Matilda

Dör lite vad jag gillar min garderob! Dock är den inte riktigt klar! Väggarna (väggtext + krokar) är ännu inte på plats heller inte hyllan! Men annars är det prima och jag älskar det 😃💓💓💓💓

Likes

Comments

Alicia

Det är alltid extra varmt i hörnet av vår baksida. Jag tar just nu en paus från pluggandet och sitter i solen. Jag har en historiainlämning kl 23.59 ikväll som jag gärna vill bli klar med innan det blir kväll. Förresten, Matilda bloggaaaaa!!! Jag är hungrig, hejdå.

Likes

Comments

Alicia

Var tvungen att visa min frukost, det är sällan jag fixar en sån här frukost! Den består av äggmacka, päron, blåbärsjuice och yoghurt med müsli.

Likes

Comments

♥ GLAD PÅSK ♥
Hade tagit "outfitbilder" med min systemkamera innan förra inlägget men jag hann aldrig lägga upp dem och istället rushade jag in till mitt rum och tog några snabba bilder precis innan vi gick. Nu får ni i alla fall se de bilderna som ni egentligen skulle fått för några timmar sedan.
Jag har i alla fall nästan precis kommit hem från påskmiddagen så jag har precis gjort mig i ordning och ligger i sängen. Pusseli, så hörs vi imorgon!
(Bloggar sällan från datorn men det är ju faktiskt mycket roligare än att mobilblogga - känns mer "äkta" haha).

Likes

Comments