Har idag varit på utflykt, så mysigt o komma ut i naturen lite o andas lantluft. Älskar landet.

Ligger i min stora säng o regnet slår mot rutan...men ingen sömn.. är trött som fan.   Hoppas "John blund" hittar hit snart..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ligger nu i soffan o slappar. Blev en promenad idag med, känns i benen. Men så värt de. Precis tagit en dusch efter promenaden, och ätit lunch. Så skönt att jag har hittat motivationen till att vara mer hälsosam, tycker faktiskt det är kul. Ska bli spännande på söndag när jag ska väga mig och se hur mycket jag har gått ner.

Likes

Comments

Lyssnar på musik och tänker.  Imorgon blir de att bli tillfällig sambo med tjej kompisen en liten tid framöver. Hoppas verkligen man får egen lägenhet snart, att de ska va så svårt o få de. Känner att jag  verkligen behöver något eget nu, man behöver sitt egna där man kan göra hur man vill och precis vad man vill, och när man vill. Men bara att hoppas på att nån flyttar snart eftersom jag står först i kön hos en fastighetsägare iallafall, bättre än i kommunens bostadskö där har jag typ 800 poäng , omöjligt att få något då ju. Man blir fan deppig över att de inte händer något på lägenhets fronten... men  men  de kommer vel nån gång.

Fy fan för att vara tjej ibland alltså. Mensvärk från helvetet just nu, haft i flera dagar. Brukar inte vara så men hoppas de går över snarast.

Nu har jag klagat så de räcker, kan bero på att jag har mens nu och då är jag inte rolig. Men får försöka vara positiv ändå trots att inget känns kul idag.

Nu ska jag lägga mig i sängen o glo på nån löjligt romantisk film o lipa lite,  jävla hormoner!

Likes

Comments

Tar en kaffe på Mias balkong just nu..snart dags för en powerwalk i skogen..bränna lite fett !

Likes

Comments

Just nu är de kvällsmys i sängen o tv tittande. Så gott o ligga o bara koppla av och veta att jag kan sova ut imorgonbitti. Tv.n är på, tycker de är avkopplande med lite tv ljud.

Helgen har varit bra, de har vart fullt upp. i fredags så firades midsommar med familjen ,  släkten på dagen. Vi va på Tjolöholm på midsommar firande. Sen hemma hos moster och åt massa god mat. Sen på kvällen så drog jag och Steff på lite krök hos min gamla granne. Va riktigt trevlig de också. Lördagen var relativt lugn på dagen och på kvällen bar de av mot Karl Gustav till Jonas och Putte. Vi hade en trevlig kväll och var lite nya människor hos dom, alltid kul att träffa nytt folk. Åkte hem senare på natten , alltid bäst o sova i sin egna säng. Somnade som en stock när jag kom hem för va extremt trött. Hade huvudvärk o mensvärk. 

Denna dagen har varit lugn , har suttit ute på altanen och solat lite , ätit grillat och bara tagit de lugnt. Förut efter jag hade duschat så gjorde jag en silver inpackning i mitt hår. Och jag säger bara oj va den var effektiv, hade i den i ca 2 timmar, den gjorde susen mot de gula partierna i mitt blonda hår. Tur att de finns så bra grejer, så man slipper bleka bort de gula. Är själv väldigt imponerad att mitt hår mår såpass bra som de gör efter de blekningarna jag gjorde , från att gå från svart till blond på ca 2 veckor. Nu är jag nöjd med min hårfärg iallafall  så de ska få vila nu o bara må bättre o bättre av inpackningar.

Nu ska jag greja lite med blogg designen så de blir fint här.

// Madde

Likes

Comments