Min familj uppskattar era vänliga kommentarer på min systers blogg. Det jag kan dela med er av vad som hänt är följande:
-Min syster blev inte mördad.
- Mina systerbarn kommer förhoppningsvis få bo hos sin mormor och morfar.
- Min syster har varit så stark i en så lång tid och gjort vad hon ansett vara bäst för sina barn. Vi fick reda på hur det låg till strax innan hon gick bort.
-Jag skriver sparsamt med detaljer eftersom jag vill hålla barnen anonyma.

Eventuellt kan jag uppdatera när jag vet om barnen får bo hos sin mormor och morfar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 4475 Readers

Likes

Comments

En av min systers favoritlåtar, både hon och jag hade en stor kärlek till Beatles/John Lennon. 

Vi ses i Nangijala


Likes

Comments

Jag hittade den här nattstadsappen på min systers mobil för ett par dar sen. Jag har läst igenom hennes blogg och förstår först nu vilket helvete hon gått igenom. Jag hade först tänkt att inte skriva ett inlägg utan låtas bloggen glömmas bort, men min syster har lagt ner så mycket tid på att skriva här och jag har sett många oroliga kommentarer. Jag önskar att jag visste hur min syster hade det, då hade allt kanske sett annorlunda ut om jag hade fått hjälpa henne. Jag är osäker på hur mycket detaljer jag får lämna ut måste bolla detta med mina föräldrar först. det är för att skydda barnen. jag kan skriva lite senare idag eller imorgon när jag vet vad jag får skriva o inte skriva. ..
  • 6105 Readers

Likes

Comments

Jag är irriterad på allt och alla idag, och jag känner mig förvirrad. Små obetydliga saker blir plötsligt jättestora och svåra att bestämma. Jag har svårt att kontrollera mina känslor, börjar gråta lätt, både av glädje och sorg. Jag äter tok för mycket, är nästan hungrig hela tiden, det påminner om mina graviditeter, men detta beteende nu är ju för att jag är i en kris. Eller vad man nu kan kalla det.

Barnen är sjukskrivna från dagis tills vidare, det är för deras egna trygghet. Och mina arbetspass tog en timvikarie. Jag har ju ingen fast tjänst. Jag tror att våren har kommit, barnen vill gå ut och leka. Men eftersom du vet vart jag bor så vågar jag inte riskera det. Livet känns betydelselöst och jobbigt idag, det är svårt att formulera mig på skrift. Jag ville mest lämna ett livstecken till er. Jag lämnade dig för att bli fri, men nu känner jag mig mer inlåst än nånsin.

Likes

Comments

Ville bara klargöra inlägget jag skrev nyss. Jag har inget emot frågor som ni kommenterar, utan det är kommentarer som skeptiska personer frågar. Som tror att jag hittar på och hakar upp sig på detaljer. Jag blir alltid varm och känner mig stöttad när jag läser kommentarer, och tänkte svara på alla frågor som ni ställer i detta inlägget. Så fråga på
  • 9401 Readers

Likes

Comments

Det är så konstigt egentligen, att hur jag än sitter och försöker så kan jag knappt komma ihåg allt hemskt du gjort mig. Istället kommer de få goda minnena vi hade tillsammans upp. Jag kan inte se mig själv med en annan man, att jag en dag kanske kommer ha sex med en annan man känns väldigt väldigt främmande.
Du har varken ringt eller smsat mig idag, och jag kommer på mig själv att hela tiden kolla på mobilen.

Jag försöker skapa mig en egen vardag som inte kretsar runt dig. Jag köper brödet som jag tycker om, lagar maträtter som jag vet du inte gillar. I så många år har du alltid velat att jag skulle ha långt brunt hår, idag klippte jag av det en stor bit och blonderade mig. Jag känner frihetskänsla. Jag har tagit upp kontakten med gamla vänner, de senaste åren har jag inte haft några vänner
Jag tror att många tycker det känns konstigt att jag är så opersonlig. Jag är artig, snäll och rolig men berättar väldigt lite om mitt liv. Jag känner mig som ett tomt skal.

