Header

Hallo allemaal,


Nu ik deze post aan het typen ben, schijnt de zon lekker naar binnen! Heerlijk... alles lekker licht binnen. Ik krijg er goede zin van. Ik ben echt een Lente en Zomer mens. We komen steeds een stapje dichter bij de Lente. Het is alweer Februari en dus ook voor deze maand heb ik een free printable gemaakt. Een A4 poster Hallo Februari! Je kunt de poster downloaden voor thuis door de link hieronder aan te klikken!

DOWNLOAD HIER A4 POSTER HALLO FEBRUARI

Veel plezier ermee! En voor degene die carnaval gaan vieren... veel plezier!!


Groetjes Debbie


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Hallo allemaal,

Na mijn vorige post van de diy kaarten met patroon maken, kreeg ik een ideetje om een mega grote poster te maken voor in onze hal. Daar hing al een lijst maar de afbeelding die erin zat had ik alweer gezien. Dus tijd voor iets nieuws erin. Het is heel simpel om te doen! Wat heb er voor nodig om zelf aan de slag te gaan:

- Groot vel papier ( ik heb zelf een vel gekocht van 70x50 cm.)

- Een mal / cijfer / letter of afbeelding

- Potlood

- Gum

- Fineliner ( bijv. Micron 05)

- Schaar

Ik heb zelf gekozen om een ampersand te maken. Ik heb een leuke ampersand op internet uitgezocht en deze over een heel A4-tje uitgeprint. Deze wilde ik gebruiken als spiekblaadje.Toen heb ik 4 A4 blaadjes aan elkaar geplakt en ben ik de ampersand na gaan tekenen op de aan elkaar geplakte A4-tjes. Het was heel veel gum werk om hem zo te krijgen. Ik was na een tijd gummen en lijnen trekken tevreden met het resultaat en ben ik hem uitgaan snijden. Ik heb de uitgesneden ampersand op het grote 70x50 cm vel gelegd en ben hem na gaan trekken. Zo mijn voorbeeld/mal staat op het grote vel. En nu kon ik hem in gaan tekenen. Dat is veel werk en mijn hand werkte op een gegeven moment ook niet meer mee. Dus halve wegen even een pauze ingelast. Toen ik alles had ingetekend heb ik de potlood hulplijnen uitgegumd en mijn kunstwerk in de lijst gedaan! Het resultaat zie je op de foto. Super leuk en strak gelukt toch!!Hij lijkt me ook leuk om een keer een grote dieren kop op deze manier te maken. Dus dat ga ik misschien nog wel een keer doen! Ik vind het een leuke bezigheid. Fijne dag vandaag!

Groetjes Debbie


Likes

Comments


Ik zag een leuke post voorbij komen op Instagram van Paperfuel (Karin Luttenberg ) waarin ze een neutrale kaart had afgeplakt in de vorm van de letter H en deze met streepjes en boogjes had ingevuld. Nou dat zag er zo leuk uit dat ik dacht... Dat ga ik ook doen!! Ik heb dan niet de letters afgeplakt, maar uit de hand met potlood getekend en toen ingevuld met een fineliner. Wat een leuk resultaat zeg. En zo kun je zelf leuke kaarten maken. Hoe simpel kan het zijn. Ik heb het boek van Paperfuel thuis liggen en er staan ontzettende leuke tips in om zelf thuis aan de slag te gaan. 

Hoe ben ik te werk gegaan... Ik heb zelf de fineliner van Pigma Micron 05 gebruikt. Een potlood, liniaal, gum en een setje kaarten die ik gekocht heb bij de Action. Ik heb dus eerst met potlood en een liniaal de letters getekend en deze ingevuld met de fineliner. Daarna de podlood lijntjes uitgegumd en klaar is je kaart! Klik HIER om te zien hoe zij het heeft gedaan met de washi tape. Ik ga er nog meer maken maar dan probeer ik de letters nog strakker te krijgen. Het is in ieder geval een leuke bezigheid! En ze heeft me op een nieuw ideetje gebracht. Dus word vervolg. Fijne dag...


