Längsen jag hade behov av att skriva ... och mycket har hänt sen dess.

sjukskrivning.
bulgarien.
paus i förhållande.
fjärilar i magen.
stor bråk med mamma.

och en hel del till.

Idag har jag rymt hemifrån och tänker vara borta ett par timmar, känner mig så jävla fri och mår bättre 😊 nu ska jag dricka min redbull sen ut på vägarna 😂😁

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har jag tagit mig i kragen och börjat springa igen tyvärr finns inget mellanting för mig så var tvungen att springa två rundor igår 😂 var hemma 23.30 igen men jag ska säga att det var väldigt skönt och välbehövligt och ikväll ska jag ut igen för nu har jag börjat och tänker inte sluta.

Idag ska jag iväg och planera min kusins bröllop ska ju stå för att tillaga maten.

Meeeen först ska jag städa någon har släppt en bomb i hela huset.

Likes

Comments

Går inte att sova
... För 15 min sen höll jag på att somna och nu håller hjärtat på att slå ut från bröstkorgen alla andra sover och här ligger jag med två lampor tända som vanligt skulle aldrig i hela mitt liv sova i total mörker och dem som gör det tycker jag är idiotiska. Jag är väl medveten om att jag är psykiskt sjuk men jag är inte dum i huvudet enda sen jag var liten har jag upplevt saker och sett saker och fått det bekräftat och nej inte av någon läkare haha. Jag lider av sömnparalyser vilket jag ska förklara i ett annat inlägg.

Min dag har jag spenderat hos mamma och sedan har gjort hårförlängning på en bekant fattar inte hur jag orka hålla på med det varje dag innan ?! Imorgon är det jobbkväll sedan två pass kvar innan semester visst ska jag stå ut tills dess, retar upp mig mer och mer att folk tar en för givet och till och med har mage att vilja ha mer när det inte finns något "mer" att ge. Over and out 🤗

Likes

Comments

Föddes denna donnan, var tar tiden vägen ? Hade ett lyckat familje firande igår och zelda var super nöjd med dagen tyvärr som alltid när vi har folk och kalas får jag mani och kan inte slappna av och sitta still jag springer runt som en yr höna och städar därför mår jag inte så bra av att ha tillställningar hemma då trivs jag bättre av att åka iväg på kalas och dylikt för då kan jag släppa kontrollen 😊

Idag skulle jag egentligen  fortsätta med mitt projekt och bygga paviljongen men det är så kallt ute tycker jag så det är inte lockande. Var en fight igår med skruvar och hammare men skam den som ger sig och jag är väldans envis.

Mitt arbete ringde igår och meddela att mina lasdagar tar slut i mitten av augusti och utbildningen har jag inte fått svar ifrån så jag sitter lite i hjulet och vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt.

Jobbar i helgen sen går jag på semester så då får jag tid att tänka 🙂

Nu blir det kaffe 😊

Likes

Comments

Kan göra under, är tradig idag så nu får det vara nog ska sminka mig och göra ve mig ibland så hjälper det till att må lite bättre. Igår var pappa på middag här och var faktiskt ok och såg frisk ut skönt det för jag orkar inte ha något annat i mitt liv.

Jag och mamma är på stridstigen hela tiden och det har pågått under lång tid nu jag tror det har med att göra att jag säger vad jag tycker och har egna åsikter om saker vilket hon absolut inte klarar av det hela är så tramsigt men denna gången är det faktiskt hon som måste ta sig i kragen och sätta sig själv åt sidan hon har inte rätt att få mig att må dåligt.

Idag ska jag köra in i stan och ha egentid med lillen och vi ska hitta present till Zelda som fyller 8 år imorgon det är galet 😋

Nu ska jag tanka energi, vi hörs 😘

Likes

Comments

Blev en lugn midsommar för mig och barnen det sprätte i hela min kropp att jag bara ville ut och fira midsommar som förr. Istället gav min sambo sig ut på fest för första gången på 8 år och jag försökte sova själv hemma för första gången på 8 år, jag hatar att vara själv när mörkret faller men det gick bra trots allt och morgonen därpå packa jag in barnen i bilen och körde till min barndomskompis och spendera hela dagen där oj oj vad det var behövligt för mig, vi har tappat kontakten lite men igår var det som vi aldrig varit ifrån  varandra så igår var det en bra dag för mig. Idag är det lite sämre igen men ska ändå då ta mig i kragen och städa och fixa altanen.

