Jag är en tjej på 18 år som går sista året på gymnasier och tar studenten om 23 dagar. Jag kan knappt fatta det själv att jag ska gå ut gymnasiet och börja jobba. Men nu är det dags att avsluta mina 3 år, dessa år har varit tuffa men det har verkligen gått snabbt, det känns som att jag nyss började 1an. Jag har pluggat handels och efter dessa år har jag lärt mig så himla mycket. Nu är det dags att kliva in i arbetslivet och just nu kommer jag att jobba på ett äldreboende i sommar men mina framtidsdrömmar är att få bli mäklare, jag bill bli en supersäljare och tjäna mycket pengar. Jag känner att om jag verkligen vill så har jag kunskaperna att kunna plugga till mäklare.

Jag kommer även nu att avsluta min blogg, detta har vart ett specialarbete inom mina studier och detta har varit skit kul, vi får se om jag väljer att starta upp bloggen igen men just nu kommer att den inte att vara aktiv på ett tag. Jag hoppas att ni som läst min blogg har fått mer kunskap inom inredning och även skönhet. Tack för mig! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nånting inom skönhet som är A och O är bra hudvård. Men om man ska prata om miljön kring produkterna, om dem är miljömärkta osv. Mary Kay Botanical Effects är ett serie inom Mary Kay som har miljömärkta förpackningar. Produkternas text på förpackningarna är gjorda på soya. Den är även framtagen utan syntetiska färgämnen och dofttillsatser.

Produktformulan innehåller bland annat Lou Han Guo och Mariatistel, detta är två kraftfulla antioxidanter som hjälper att skydda huden mot skadliga miljöpåverkan och ger ett välmående och fräscht utseende. Dessa produkter rekomenderar jag dig som är mellan 18-20 år. Denna produkt passar alla hudtyper, från torr till fuktig hy. Jag använder själv Mary Kay och jag är jätte nöjd!

Likes

Comments

Hud & kosmetik är den enda fackmässan i Sverige för dig inom hudvård och skönhet. Alla som arbetar inom hudvård och kosmetik är välkomna på denna mässa. Denna mässa hålls i september varje år.
Du behöver inte vara med i något fack på denna mässa men du bör jobba inom skönhetsbranschen för att besöka denna mässa. Fri entré gäller alla besökare.
På denna mässa kommer du bland annat inspireras av nya trender och influenser. Du kommer att stöta på välkända märken och även nya märken. Företag ställer ut sina produkter eller tjänster som du kanske skulle kunna nyttja till ditt företag.

För mer info om mässan www.husochkosmetikmassan.se

Likes

Comments

Har ni inte testat produkterna från bareMinerales så kommer ni garanterat att klicka hem produkter från detta märke när ni läst detta. Jag är helt kär i detta sminkmärke, detta beror på att jag har haft så svårt att hitta rätt färg till min foundation och jag har även haft svårt att hitta produkter som är pigmenterade. Fram tills jag hittade bareMinerales. Jag har testat ett starter kit där man får med tre borstar, en primer, två foundation i puderform, ett solpuder och ett miniralpuder för sättning. Jag var lite skeptisk till att testa en foundation i puderform men efter jag testade den så är jag fast, denna puder form av foundation ger full teckning och även lyfter fram dina naturliga skuggor vilket gör att man inte behöver göra så mycket contouring i ansiktet. Dessa produkter rekommenderar jag verkligen till er att testa.

Produkterna innehåller rena mineraler med vårdande effekt och motverkar torr hy och hudirritation. Produkterna passar alla hudtyper, även känslig och oren hud.Självklart fri från parabener, parfym, artificiella oljor, syntetiska färgämnen som täpper igen porerna. Inga av Bare Minerales produkter är testade på djur.

Likes

Comments

Ni kanske redan vet att många bloggar och Youtuber blir sponsrade, men hur får det egentligen gå till när man marknadsför ett företag? jo det ska jag berätta för er.

