Modernt boende på liten yta

Innehåller affiliate-länkar

Alltså något som jag inspireras av så är det - villor lägenheter som är till salu ,,, kolla in lösningar, stilar och stylingar!

Oftast faller jag extra för dom lyor som är inredda med mina favoritprylar =)=) haha,,, Så som denna här under! Där jag är galet kär i Pion lights från HAY

Här kommer en liten beskrivning av denna fina lgh.Nordhemsgatan 43C

Unik vindslägenhet belägen på en av Linnés absolut bästa adresser med underbar terrass i soligt läge mot den privata Kråkängsparken. I ett välbehållet sekelskifteshus, högst upp med enastående takhöjd upp till nock, finner du bostaden i ett lugnt och insynsskyddad läge med härligt ljusinsläpp. Modern och lyxig känsla med genomgående högkvalitativa material där köket kommer från italienska Poliform och badrum med smakfullt ljusgrå klinker och kakel från Bricmate. Lägenheten färdigställdes 2016 har låg månadsavgift inklusive bredband och vattenburen golvvärme.

Just köksluckorna va väl inte direkt mitt personliga val =)=) men små detaljer här och där som tilltalar mig!

Nämen ser ni vad jag ser.... Min fina fina favvis lampa..... =)

När man kollar runt bland olika märken så hittar man alltid någon pryl, lampa som liknar en design klassiker! Så även med min favvis lampa , pionen här ovan!


Den som har ett otränat inredningsöga kan ju mycket väl tro att detta är Pion lampan från HAY..... Men nix nopp nej, detta är en lampa som är designad av en Rene Barba,,,, hmmmmm vad tycker ni om det????

Årsikterna kan vara delade, men personligen så tycker jag att den är FÖR LIK "Hay´s Pion lampa"


Dom har även gjort en variant med grafiska mönster på. Här under ser ni Hay´s lampa!
Vad tycker ni????

Söndag och det SNÖAR utanför fönstret, jämte mig sprakar kakelugnen. Det blir en lugn dag med tvätt och städ, och ikväll väntas middag hos våra vänner!

Njut av dagen - Stor kram josse

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229