Mina nyårslöften gick inte alls som tänkt..(depression)

Jag hade som nyårslöfte att nå topp på mitt jobb, att tjäna mycket pengar och spara. Vad hände? Jag vet inte. jag slutade jobbet pga motgångar, jag lyckades spara men i slutet av månaden gör mig av med exakt allt pga impulsiva glädje köp och tjäna pengar? Ja det gör jag inte längre som arbetslös. Hela den här månaden har jag tänkt på att söka jobb igen för vill ju inte vara en månad utan någon lön, blev det av? Nope. Slutet av månaden nu och har inte sökt något, har ingen ork heller.

Ibland förstår jag inte. Är jag bara lat eller är jag deprimerad? Vet ju att jag är deprimerad, orkar knappt gå upp från sängen och ser ingen framtid eller mening med livet längre, känner mig ensam och tom inombords, och misslyckad också. Känns som allting kommer fortsätta vara såhär dåligt. Som om jag aldrig kommer ta tag i det. Anyways, Im tired but i want to get rich..för jag lever ju som om jag vore rik... men är ju inte det, har ju knappt pengar. I just want money, but i dont like working for it. Någon som känner igen sig? HJÄLP.

Gillar

Kommentarer

christinesstories
christinesstories,

Hur länge har du känt sådär? Det låter som att du är i en depression men det kan också vara en svacka. Dessutom är arbetslöshet inte direkt någonting som boostar ens självkänsla och självförtroende. Jag känner verkligen igen mig och har haft det precis sådär när jag var i en djup depression. Det vände när jag fick komma till en psykolog via vårdcentralen. Gå till din läkare och säg precis hur du känner. Du ska såklart inte ljuga men förminska verkligen inte ditt tillstånd. Det var först när jag bröt ihop inför min läkare och sa att jag i princip inte såg någon mening med att finnas till som jag fick hjälp på riktigt. När jag fick göra MADRS-testet så insåg jag att jag var ganska djupt ner i skiten. Och läs artiklar om depression och vilka tecken som finns. Vänta inte för länge för ju mer tiden går desto svårare blir det att ta sig tillbaka. Kom ihåg att du är värd att må bra <3

nouw.com/christinesstories
inourthoughts
inourthoughts,

Jag har känt så väldigt länge. Mitt liv går bara åt fel håll. Jag känner mig ensam och vilsen. <3 jag försöker ta styrkan att gå dit men det är så svårt. Vet aldrig vad jag ska säga och blir orolig att dom inte ska ta mig på allvar eller ännu värre ta mig på alldeles stort allvar och låsa in mig eller inte förstå mig fullt ut.

nouw.com/inourthoughts
inourthoughts
inourthoughts,
skönt att du fick hjälp med det! blir glad av att höra det.
nouw.com/inourthoughts