Tända första ljuset

Innehåller affiliate-länkar
1 Advent och tiden bara rusar iväg…. Snart tänder man 4,e och planerar nyår.... Gäller att njuta varje dag....

Jag har som vanligt min mormor och morfars ljusstake och i år blev det Spansk mossa som piff. Gillar den skarpt, blir så härlig på nåt sätt....

Känns fint i hjärtat med denna ljusstaken, som om mormor är med mig på nåt sätt.

Som jag skrev igår så kan man hitta min favorit kruka Cloudy till 20% rabatt och vissa ännu billigare, lite överallt - Men just HÄR finns alla olika färger och storlekar!
Här ovan har jag plockat ihop några Adventsljusstakar som jag tycker är fina! På nåt sätt så är jag gammalmodig och gillar när man kan piffa med mossa eller liknande.
Om man inte gillar en traditionell ljusstake så kan man köpa 4 små krukor som passar in i hemmet, för att även kunna använda dom efter JUL... Ställa dom i en grupp eller på rad med deko så som mossa i och blockljus el Kronljus! Dessa ovan gillar jag från Ernst och Bergs Potter!

Och vet ni vad ----- =)

GRANEN fick flytta in idag =) Tills barnens stora glädje! Imon ska jag pyssla ihop pappersänglar som jag kommer att visa er här på bloggen...


SÖNDAG och ny vecka är på ingång. Nu börjar en ledig tid framöver för mig, jobbade min sista dag i Fredags då dom stänger för säsongen nu.... Stängt Dec, Jan och Feb.... Det är ju en skön tid att vara hemma men jag känner ändå att jag vill göra nåt!

Får väl se vad som händer och sker, vad framtiden vill.....

Kram kram josse

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Så fint ni har 🥰🎄💫nouw.com/emmaakarlegrund
inmyhouse
inmyhouse,
Tack ❤️ nouw.com/inmyhouse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229