Header

Hei!

Fortalte dere i forrige innlegg at jeg skulle skrive et innlegg om New York. Gud, som jeg elsker den byen! Vi var i New York i høstferien, og snakker allerede om når vi skal dra neste gang! Can't wait - får aldri sagt det nok: JEG ELSKER NEW YORK!!

Vi er begge to ihuga Gossip Girl fans, så når vi skulle velge hotell falt naturligvis valget på "The Empire" - hotellet Chuck Bass kjøper i serien! Haha!

Det første som er å si om New York er at det er umulig å få tid til alt man vil på en uke. Vi var der åtte dager, og det er fremdeles ting jeg angrer på at jeg ikke tok meg tid til. Jeg ville ta en Gossip Girl-tour (jupp, dette kan man betale for å bli med på!) og jeg ville gå rundt på Brooklyn-siden av byen. Jeg fikk på en annen side gjort veldig mye. Vi hadde blitt enige om før vi dro at vi skulle være så lite turister som mulig, og heller gjøre litt sånne ting som vanlige "New Yorkere" gjør. Jeg var ikke særlig gira på å gå i turistfellene hele tiden - selv om man selvfølgelig må litt innom det også.

Noe av det fineste vi gjorde i New York, og noe som vi gjorde flere ganger også, var å løpe i Central Park. Det var så deilig, og det er så morsomt at det kan være så rolig og stille midt i en av verdens mest travle byer!

Åh, skjekk det her a! Jeg lengter...

Wihii, kjenner dere igjen broen på siste bildet i kollasjen, elleeer?! Jeg ble faktisk skikkelig starstrucked... Den broen er med i en av hjemme alene-filmene også faktisk! Haha!

Noe man må gjøre når man er i New York er å dra opp i Empire State Building, uansett hva man leser på nett - det er verdt det!
Vi dro tidlig om morgenen for å kjøpe billetter, da det fremdeles var tåkete. Vi kjøpte VIP-pass, så når vi kom tilbake på ettermiddagen, føyk vi forbi alle køene! Tror aldri jeg har fått så mange stygge blikk noen gang. "Hvem faen tror dere at dere er som går i en annen kø enn oss andre?!" liksom... Akkurat sånn føltes det! Og jeg digga det.

Et sted som andre ser sjarmen med, men som jeg ikke helt falt for var Times Square. Det var det eneste stedet i New York hvor jeg faktisk følte at jeg var i en av verdens største byer. Det var SÅ overcrouded. MEN er veldig morsomt å ha opplevd det store folkehavet på Times Square. Her var det også en helt rå restaurant med 360 graders view. Restauranten het ironisk nok The View - og er helt seriøst det RÅESTE jeg har opplevd. Restauranten ligger i 51.etasje, og snurrer rundt, så på 50 minutter hadde man sett New York 360 grader rundt. Vi var på date her en kveld, og det var verdt de ekstra kronene for maten!

Her kommer ei litta guide, sånn tilfelle noen av dere har tenkt dere dit snart (GJØR DET!)

 • Woodbury Outlet
  Vi betalte 30 dollar for buss tur/retur, og ender opp i merke-heaven, hvor alt er satt ned mellom 40-80%. Mye bedre utvalg av størrelser enn i Norge, hvor de fleste outlet kun har XXS eller XXL igjen. Alt fra fire Ralph Lauren-butikken til Adidas til Burberry. Det var faktisk veldig verdt den turen ut av byen.
 • The View
  Den restauranten! Helt sinnsykt. Den fungerer litt på samme måte som Tyholt-tårnet i Trondheim, hvor toppen av bygningen roterer, så du får sett hele New York fra oven på en time. Det var helt fantastisk mat, super service... Det var ikke ekstremt dyrt heller - sammenlignet med norske priser i Oslo for eksempel. Sammenlignet med andre restauranter i NY var det litt dyrere, men ikke nevneverdig - og uansett totalt verdt hver krone!
 • Morgenjoggings eller bare morgentur i Central Park
  Guud, va skönt! Dette må gjøres, og med all den maten som går nedpå i New York føles det ganske riktig også.. Hehe! Stemninga i Central Park er helt spesiell om morgenen, spør du meg. Alle "New Yorkere" på den faste morgenrunden sin - det er virkelig noe med det! Fantastic!
 • Besøk et av universitetene
  Det er faktisk det sykeste vi gjorde. Vi hadde lyst til se litt hvordan studenthverdagen i byen er (litt fordi vi levde i en skikkelig boble, og hadde lyst til å flytte dit - noe som førte til at jeg begynte å se på studiemulighetene! Haha!). Vi dro på Columbia University, hadde kjøpt med oss frokost og satt midt inne på Campus sammen med de andre elevene - OG DET VAR SÅ GØY. For meg som er tidenes dagdrømmer, følte jeg at jeg faktisk var student. Som de Gossip Girl-nerdene vi er, var det ekstra stas. Columbia er jo toppen av Ivy-skalaen. Områdene er så store, det er egne sykebiler til skolen, flere butikker, det er seriøst en liten by i byen.

