Kruk inspiration

Innehåller affiliate-länkar

Hur har ni det i fönstret.... Många olika krukor *färg och form* Höga och låga krukväxter??

Beroende på hur fönstret ser ut *storlek* , vilken gardin och känsla man vill ha - så kan man tänka till lite extra när man inreder fönstret!

Ju större fönster desto större krukor / växter krävs. Har du ett STORT fönster - men har piffat fönsterbrädan med många små krukor - så säger jag Nej nej nej.... Istället för att sprida ut krukor längs HELA brädan, tänk då istället grupper! Små grupper med kanske en kruka, ljusstake och en bok. Om du inte har en hög kruka men ändå behöver lite höjd i fönstret, så kan du stapla några böcker på varandra och sen ställa krukan / ljuset där på....

Är man ingen läsare och då inte äger några böcker, så kan man enkelt hitta på loppisar eller röda korset.


Så mina tips är!

Dekorera i grupper - istället för att sprida ut krukor över hela fönsterbrädan. Jobba med olika matrial, Krukor, ljusstakar, vaser m,m. Dekorera hellre för lite, så slipper du ett plottrigt uttryck.Svenskt Tenn¨s krukor som finns i många olika kulörer - där man köper till ett fint mässingsfat. Dessa är extra fina att ha på ett sidebord, nattduksbord eller i köket! Eftersom dom inte är jättestora så kan dom kännas små i ett stort fönster!

Sen finns ju även Bergs Potter krukor!

Danska märket som gör många olika modeller på krukor, med och utan lasyr! Dessutom ligger de relativt bra i pris, från under hundralappen. Den vanligaste modellen heter Copenhagen 1800-tals modell och känns igen pga det fina vågmönstret upptill, ... Dessa finns i JÄTTE-stora och små söta, bara att mixa ihop på fönsterbrädan.
Hade gärna skrivit och tipsat om fler lösningar! Men det får bli en annan dag, då jag har två små pojkar som behöver krypa ner i sängen!

Även mamman behöver vila sin kropp =)

Ses Hörs imon vänner !

Kram kram j

Gillar

Kommentarer