Hallo!
Ja, som ni kanske vet så är det FREDAAAAAA!!!
O jag är så sjukt tacksam över att denna veckan är över. 🙏
Det har nog varit bland de mest långsammaste veckan jag varit med om. Herre min skapare.
Jag har då praoat denna vecka som varit. Det var hemskt i början, jag trivdes inte alls. Men efter varje dag lättades trycket och jag trivdes mer och mer. Men jag skulle aldrig kunna jobba som det senare i livet.
Jag fick trots allt några trevliga minnen och jag fick lära mig ett och annat.

Det var då min trevliga vecka, vad har ni gjort?

Just nu skulle det sitta enormt gott med lite varm choklad. Åh, ska nog ta och gå ner och göra det. Ni får ha en bra fortsatt kväll, tack o hej!Bara för att jag kan slänger jag in en bild från när jag och Julia var på Espresso House och jag drack en varm choklad med vit choklad. Gud så gott, speciellt med marshmallows, grädde och kola sås på. Mmmmm!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 12 Readers

Likes

Comments

Hallooo!
Jag har inte bloggat sedan i fredags men aa jag har inte riktigt kommit igång med detta ännu.
I lördags gjorde jag i princip ingenting. Bara lastade mig HELA dagen.
Igår bakade jag lite grann. Tänka sig att jag gjorde någonting för en gångs skull, hehe. Iaf, jag bakade choklad muffins och chokladbollar. Det gick ganska så bra. Själva muffinsarna blev jättegoda men sedan så blev toppingen jag la på lite för mycket. Jag smälte block choklad och la på muffinsen och la sedan på riven kokos. Det blev lite för mycket för min smak.
Chokladbollarna blev dock inte så bra. De smakade BARA kakao och de vart svåra att få ihop eftersom det vart en så smulig deg med för lite smör i. Men efter att ha stått i kylskåpet sedan i går så smakade de lite bättre idag.
Idag då har jag varit i Göteborg mestadels av dagen. Hälsat på lite folk och åkt runt och chillat lite bara. Först vart vi hos min bror och hämtade upp honom och sedan åkte vi till allum. Vi skulle kolla på skor till mig, tihi. Efter mycket letande och spring så hittade jag mina drömskor. Gråa Palladium. Iiiehhhhh! Är så sjukt nöjd över de.
Efter att jag köpt skorna så åkte vi vidare. Vi hälsade på min farbror, min kusin och hennes familj och på slutet av vår lilla mini trip åkte vi till farmor och farfar. Det var jätte mysigt. Efter det så åkte vi hem och på hemvägen lyssnade vi på One Direction i bilen! Midnight memories är så bra!
Sen jag kom hem har nästan inte gjort någonting. Det var typ allt för idag.
O juste, imorgon ska jag vara med några vänner och ha en liten sleep over. Det ska bli så kul, ser ifram emot det så! :)

Iaf, ska sluta babbla nu, tack och hej, leverpastej!

Likes

Comments

Hallojj!
Idag har det hänt mycket. Dagen började ganska lugnt men den gick väldigt segt. Runt 11 tiden var jag på hälsosamtal hos skolsköterskan. Det var lite intressant. Hon frågade om hur livet var och ställde liksom allmänna frågor. Sen på eftermiddagen hade vi biologi prov. Herregud säger jag bara. Usch vad lång tid det tog att skriva det. Man fick ont i nacken av att sitta där. Men i alla fall, det gick ganska så bra på provet faktiskt. Jag skrev så gott jag kunde, tycker att jag skulle kunnat ha utvecklat svaren lite mer, men det var svårt. Skit samma om det blir dåligt, får göra bättre på nästa prov.
Det ska bli så skönt att slippa skolan i en vecka nu, tagga sportlov!
Efter skolan så var jag med Vickan och Julia. Vi åt pizza och snackade allmänt tjej snack. Det var riktigt kul. Slänger in några bilder här under från kvällen.
Nu ska jag snart hoppa i säng tror jag, ha en bra fortsatt kväll så ses vi, byeeeLikes

Comments