Jeg kunne snakket i evigheter om New York, så jeg slutter nå, også får dere reise dit og se selv - YOU WON'T REGRET.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Julaften er flere dager unna, og jeg planlegginga mot nyttårshelga er mer i tankene.
Jeg har hatt en så fin jul med altfor mye mat, litt for lite trening og akkurat passe mye kos <3
Jeg er så heldig som har så mye flotte folk rundt meg, og uten dem hadde ikke jula vært i nærheten av det samme!

Håper alle koser deg masse! Jobber fortsatt med New York-innlegget, så det kommer i løpet av noen dager.

Nå skal jeg faktisk ut for å trene en etterlengtet økt, som ble litt utsatt i dag, for vi har nemlig malt i leiligheten (!!!!) Kommer tilbake til det også ;-)

Likes

Comments

Hei!

Vi spiser stort sett bare hjemmelaget mat, og synes det er bedre, i tillegg til at det faktisk fort blir sunnere.
I dag ble det pasta carbonara til middag. Det er noe vi spiser ganske ofte, både fordi det er sinnsykt godt, og fordi det er bra før trening. Tenkte å legge ut oppskriften så dere kan prøve selv - det er så enkelt. Lover deg, det er verdt det!

Du trenger:

 • Pasta
 • 5 skiver bacon
 • champinjong (om du liker det, så klart)
 • 1/2 løk
 • 2 never spinat
 • 1 fedd hvitløk
 • 2 kartonger fløte (jeg bruker 1 kremfløte og en lett matfløte)
 • 1 egg
 • Salt og pepper

Det første jeg gjør er å kutte alt opp i passende biter, før jeg steker bacon, løk, spinat og sopp i panna. Når dette er "mørt" eller gjennomstekt, heller jeg oppi all fløten. Dette lar jeg koke opp, før jeg tar oppi egget (rør dette GODT inn, hvis ikke får man eggebiter i sausen...). Kok pasta.


Når sausen har kokt litt til, skrur du av plata. Hell av vannet på pastaen når den er ferdigkokt, og hell all sausen over pastaen. Rør godt, så det blir blandet - nesten så det blir en gryte.

Glemte seffern å ta et digg "ferdigbilde" som alle andre bloggere gjør. Det er rett og slett fordi at når maten er ferdiglagd her i hus, blir den smelt rett på en tallerken, uten noen som helst form for dandering. :-) hehe
Enkelt og greit, og veldig godt! Vel bekomme :-)

Kos og klem, nå skal jeg jobbe med et innlegg om New York - mitt favorittsted.

Likes

Comments

Jeg er virkelig ikke inne i "blogger-bobla" enda, og klarer ikke poste et innlegg eller to hver dag. Skal bli flinkere - må bare huske å ta bilder først!

Noe jeg har sett flere bloggere driver med er "Uken som gikk", så jeg tenkte at det var en fin måte å oppdatere dere litt på!


Akkurat nå

Nå sitter jeg i sofaen og venter på at Petter skal bli ferdig med et arbeidskrav, så vi kan spise seeein frokost sammen! Elsker å ha fri i ukedagene så jeg kan gjøre det.

Ukens opptur

Har skjedd flere bra ting denne uken! Jeg har endelig fått samboeren min tilbake fra Grand Canaria, så det var virkelig en opptur - for nå slipper jeg å være alene i leiligheten. Er så kjedelig!

Ukens høydepunkt

Ukens høydepunkt må ha vært å bli ferdig med alle vurderinger, JEG ER FERDIG MED TO EKSAMNER - ENDELIG JULEFERIE! Den skal nytes maks, og jeg skal få gjort alt jeg ikke har så god tid til ellers.