Jag har inte berättat för någon i min familj om hur du verkligen är. Till en stor del så handlar det om för att jag tycker det är pinsamt, men jag är också rädd för att jag inte kommer bli trodd. Ibland får jag nån kommentar här på min sida, kommentarer om att jag ljuger. Egentligen så är det kanske inte en stor grej, men jag tar åt mig. Jag får ett behov av att förklara mig, att bevisa att detta är mitt liv. Men samtidigt så måste jag vara sparsam med vissa detaljer för att bibehålla min anonymitet och för att vissa personer är alltid skeptiker hur mycket man än bevisar. Till dig som undrade: man kan göra flyttanmälan på internet, det tar bara ett par minuter.

Likes

Comments

När jag först läste era kommentarer från mitt senaste inlägg så tänkte jag att ni inte förstod och att ni inte kände honom som jag gör. Men innerst inne så vet jag att ni har rätt, han använder alla knep för att få tillbaka kontrollen. Jag var förberedd på hans ilska men jag var inte förberedd på att han skulle vara så gullig och ångerfull.

Tack till er som kommenterar, det är guld värt att höra åsikter från andra, och nu efter ett tag så känner jag igen mångas namn som kommenterar. Det är roligt att veta att det är ungefär samma personer som kikar in och läser.

Likes

Comments

Du påstår att du har förändrats, att du numera kan kontrollera din ilska. Du påstår att din värld är uppochner sen dagen jag gått och att du är villig att göra allt för att få mig tillbaks. Du påstår att du har hittan en psykolog som ska behandla dig. Du säger att du har lärt dig din läxa och att du aldrig mer kommer göra mig illa.

Den första tiden med dig så tyckte jag att dina blåa ögon var så otroligt fina och vänliga, efter ett par år så tyckte jag att dina ögon var fina, men tomma och kalla. Igår för första gången så såg jag en sårbarhet och en rädsla i dem. Du hade ringar under ögonen och ditt leende var lite osäkert. Jag såg på ditt rufsiga hår att det var otvättat och din skjorta var lite smutsig. Jag önskar att jag kunde njuta av att ha fått dig i obalans, men istället så tycker jag synd om dig. Men kanske så är även detta ett spel, ett spel som du måste vinna, no matter what.

Likes

Comments

Varför lägger du all energi på att hitta mig? Varför plågar du mig så mycket? Varför kan du inte låta mig vara glad? Jag sitter och funderar på alla år vi haft tillsammans, om jag gjort något elakt mot dig som har gjort att jag förtjänar detta. Jag har alltid trott på Karma, what goes around comes around, jag gör goda gärningar och är tänker alltid på mina medmänniskor, så varför kan jag inte få det liv som många andra människor tar för givet? Att få sova en hel natt utan att vara rädd för att du ska göra mig illa, att kunna gå till affären eller lekparken utan att vara orolig att du ska se oss, att inte behöva byta nummer eller att kunna ringa min familj utan att chansa att du ska gå reda på vart jag är, att kunna låta barnen gå på dagis igen som alla andra barn.

Du hittade min nya lägenhet väldigt fort, du lyckades även adressändra hem till mig och var nära på att få nycklar utav hyresvärden innan jag hann stoppa allt. Det känns som att när alla människor glömmer bort lagar, regler och etik när de är runt dig. De var en kort stund jag fick vara fri i min nya lägenhet, nu kan jag inte längre vara där. Jag vill inte ge ut mer detaljer om vart jag är eftersom jag inte vet om du läser denna blogg eller inte. Jag tror inte att du gör det.

Du får mig att känna att jag är en stor fågel i en väldigt liten bur, att jag står fast i sjunkande sand. Ett sjunkande skepp.

Likes

Comments

Har varken hunnit eller uppdaterat de sista dagarna. Ville bara säga att jag lever, kommer uppdatera i helgen när jag har mer tid. Han gör mitt liv till helvete, jag trodde jag skulle få skydd men mina uppgifter blir utlämnade hela tiden. kram

  • 11303 Readers

Likes

Comments