmet men är lite svårt att komma igång bara så tvärt. Så tog god tid på mig innan jag gjorde noe .

Jag ser här inne runt alla bloggar som finns ,,det skrivs i stort sett bara om kost håll mode å trender, å alla är generellt under 30 men jag är en stolt 52 åring som sätter näsan i vädret å skriver om vardagen mode å mat får mn med sig ändå på dumburken.

önskar er alla en god helg


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade tankekör igen igår kväll så var sliten idag för att skriva något vettigt, men här är jag igen. Tanke kjöret började med att jag bytte matplats vid matbordet låter konstigt faktiskt men så är det. Har du suttit inne i ett fängelse så förstår man fär där har man bestämda platser och ärdet någon som sitter på din plats kan det skapa trubbel. Detta kände jag inne i mig men vi möblerade bara om så det blev alldeles fel för mig. jag skakade som ett asplöv.Jag kände ångesten i mig växa, det är noe som jag mäste bearbeta bland annat. Man blir förstörd inom sig om man suttit inne och det är nog inte bara jag som känt så har hört om flera stycken som har blivit rädd fär omvärlden när de kommer ut av ett fängelse. En del tror att det är en dans på rosormen så är ikke fallet där emot tvärt om.

Likes

Comments

Att vakna med huvudvärk varje dag är fasen ikke alltid så gott att göra men peppar peppar ta i trä har ikke haft anfall på ett tag nu men känner igen tecknen när de kommer, att leva med Hortons kroniska sjukdom alltså kronisk huvud värk ,den så kallade Cluster Headeak eller självmordshuvudvärk tar på det mentala. Tänk er att vara rädd var kväll när ni går och lägger er å ni är rädda för att somna för anfallen kommer när ni väl har somnat. Den känslan har jag levt med nu sedan 2007 så det är slitsamt psykiskt. Det tar på det sociala livet då du ikke vet om du kan gå ut för att träffa dina vänner eller att du vill göra något annat., du stänger in dig och får social ängest på ett sätt. Det är en sjukdom som en del har men du ser den inte så det kan vara svårt för andra at veta hur den på den människan som har den. Det finns mediciner som lindrar men den går inte att bota du bara har den.

Likes

Comments

Det första inlägget jag skriver är ju bara en liten kort förklaring varför jag valde namnet insatt 381. Det beror nog på det att jag suttit i fängelse i 7,5 månad å jag pratar öppet om det för det är en bearbetning jag må igenom , grunnen att jag satt inne var att jag pådrog mig en annans skuld för skattejuks men det kommer jag berätta lite mer om här i bloggen litt senare .Jag varken rusar mig eller dricker alkohol är ikke våldlig i det hela tatt och defenitivt inte kriminell men har fått den stämpeln på mig, och det är bara en del av min ryggsäck jag bara må leva med fast jag inte vill det. För att ha denna stämpel försvårar det dagliga livet för mig då jag känner en stor skam för det, det var de värsta 7,5 månader i mitt 52 år långa liv jag levt till nu. Jag har nu terapeuter som hjälper mig i vardagen med att se framåt och nu till den 19/2 2018 skall jag påbörja min trauma behandling och jag ser verkligen framemot det till att börja.


Likes

Comments