Groetjes Debbie

Likes

Comments


Na de slagletters stond ook deze super leuke licht roze letterbord in de folder van de Kruidvat! Hij is net als de slagletters ook van Diana Leeflang. Onze dochter heeft een zwart/wit/antraciet kleurige kamer met een klein accent van licht roze. Dus deze mieren zoete roze kleur paste mooi in haar slaapkamer. Maar ook ik heb in de woonkamer een heel klein beetje licht roze en toen ik een leuke quote op het bord had gezet en er een foto van wilde maken dacht ik... ik wil hem eigenlijk zelf wel houden! Hij stond leuk om onze schap met een licht roze tulp erbij. Maar hij hangt nu toch mooi op de kamer van onze dochter! Hij kost geloof ik 7 euro en is helemaal van hard plastic. Maar super leuk en een mooie kleur. Fijne dag!


Groetjes Debbie


Likes

Comments


Ik zie op Pinterest en Instagram van die leuke leren labels voorbij komen met een naam erin. Ik dacht dat wil ik ook een keer doen. Ik had toen al zitten neuzen op internet naar een slagletter setje maar vond het net even iets te duur om het voor de hobby te hebben. Maar toen lag de folder van het Kruidvat op de mat en wat stond daar in? Jawel... een metalen slagletter set voor maar 8 euro. Je kunt ze kopen in letters maar ook in cijfers met symbolen. Ik heb zelf gekozen om alleen de letters te kopen. En ik ben het meteen gaan uitproberen toen ik thuis kwam. Het is wel even uitproberen hoe hard je de letters erin slaat. Ik sloeg de eerst letter er flink in maar toen kreeg ik niet alleen de letter erin maar ook het rondje die er omheen zit. Te hard dus!! En het valt ook niet mee om het mooi recht en naast elkaar te krijgen. Je moet dus wel flink even oefenen en er een handigheid in krijgen. Maar deze slagletter set van Diana Leeflang is een leuk item om in je hobby kast te hebben staan en af en toe een leuk label mee te maken. Ik heb in een wit stukje leer de naam inkideb geslagen, heb aan de bovenkant een eyelet erin gemaakt en de label in de aarde van mijn pannenkoek plantje geprikt. Super leuk toch! Ik zal binnenkort eens kijken wat ik er nog meer mee kan. Dat zie je dan wel een keer voorbij komen hier. Fijne dag vandaag!


Groetjes Debbie


Likes

Comments


Familieplanners is het zwart/wit zijn moeilijk te vinden. En aangezien een hoop mensen zwart/wit in hun interieur hebben en dus een familieplanner willen hebben hangen die in het interieur past, heb ik een zwart/wit versie gemaakt. Dit is mijn 2e familieplanner ontwerp. Die van vorig jaar viel zeer in de smaak dat ik besloten heb elk jaar een planner te ontwerpen. En elk jaar maak ik hem net weer iets anders maar bij blijft wel zwart/wit! Ik verkoop de familieplanners niet kant en klaar maar wel het pdf bestand ervan. Zodat je hem zelf thuis kunt uitprinten en eventueel kunt in laten binden. De familieplanner van dit jaar hangt nu te pronken in onze keuken en over een paar maanden begin ik met een nieuw ontwerp voor het jaar 2019. Dus die zie je straks hier wel een keer voorbij komen. Fijne dag vandaag..