När en bloggare/Youtuber blir sponsrade av ett företag så får dem ersättning i antingen pengar eller deras produkter/tjänster. När man får ersättning för nånting är det viktigt att läsare och tittare förstår att videon/texten är sponsrad. Alltså får man inte vilseleda tittarna/läsarna.När man väl marknadsför så ska man berätta att man har ett samarbete med det företaget och det är väldigt viktigt att förklara att man marknadsför. Man får självklart skriva bra om någon produkt och tipsa om det även om man inte är sponsrad. Har man en blogg etc. och har en målgrupp där barn finns så är det absolut förbjudet enligt lag att försöka få barnet att köpa det man marknadsför.

Bryter man mot dessa lagar så kan Konsumentombudsmannen och Marknadsdomstolen förbjuda företag/personer att marknadsföra. Om man fortsätter att bryta emot lagen så kan man bli dömd i domstol och få dryga böter.

Nästa gång du kikar på en blogg eller på en Youtube kanal så håll lite extra utkik om dom verkligen håller sig till dessa lagar och regler. vill du läsa mer om detta gå då in på denna länk: http://www.konsumentverket.se/Foretag/Marknadsforing/

Likes

Comments

I denna blogg har jag haft ett specialarbete inom inredning, men nu har jag börjat tänka om på nytt och vill specialisera mig mer på skönhet. Jag hoppas ni har tyckt det varit kul att läsa om inredning, men jag känner att jag vill göra något annat och jag hoppas ni förstår. Vi ses i nästa spännande bransch!

Likes

Comments

Trä trenden har funnits i många många år, men under flera år har det även varit modernt med vitt. Trä i kombination med metall är en stor hit. Trenden skriker natur, om man vill ha lite trädetaljer i sitt hem så ska man absolut införskaffa sig en stor skär brända, fruktskålar eller tapasbrickor där man kan placera inredningsdetaljer på. Lägg fokus på varma tränyanser i brunt och kombinera med guld eller mässing så ska du se att de varma färgerna kommer sätta den mjuka känslan på plats.

Likes

Comments

Som ni kanske vet så har voluspa blivit ett populärt doftljus i alla hem. Dessutom har voluspa skapat en unik design som sätter den lilla touchen i hemmet. Den otroliga doften gör att ditt hem doftar fantastiskt gott.

Voluspa skapades av Troy och Tracie Arnsten, dom skapade sitt första doftljus 1999 i deras kök. Med kombination av Tracies expert näsa och Troys ingenjörs tekniska bakgrund så kunde dem skapa unika dofter som sedan blev till stor försäljning.

Min personliga favorit är denna unika design här nedan, dofterna och designen är fantastisk!

Likes

Comments

I nästan varje fönster i sverige under julen hänger en adventssjärna, Stjärnan utvecklades i herrnhut i sachsen som en del av herrnhutismen. Varför man satte upp stjärnan från början var för att man firade internatet i Niesky 50 år, under firandet satte man upp en stjärna so lyste. Sedan började man hänga upp den i samband med första advent. Man började tillverka stjärnor i det årliga julpysslet som internatseleverna hade. I början på 1900-talet så började en fabrikmässig tillverkning.

Den första kända adventsstjärnan kom till Sverige i Västerås domkyrka 1894. Den har alltid varit elektrisk och täckt med glasprismor. Personligen har jag fastnat för den stora julstjärnan som täcker ett helt fönster, jag väljer helst en vit julstjärna men det får man välja helt själv vilken färg man vill ha men jag tycker att det passar bäst med en vit om man har ett ganska cleant hem, men det funkar med en annan färg om man känner för det.

Likes

Comments

Marmor har blivit en stor trend i alla hem just nu! Det eleganta materialet marmor som användes flitigt redan under antikens Rom, har fått alla hem att använda det flitigt de senaste åren. Med marmor skapar du enkelt ett vackert hem, ljust trivsamt och framförallt otroligt snyggt! Det finns många olika typer av marmor men en av alla typer har jag fastnat för är den italienska marmorn, Carraramarmor, och det är en av världens mest kända typer av marmor som är vit eller blågrå. Carraramarmor är en bergart från Italien som karakteriseras av den harmoniska utformningen av kristallerna och deras transparens och skarphet. Jag skulle inte tacka nej till ett kök i marmor! Skulle du?

Likes

Comments