Ukens trening

Denne uka har vel vært ok på treningsfronten. Når én har vurderinger fra mandag til onsdag + at man jobber på kvelden blir det ikke allverdens tid. MEN når det er sagt har jeg fått til to løpeturer og to styrkeøkter siden fredag, så tror ikke jeg kan si meg annet enn fornøyd med tanke på hor tett tidsplanen har vært.


Ukens craving

Oj, jeg har egentlig ikke hatt noen spesiell craving denne uka. Har blitt altfor glad i brus... Det var noe jeg ikke synes noe om før, og var egentlig ikke spesielt glad i brus. Denne uka her derimot har jeg hatt veldig lyst på Cola Zero og julebrus! Har heldigvis klart å motstå fristelsen de fleste gangene...

Ukens tanke

Denne uka har jeg vært veldig obsessed i julegaver. Jeg MÅ få gjort ferdig alle - og gavene skal så klart være helt perfekte, og alle skal få akkurat det de ønsker seg! Dermed er ukens tanke: Fy søren, hvor mye det svir i lommeboka i desember!! Er veldig glad for at det er tidlig lønning på jobben i desember. Pengene flyr så veldig...

Uken i bilder *usensurert*


Haha, noe pent her! Her ser dere litt diverse fra uken som gikk. Blir egentlig mer "Uken gjennom Snapchat".


Nå skal jeg bli bedre til å blogge, tror jeg! Jeg trenger litt ideer bare.. Kom med det, så skal jeg se hva jeg får gjort! ;-)
Nå skal jeg etter hvert spise frokost, og se på Jul i Svingen. Er ingenting som gir meg mer julestemning enn det! Senere i dag skal jeg reise for å hente fargekart, så vi får malt litt i leiligheten.. Wii, blir bra, og jeg gleder meg masse til å vise hvordan det blir!


Ingvild

Likes

Comments

Hei!

Åh, jeg gleder meg så veldig til desember nå.. og det nærmer seg plutselig veldig også! Pepperkaker, julegaveinnpakking, julekalender, så mye koselig!

I og med at det nærmer seg veldig, tenkte jeg å skrive et lite innlegg med litt diverse som jeg ønsker meg denne jula.


1) Continental Walltet - trenger ny lommebok, denne er perfekt!

2) Kari Traa Ullundertøy - Trenger jeg si noe? Det er så fint, også holder man seg varm samtidig!

3) Hermés-armbånd - Dette har jeg sikla på lenge nå, og det armbåndet er en sann drøm å se på.

4) Ullgulvteppe - Dette er så fint, og leiligheten trenger virkelig et gulvteppe nå..

5) Rosendahl Grand Cru Salt&Pepper-sett - Rart med det, men det er faktisk sånt som trengs.. Haha!

6) Kähler Omaggio bolle - Den er så fin, og passer vasen vår ;-)

7) Leff veggklokke - ..eller egentlig hvilken som helst veggklokke. Synes det er så stilig!

8) Kitch'n Aid Kjøkkenmaskin - Er rart hvor mye man savner en sånn når man skal bake boller </3


Synes det er så rart å se gaveønskene mine i år versus i fjor.. Blir veldig annerledes når du flytter ut og skjønner at man må ønske seg litt annet enn bare stæsj og klær. Litt materialistisk lykke må til også, da, så klart!

Håper dere fikk noen ideer om hva dere kan ønske dere til jul, hvis du ikke allerede har en lang ønskeliste (?) ;-)


- Ingvild

Likes

Comments

Dette er veldig nytt for meg, og bare for å komme litt i gang, og samtidig gi dere muligheten til å bli litt bedre kjent med meg, kjører jeg i gang med 30 Q&A om meg!

1. Hvor gammel er du? Jeg er 18 år.

2. Hvor høy er du? 176 cm.

3. Stjernetegn? Jeg er født i krepsen.

4. Når står du opp i hverdagen? Dette varierer veldig, ettersom skoledagene mine er veldig ulike. Stort sett står jeg opp mellom 7 og 8, mens andre ganger kan jeg sove til 9. Veldig deilig med dager hvor man starter sent, altså!

5. Og i helgene? Oh, dette varierer også veldig. Om jeg jobber står jeg opp rundt 8, men hvis jeg kan sove så lenge jeg vil, blir klokka fort 11.

