Inspirerande möte

Wiiiieeee, idag hade jag ett härligt möte med mysiga, trevliga Frida Farhman. Vi har planer för framtiden.

Jag ÄLSKAR verkligen att prata och insupa massa energi från duktiga kreativa tjejer. Jag blir så himla peppad. Mitt problem och som jag alltid har haft är att jag tror att ingenting är omöjligt,,, allt går om man vill. Därför tänker jag alltid mycket större än alla andra! Men det har oxå hjälpt mig med såna tankar o ideer då jag ändå har drivit egen butik i 8år med allt vad det innebär.


Jag tycker att allt som ingår i dom sociala bitarna är jäkligt spännande. Hur en bra bild kan sälja en vara mycket lättare än en dålig bild, hur info kan spridas via sociala medier och att liksom jobba med bild o form.

I dagens läge är det superviktigt, om man vill framåt, växa och skapa nya kontakter...


Frida va så himla gullig och mysig,, hon är en sån tjej som man direkt gillar. Funkar perfekt ihop med mig!!! Jag gillar skratt, pigg energi och ett drivande kretaivt tänk.

Kommer att bli en spännande H Ö S T


Jag har ju jobbat på världens kärleksfulla bröllop som jag njöt av varje sekund,,, så fort jag får en stund över så lovar jag att berätta mer.

Man är ju så galet blöt av svett precis hela tiden, så många jobb *bloggen* läggs undan tills svalare dagar! - tror ni att dom dagarna kommer, hmmmm....

Önskar er en lovely kväll och njut av livet.

Gillar

Kommentarer