4 jobbpass kvar sen semester, som jag längtar och hoppas att min hjärna har varvat ner då med alla dessa tankar helst dem mörka. Det är konstigt att jag klarat 30 år av upp och ner gångar konstant men att det nu är nog, jag är iallafall glad att jag sökte hjälp och får rätt hjälp nu. 😃

Likes

Comments

Bipolär sjukdom typ I är en undertyp av bipolär sjukdom – en svår psykisk sjukdom, som tidigare kallades manodepressiv psykos. Den kännetecknas av perioder med förändrad sinnesstämning, som kan vara manisk, depressiv eller blandad (dvs. snabbt alternerande mellan mani och depression). Dessa intensiva sinnesstämningar leder ofta till problem med daglig funktion, förstörda personliga relationer och självmordsförsök. Den första maniska episoden, som är nödvändig för att kunna ställa diagnos på bipolär sjukdom typ I, föregås ofta av en eller flera depressiva episoder.

Någon enskild orsak till bipolär sjukdom har inte identifierats, men man tror att såväl biologiska, psykologiska som sociala faktorer kan bidra och leda till kemiska förändringar i hjärnan.

Symtom

Personer med bipolär sjukdom typ I kan uppleva ovanligt intensiva känslotillstånd som uppträder under distinkta perioder som kallas ”episoder”.

Ett överdrivet upprymt eller upphetsat tillstånd kallas en manisk episod och är förknippat med ökad energi och aktivitet. Det är ett utmärkande drag för bipolär sjukdom typ I.1 Symtomen omfattar starkt överdriven självöverskattning och högtflygande planer, minskat sömnbehov, överdrivet mycket prat och en tendens till impulsivt och vårdslöst beteende.

De maniska episoderna kan alternera med långvariga episoder av depression som utmärks av sänkt sinnesstämning samt minskad energi och aktivitet. Det kan också förekomma ”blandade” episoder då både mani och depression uppträder under samma dag, och då personen snabbt svänger mellan de två tillstånden.

Likes

Comments

Likt mitt träd i trädgården känns det som jag varit en knopp sedan jag var liten i en evig väntan att få blomma ut ... jag väntar ...

Idag fick jag sova till 8.45 vilket var skönt efter att ha skrikit upp gubben klockan 5. Min stora tös och hennes kusin var hemma igår och sov för att sedan åka hem till honom idag och sova över då jag börjar 7 imorgon, Maddox är hos min mamma fortfarande och kommer hem imorgon efter jobb 😍 det är skönt att ha anhöriga som ställer upp när det krisar sig och det är guldvärt det är inte alla som har det. Just nu är jag hos mamma och har solat medan de är iväg och handlar blommor till graven. Känner mig neutral idag inte nere inte uppe. Ska jobba två dagar sen är jag ledig fyra dagar och det är skönt. Midsommar är runt hörnet och helst av allt skulle jag vilja fira den som en fjortonåring haha tror en diagnos ställer till mycket problem hur man tänker och agerar. Planeringen är i alla fall att jag ska bryta min flytande kost för en dag och äta gott och fira midsommar hemma men sen litar jag inte på mitt huvud hur impulsiv den blir och vad jag gör egentligen. Jag förstår att det inte är lätt för min sambo att leva med mig ojoj vad han får stå ut med mycket påhitt och ibland en känslokall partner, han är iallafall kvar efter snart 8 år. Nu ska jag göra mig lite tee sen pussa på Maddox innan jag ska köra hem och städa (igen) tänkte skriva om min andlighet i nästa inlägg eller är det bara en inbillning ?

Likes

Comments

Ger mig inte vingar... men kanske energi så jag kan städa 😣 har haft en bra dag hittills fick sova till 10.30 det var längesen, behövde nog det sen var jag ute med hunden och grannens hund. Kaffe hos finaste bea och massa snack så mysigt och behövligt för mig. Igår rensa jag två skåp som bestod av allt möjligt blev 4 ica påsar med skräp ??! haha så sjuk... ska fortsätta rensa upp allt det sjuka jag gör 😁 hoppas dagen håller i sig och jag får må bra hörs sen ... ❤

Likes

Comments

Godmorgon solen kom äntligen hoppas sen stannar ... jag behöver den. Nu kaffe sen full rulle 😁

Likes

Comments