detta är min dagbok. Där jag vill skriva av mig. För ibland mår jag skitbra, ibland mår jag sådär, ibland mår jag sämst. som vem som helst. men jag tycker det är skönt att skriva av sig, dels för att sätta ord på mina tankar och dels för att lämna tankarna i texten. som terapi. Sen kanske också hitta någon annan som kommer relatera med mig? ge mig tips eller något annat.

Jag är en tonåring med tusen tankar. Jag är en tonåring som försöker ta reda på vem jag är, vilka jag tillhör. Ni vet identitetskrisen man har som tonåring - medveten om det eller ej. Jag har lärt känna drama mellan vänner, första kärleken och hjärtekross.

Jag har sagt hejdå till vänner på det naturliga sättet där man bara sluta höras som tillslut leder till att sluta heja. Jag har sagt hejdå till vänner på det mer dramatiska sättet där man verkligen gör slut och det ligger kvar en liten konflikt mellan varandra. När det kommer till vänner jag sagt hejdå till har det alltid slutat på samma sätt - dem säger hejdå till mig, jag inser att jag ej behöver dem i mitt liv och jag glömmer dem. Kanske är det vettigt eller så är det helt fel. Som sagt är jag bara tonåring och söker fortfarande svaren i livet. Jag har börjat hittat dem rätta vännerna, insett vilka som är äkta samt falska, vilka man kan lita på och vilka som ställer upp i vårt och torrt. Dilemman kvarstår dock men de tar vi inte i detta introt.

Som sagt, jag har lärt känna första kärleken. Jag hade ett förhållande och det tog slut, därav har jag även lärt känna hjärtekrossen.

Samtidigt som jag har alla dessa dilemman med vänner och kärlek så är jag även som alla andra och kämpar med att hinna med allt man vill. Hinna få bra betyg, ha en bra hälsa, ha mycket pengar, vara fin och upprätthålla alla dessa miljontals krav man har på sig själv.

Jag har varit med om en eller två händelser som rubbade balansen i hela mitt liv. Så klart kommer problemen sällan ensamma och dessa problem ställde till det väldigt för mig och jag kämpar fortfarande med att främst få tillbaka mitt självförtroende, min självkänsla och må så bra som möjligt efter det.

Detta var mitt intro och egentligen började mitt skrivande i mina anteckningar på min mobil och nu känns det mer tydligt och bättre att överföra att på en riktigt blogg. När jag skriver mina anteckningar så döper jag dem till "gurka, tomat, salami" för att om någon skulle kolla igenom mina anteckningar tror dem att jag bara har skrivit en inköpslista men istället är hela mitt liv i mina anteckningar. Därför får denna blogg även heta inköpslistan

Likes

Comments