Hej det var längesen. Just nu mår jag bra, jag vaknade upp och kände mig bra. Det har varit ett helvete dem senaste månaderna men jag känner att något stort är påväg och att det kanske är dags för mig att börja ge mig ut. Att leva! Vilket jag hoppas att jag får göra. Det är inte bra men det känns bra. Det var det jag ville säga. Adjö!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen! Jag vill bara skriva några meningar innan jag ber.
Just denna dag så har jag reflekterat på både saker jag vill reflektera på men även saker jag inte vill tänka på. Jag vill mer än allt läka och gå vidare men det är jättesvårt. Jag har verkligen försökt men inget händer. Det jag kan göra är att försöka ta det lugnt och sysselsätta mig själv.
Ta hand om er!

Likes

Comments

Nästan en vecka har gått sedan jag publicerade ett inlägg, oops. En fråga som jag undrar är när ska livet bli mitt? När ska det gå bra? Jag hade ett "mental breakdown" igår och skrek upp till skyarna och frågade om varför detta eländet gavs till mig och min familj. Jag var så arg för när jag är ledsen så finns det ingen " comfort " för mig. Jag kände verkligen att jag inte hade någonting och jag har mått dåligt i 10 år MINST. När ska detta elände sluta? När ska mitt liv börja på riktigt? Sen så menar jag ej att mitt liv ska vara perfekt osv för det är inte realistiskt men jag vill iallafall kunna leva en vecka utan ångest och andra psykiska problem.

Likes

Comments

Skolrädd. Vet varken om detta är ett ord eller ej men min iPhone marker inte rött under så det verkar som att det är ett ord ändå. Iallafall, idag fick jag hem ett brev ifrån min nya skola. Jag öppnade brevet och såg vilken tid jag har möte med dem och vilka som ska Insha'Allah gå i min skola.
Och så kom den där känslan i magen. Jag kände mig illamående, nervös, rädd och det är oftast så jag känner när det kommer till skolor. Jag vet dock hur jag hanterar det bra så det kommer Insha'Allah och lösa sig. Jag tror att det kommer gå bra i den nya skolan då jag har Allah SWT med mig.

Likes

Comments

Hej bloggen! Idag så vaknade jag upp och mådde så illa pga det som hände igår. Jag mådde så dåligt igår att det kändes som att min själ skulle spricka i tusen bitar. Det gjorde så ont men men det läker med tiden.

Tid läker allt

Likes

Comments

Ja det är jag. Detta skriver jag inte för att ni ska "tycka synd" om mig själv eller liknande utan enbart bara för att detta är min blogg och för att det är sant.

Jag kommer nog troligtvis aldrig passa in i detta samhälle och jag kommer troligtvis inte ha några äkta vänner eller liknande.

Jag är min bästavän och jag älskar mig själv mest så jag måste finna mig själv och leva ensam. Andra människor vill jag ska ta avstånd ifrån mig och hålla sig långt borta ifrån mig.

Likes

Comments

Att handla må vara bland det jobbigaste jag vet. Jag hatar att handla på t.ex Coop eller på någon klädbutik. Samma visa varje gång och det är så psykiskt påfrestande och frustrerande. Jag gillar absolut inte att handla eller någon form av social umgänge överhuvudtaget.

Iallafall, jag är hemma och allt är över nu phew. Min bön inträffar om några minuter och ja. Dagen fortsätter.

Likes

Comments

Hej bloggen! Hur mår ni? Jag mår inte så bra och det är okej. Just nu försöker jag att bearbeta mina tankar och ta det lugnt. Försöker att inte tänka alls och det går jättebra. Jag har skam och skuld känslor att hantera just nu och jag väntar bara på att de tankarna ska försvinna och sluta reflektera eller fördjupa mig inom dessa tankar. Har däremot haft en ganska så jobbig förmiddag men det är bättre än andra dagar.

En sak jag vill ta upp är att för mig så spelar det ingen roll vare dig någon läser denna blogg eller ej. Denna bloggen skapade jag för min och min mentala hälsas skull. Älskar denna blogg och planerar inte på att ha den för fel anledningar.
Hejdå!

Likes

Comments

Ett rum där jag bara kan få andas och vara? Finns det? Dock så finner jag det endast inom mig själv samma ställe där kriget och det tuffa pågår i. Relativt svårt ändå att få vinna över mitt egna sinne och kunna kontrollera det hur jag vill. Men men, känslor finns inte för att de ska ignoreras utan känslor är viktiga i livet och att alltid vara lycklig är varken realistiskt eller hälsosamt detsamma med att vara ledsen. Ett emotionellt stabilitet och balans behövs. Jag är dock glad och tacksam för flera saker i livet men även ledsen och nere för andra.

Brukar vara ganska dålig på att avsluta mina inlägg, Adios

Likes

Comments

Hej bloggen! Hoppas ni har haft en otroligt bra dag för det har inte jag. De hemska minnen från det förflutna kan inte sluta spela upp sig gång på gång i mitt huvud och ilskan + sorgen växer och växer. Just nu känner jag mig ensam och olycklig. Jag känner att ingen på riktigt liksom gillar mig eller har behandlat mig på ett bra sätt iallafall en längre period. Jag känner även skam för mitt tidigare beteende både på ett bra och ett dåligt sätt. Jag önskar att jag gick vidare och fann lyckan i mig själv.
Som sagt livet är en resa och allt är temporärt även denna smärta.

Vi ses!

Likes

Comments