Groetjes Debbie


Likes

Comments


Het nieuwe jaar is weer begonnen en de laatste 2 jaar maakte ik maandelijks een maand kalender. Dit ga ik niet meer doen maar wilde toch een soort van kalender hebben hangen. Dus heb ik i.p.v een maand kalender maar een jaar kalender gemaakt! Gewoon lekker het hele jaar op 1 blad. Ik geef hem weg aan al mijn volgers. Je kunt hem downloaden voor thuis door op de link hieronder te klikken. Veel plezier ermee...


https://www.dropbox.com/s/7v0xffp7mr6ns1e/A4%20formaat%20poster%20jaarkalender%202018%20free.pdf?dl=0


Groetjes Debbie


Likes

Comments


De maand januari is nog niet om dus kan ik hier nog wel mijn A4 poster van de maand januari aan jullie weg geven in de vorm van een free printable! Hij kan nog een paar daagjes aan je muur hangen. Februari komt er straks uiteraard ook weer aan. Klik op de link om de A4 poster te downloaden voor thuis! Veel plezier ermee..


https://www.dropbox.com/s/kts9bitx6cluhux/A4%20poster%20Januari.pdf?dl=0


Groetjes Debbie


Likes

Comments


Hallo allemaal en welkom op mijn blog.


Dit is niet mijn eerste blog, ik ben al eerder een blog begonnen op blogspot onder de naam: Bij Deb. Hier ben ik in Juni 2017 mee gestopt. Bij deb was een hele druk bezochte blog omdat hij vol stond met super leuke diy projectjes, thema feestje pakketten , kaarten, posters en ga zo maar door. Alles stond erop in de vorm van free downloads en printables en dat allemaal door mij zelf ontworpen achter mijn laptopje! En omdat ik alles gratis aanbood werd het dus een uit de hand gelopen hobby. Ik kreeg het zo mega druk en de mailtjes met vragen en verzoekjes bleven elke dag maar binnen stromen. En toen ik er ook nog achter kwam dat mijn eigen ontworpen printable's, te koop werd aangeboden op internet en dit al tig keer voor was gekomen, was voor mij de maat vol. Ik heb er heel veel aan gedaan om dit te voorkomen maar helaas was het niet gelukt. En door alle verzoekjes en mailtjes die maar binnen bleven stromen, zakte mijn kin 3 meter naar beneden. Omdat ik alles gratis aanbood en dus steeds meer mensen mij wisten te vinden, werd het een verplichting. Mijn zin en motivatie waren weg. Ik had totaal geen zin meer om nog maar 1 vinger op het toetsenbord te leggen. Ik kreeg er gewoon een hekel aan. Ik zat al een tijdje te twijfelen of ik ermee zou stoppen of niet. En net op de valreep werd mijn werk weer verkocht. Ik was zo boos dat ik meteen de stekker eruit heb getrokken. Ik was er klaar mee. Heel erg sneu voor de vaste volgers die veel plezier aan al mijn printable's beleefde. Maar ze konden het wel begrijpen. Ik vond het wel super leuk dat ik met die blog toen in een paar tijdschriften heb gestaan. Ik wilde toen natuurlijk ook al die oplage voor thuis hebben! En toen ik mezelf dan in dat blad zag staan, was ik wel super trots op mezelf. Iemand die alles zelf uit heeft zitten vogelen op een laptopje zonder dure bewerking's programma's en zonder grafische achtergrond, dan toch dat bereiken!


Maar nu na een half jaar uit mijn neus te hebben zitten eten en mijn toetsenbord bijna niet aangeraakt te hebben, trek ik toch weer de stoute schoenen aan en durf ik het weer een beetje aan om een nieuwe blog te starten! Op Instagram ben ik een nieuwe feed begonnen onder de naam inkideb (het is een combinatie tussen mijn voor naam en achternaam). Ik bied soms nog wel eens posters aan in de vorm van free printable's maar het word niet meer zoals het was. Dat wil ik ook niet meer. Anders word het weer een verplichting en het moet wel leuk blijven! Verder laat ik in deze blog diy projectjes zien en leuke koopjes en soms een paar kiekjes van mijn interieur. Ik hoop dat je veel plezier beleefd aan deze blog.


Groetjes Debbie


Likes

Comments