6. Favorittsang akkurat nå? Hm, det er så mange! Men min favoritt akkurat nå er nok "Love me Now" av John Legend.

7. Har du tatoveringer? Nei, og det kommer jeg neppe til å få meg.

8. Hva var det siste du spiste? En klementin, faktisk!

9. Hva var det siste du drakk? Imsdal med kullsyre.

10. En hemmelighet om deg? Gråter av alt (Spør samboeren, han kan bekrefte det... Haha!)

11. Har du noen gang vært forelsket? Jeg har vært veldig forelska i 2 år nå, og er fremdeles veldig forelska i samme gutten <3

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Den er lilla.

13. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå er det egentlig veldig stille rundt meg!

14. Er det noen du savner? Jeg savner flere av venninnene mine. Videregående kan fort gjøre det vanskelig å holde kontakten daglig. Også savner jeg min kjære Julie som er i Canada!

15. Favoritt quote? Er egentlig ikke så veldig opptatt av quotes, men "We are what we belive we are" er ganske viktig å huske på!

16. Høy eller lav musikk? Det kommer litt an på settingen, men høy musikk på trening, men er ellers veldig glad i rooolig bakgrunnsmusikk.

17. Hvor drar du når du er trist? Da liker jeg best å bare være hjemme egentlig.. Men en tur i skogen er heller ikke så dumt!

18. Favorittfarge? Er det lov til å si grå? Ellers er jeg veldig glad i mørk grønn/blå, om dere skjønner? Haha.

19. Hvem snakket du med sist? Rikke og Katrine.

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Jeg håper veldig at jeg kommer inn på det jeg vil studere neste år!

21. Hva var det siste du kjøpte? Klementin og Imsdal!

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? "Det får vi til! Da ses vi! :)"

23. Hva skal du gjøre til helgen? I helgen jobber jeg..

24. Drømmereisemål? Åh, som jeg vil tilbake til New York! Jeg elsker byen, stemningen og folka der. Hvis jeg må velge et sted jeg ikke har vært må det bli en gresk øy.. Santorini, for eksempel!


​25. Hvordan er du som venn? ​Dette er kanskje det vanskeligste spørsmålet. Jeg bryr meg utrolig mye om folk rundt meg, og om ikke vennene mine har det bra har ikke jeg det bra. Jeg er medfølende og omsorgsfull. 

26. Hva kan holde deg våken om natta? ​Tanker om alt og ingenting! Jeg er kanskje ikke alene om det å ha en hjerne som skrus på x1000 med en gang hodet treffer puta? Det er helt ekstremt. 

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? ​Jeg tror jeg er en blanding, gitt.. Kanskje litt Khloe og litt Kourtney? I really don´t know! 

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? ​Akkurat nå følger jeg med på Frikjent på TV2! Herregud, så spennende.. Bortsett fra det har jeg ikke så mye tid til å se så mye på serier akkurat nå, men har sett både White Collar (!!) og Gossip Girl ferdig det siste halvåret. 

29. Hvilken bok leste du sist? ​Leser altfor lite bøker. Den siste jeg leste var vel "Bli best med mental trening" av Erik Bertrand Larssen. 

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? ​Når jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg gjøre så lite som mulig, før jeg etterhvert skal lage middag. Pizza!!! 

Likes

Comments

Etter en del fram og tilbake (og litt mas..) har jeg endelig fått meg til å gjøre dette... Velkommen til min nye blogg!

Jeg er ei jente på 18 år, som bor i Gjerdrum. Jeg har nylig flyttet ut for å bo med kjæresten, Petter, og jeg trives veldig godt med "sykkelfruetilværelsen" min.


Denne bloggen vil i stor grad inneholde tanker og meninger, men også viktige momenter i min hverdag; mat og trening. Dette blir rett og slett mitt fristed hvor jeg ytrer meg, og skriver akkurat det jeg selv føler for. 

Jeg synes det her er både skummelt og spennende! Jeg vil at bloggen skal være så bra som mulig, sånn at bloggen også kan være bra for andre. Jeg vil motivere og engasjere! Skal jeg gjøre det her, skal jeg gjøre det ordentlig! 

Håper at du vil følge meg framover, og at akkurat du finner bloggen min interessant. 

-Ingvild

Likes

Comments