... gör som jag och använd någon annans. Nu när man inte går på gymnasiet längre så kör man inte lika mycket bil och umgås inte lika mycket med sina gamla vänner och eftersom att jag körde runt mycket på Viktor, min sambo, klasskamrat och än av de bättre kompisarna jag hade och har haft så är han skyldig mig skjuts. Men jag byter skjutsen mot Spotify. jag har gjort min egna lista och jag håller mig till den. Ser även till att den är nedladdad så är vi båda nöjda!

Eftersom att jag gillar bilder så får dagens bilder bli från min cykeltur med Blackstads goaste hund.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den bästa dagen i veckan eller förhoppningsvis dagarna är helt klart de dagarna då jag jobba i linköping. där går mitt jobb ut på att laga mat, baka och servera maten som jag gjort. Att jag åkte halv sex imorse för att hinna till jobbet te sju skiter väl ni i, men att jag har fuskat, rent ut av skitit i vad jag har stoppar i mig idag då jag har serverat kakbuffé kan ni väl må lite bra över. jaja, jag skyller på 11 timmars jobb, tidig morgon och en promenad på 3 km.
Natten spenderas i linköping hos Anette, min pappa fruntimmer. vi har det riktigt trevligt tillsammans och jag trivs i hennes sällskap både som arbetskollega och familjemedlem.
Tack för mig idag. Ny ska jag fortsätta att nörda suduko.
  • 132 Readers

Likes

Comments

Mitt liv är långt ifrån perfekt, men så bra som jag har det nu har det aldrig varit.
En av dessa anledningar är min familj, jag är uppvuxen med skilda föräldrar och har alltid bott hos min mamma. Så när jag var liten men tillräckligt stor att vara ifrån min mamma var jag tvungen att åka till min pappa (ca 17 mil bort) varannan helg. Det var inte något jag gillade. Det fanns människor i hans närhet som inte accepterade mig, sa dumma saker och kränkte mig något enormt. Jag var bara ett barn. Jag förstod inte vad jag hade gjort för fel. Men idag vet jag att jag inte var problemet. När jag blev äldre och fick bestämma själv så blev mitt val att avsluta kontakten men min pappa och de på hans sida. Där av miste jag flera års kontakt med två av mina syskon, farmor, farfar och pappa.
När jag sedan började gymnastet så bestämde jag mig för att ändra på det och jag flyttade ner till min pappa. Det är det största steget jag någonsin har tagit i mitt liv.
I mitten av ettan så lyckades jag komma i bråk med min äldre broder (som bodde med mig och min mamma) och där tappade jag kontakten med honom. Nu efter flera år har jag väldigt bra kontakt med alla på min pappas sida och den människa som kränkte mig som liten finns inte kvar i mitt liv, inte lika mycket iallafall. Nu vågar jag ställa mig emot när det händer.
Jag och min bror (på mammas sida) har så bra kontakt att vi kan prata om allt. Jag har sagt saker till honom som INGEN annan vet om. Vi vet att vi kan lita på varandra. Jag kommer aldrig glömma den kvällen och den lyckan när han sa till mig att -vi har blivit syskon igen!
Detta inlägg går i all heder till min älskade storebror.💜

Likes

Comments


Dans för er mellan 18 till döden. Väldigt varierande åldrar, band och väldigt kul!
Igår så var det Lasse Stefanz och Dj Jimmi. Jag tog väl ett par bugg och några fox med min kille. Men resterande del av tiden så är jag väldigt duktig på att springa runt, dansa lite i partybaren och springa runt lite igen. Sån är jag, allra helst så vill jag springa runt  för mig själv så jag kan stanna och prata med vem jag vill utan att någon försöker styra eller påverka mig vilka människor som är bra och vilka man ska akta sig för. 
Ett tips till er läsare, gå på egen känsla och uppfattning, för lyssnar du på andra så blir du som du umgås och vem vill bli det?

Likes

Comments

NU! nu börjar jag om.
Hej! jag heter Johanna Maria Forsman, 20 år gammal uppväxt i på en ö utanför Norrköping i S:T Anna skärgård men b or för tillfället med min kille i Blackstad utanför Västervik. Jag jobbar på min pappas gård med mjölkkor ca 40% - 60% och på en catering där jag lagar mat och serverar i ca 20%. Så kort om mig.

Det här får duga till mjukstart, därav bjuder jag på tre bilder. Min goa fjording Pysen, en av våra BC Bruno i solnedgången på Aspöja, ön i S:T Anna och en oldie på mig. Den bilden är väl närmre ett år!
// Forsman

Likes

Comments

Vad bra jag är!
Igår när jag hade kursen virkestransport så körde jag en Valtra 6350 och en Valtra A 72. Jävlar vad duktig jag var med spakarna ;)

Hör kommer lite bilder från gårdagen!

/ forsman

Likes

Comments

Igår så var de menat en kväll då vi (några stycken från vreta och valstad) skulle dricka pilsner och bli allmänt runda om fötterna.. Men det där med att vara några stycken stämde inte alls, och det slutade faktiskt att många blev FÖR runda om fötterna, om ni förstår vad jag menar (de var några stycken som tydligen hävde för mycket)!
I vilket fall vill jag ta och tacka allt folk för en skitrolig kväll med fylla skratt och gemenskap :)


På bilden är de Tessan och Viktor som just fått en spritflaska av Poppe.. Humm undrar varför?

Skål och sup lugnt så hörs vi en annan dag!

Likes

Comments

Nu blire sova bredvid min man, tagga ladugård imorgonbitti! // ForsmanLikes

Comments

Nu blire bio med trevligt folk! Puss på er allesammans :*


Likes

Comments

Ojoj, visst fan, man måste uppdatera bloggen med.,.

Vill börja skriva om lördagskvällens bravader, sexparty hos Hanna & Björn i Bjärka. Det var trevlig, lagom mycket folk och lite dricka, dock slutade kvällen med att man blev (mycket) fattigare. Du kommer inte får det lätt Älskling när min beställning kommer ;*
Söndagen blir det inte så mycket att skriva om då den bestod av, bakfylla, städning och flöt.

På måndagen så började dagen med motor och röjsåg som ni ser på tidagare inlägg ;)
När vi slutade skolan så begav jag mig till Heda för att mjölka där för första gången, det gick Super så har nu fått en "anställning" där, ska börja med att mjölka måndagar och lite kommande helger.
Men eftersom att sambon fyllde 19 år så hade vi bestämt att vi skulle fira henne med lite ölkväll. hoppade in i duschen och blev väldigt överraskad (så man fick lite tårar i ögonen) när min Emil kom med rosor och ett gulligt kort till.
Ölkvällen avslutades som en fest och kvällen blir riktigt bra och jag fick somna brevid min kärlek Emil noHär är Björn som äter frukost, han fattade inte att jag tog kort på honom!


Här är Hanna, oförberädd att konna med på bild;)


Jag och emil :*


Jag och viktor på Motor och röjsåg ;)


Inkörning av Aila!

Likes

Comments