Hei❤️ dagen i dag startet på en veldig stressende måte, da jeg sto i kø til å kjøpe billetter til eminemkonserten som skal finne sted i Oslo i sommer. På grunn av at pappa er obosmedlem, fikk jeg tilgang på et forhåndssalg! Etter bare et minutt var alle av de billettene vi skulle kjøpe utsolgt, og jeg ble utrolig deppa. Etter hvert innsåg jeg at der var flere billetter igjen av golden circle, så da kuppet jeg fem av de billettene😍 Aldri før har jeg hatt så høy puls, og jeg er fortsatt i lykkerus! Det er jeg og søsteren min som skal på konserten, pluss noen av hennes venner. Vi gleder oss sykt!

Etter jeg fikk tak i billetter laget jeg meg en god frokost mens jeg ventet på at pulsen min skulle roe seg ned. (2 timer har gått og jeg merker ingen forskjell haha)


Skal dere kjøpe billetter til eminemkonsert, eller har dere fått tak i noen?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle sammen! Dagen idag har gått til ligge rett ut og munche rett i koppen og sjokomelk, samtidig som å se hele sesong to av gossip girl. Har blitt totalt hekta på den serien, og flere synes det er merkelig jeg ikke har sett serien før nå🙈

Igår hadde kollektivet vors før turen gikk videre til Heidis. Vi koste oss med drikkeleker og god drikke, og om dere vil kan jeg lage et eget innlegg der jeg tipser om morsomme drikkeleker☺️Anbefaler dere å laste ned appen «Heidis bier bar Norge», for da kommer dere gratis inn, og dere slipper forbi køen.

Jeg har blitt ganske lei av de typiske utestedene i Trondheim som studio 26 og Downtown, så dersom dere bor i Trondheim har noen tips blir jeg veldig gla!


Likes

Comments

Hei alle sammen! Denne helgen har Martin vært på besøk hos meg i Trondheim, og vi har kost oss mye. Han kom på fredag morgen, og da hadde jeg laget litt frokost til han. Vi spiste baguetter med eggerøre, bacon og majones. Er det nå jeg skal skrive #wifeygoals?? Haha neida. Etter litt avslapning dro vi på Egon på solsiden og spiste middag. Maten var helt nydelig. Det var dårlig vær her på fredag, så vi utsatte sightseeing til dagen etter. Da dro jeg, martin, søsteren min og typen hennes på en liten rundtur i Trondheim, etterfulgt av et cafebesøk sammen med ene venninnen til søsteren min. Etter cafebesøket dro vi hjem til søsteren min og laget spearribs til middag, mens gutta boys fikk se på fotballkamp på tv-en.

Søndagen ble brukt på trampolinepark og dette var sinnsykt gøy. Jeg synes det er ganske fantastisk og så viktig at selv om vi snart er 26 og 21 år så kan vi være litt barnslige sammen. Det har vært en utrolig fin helg, og jeg gleder meg allerede til neste gang han kommer på besøk❤️Nå har jeg akkurat komt hjem fra å ha fulgt han til togstasjonen, og i postkassen låg der en liten trøstegave! Mange fine sminkekoster fra eBay har endelig kommet frem😍 disse var veldig billige, og om dere vil kan jeg legge ut linken til disse kostene! Jeg gikk bananas i desember og kjøpte mye kult på eBay, og dette er det siste jeg har kjøpt (tror jeg hehe)

Kostene føles utrolig gode ut, og de er veldig myke✌🏼


Har dere noen eBay-anbefalinger?

Likes

Comments

1. Reise til Maldivene

2. Dra til Paris

3. Reise til Australia på besøk til søsteren min som bor der.

4. Hoppe i fallskjerm

5. Delta på en stor oktoberfest

6. Dra på Coachella

7. Tjene penger på bloggen

8. Svømme med delfiner


9. Lære å spille et instrument, aller helst gitar eller piano.

10. Sende en flaskepost

11. Dra på en Drive in movie.

12. Ta et årsstudium i Frankrike og lære å snakke fransk

13, Jobbe som frivillig i utlandet

14. Gifte meg

15. Dra å se Ellen Degeneres show

16. Være lykkelig

17. Gå i fakkeltog mot pels18. Dra til italia

19. Adoptere ett dyr fra dyrebeskyttelsen

20. Lære meg å surfe

21. Jobbe som frivillig hos dyrebeskyttelsen.

22. Dra på eminemkonsert

23. Bo i Berlin i et år

24. Dykke i the Great barrier reef

25. Reise til Kina og den kinesiske muren26. Lære meg å ikke bry meg så mye om hva andre mener om meg

27. Få en A

28. Få en B

29. Delta på matlagingskurs

30. Bli en bedre person

31. Kjøpe et hus

32. Få en jobb jeg trives i

33. Reise jorden rundt

Likes

Comments


Hei! I det siste har jeg begynt å gå litt lei av de jeg følger på instagram, og vil gjerne finne flere personer som jeg kan følge. Skriv inn brukernavnet ditt på instagram i kommentarfeltet, så følger jeg deg. På instagram heter jeg Ingvildmuren , følg meg gjerne! Obs: Kan bli mye spam av mat og dyr hehe!


Likes

Comments

Hei! Nå holder jeg på å lage noen supergode burgere som er laget av bønner, og jeg tenkte å dele oppskriften her med dere. Dere trenger ikke å være vegetarianere eller veganere for å erstatte kjøtt med bønner og linser av og til. Gjennom flere undersøkelser ser vi at nordmenn spiser så mye kjøtt at det er usunt for oss, og når vegansk mat kan være så enkelt og godt, hvorfor ikke teste det ut? På grunn av cayennepepper og cumin smaker burgerne litt som taco-krydder, og det er såå godt! Oppskriften jeg nevner i dette innlegget er nok til seks burgere, og du trenger følgende:

400 gram bønner
2 hvitløksfedd
1 rød paprika
Noen spiseskjeer maismel eller hvetemel
salt, cumin og cayennepepper

Steg 1 - Skyll bønnene, og kok de i 10 minutter
Dette gjøres for å bli kvitt et giftig stoff som finnes i bønnene, og det er veldig viktig.

Steg 2 - Mos bønnene og tilsett finhakket paprika og to hvitløksfedd

Steg 3 - Tilsett 1 ts salt og cumin, og 1 og 1/2 ts Cayennepepper.

Steg 4 - Tilsett maismel eller hvetemel og form burgeren.
Mengde tilsettes etter egen vurdering, men jeg bruker mye jeg trenger for at blandingen skal bli mindre klissete og for at den skal bli enkel å steke uten at den går i fra hverandre. Form så deigen til burgere, der du selv velger hvor store de skal være.

Steg 5 - Stek i 5/10 minutter
Siden bønnene er kokt fra før trenger ikke burgeren å være gjennomstekt. Det er nok at burgeren har blitt varme igjennom. Imens burgerne stekes kan du skjære opp litt salat, og sette hamburgerbrød i ovnen slik det blir sprøtt til burgerne er ferdig.

Likes

Comments

Hei alle sammen! De siste dagene har gått i ett, og har dessverre hatt problemer med nouw.com så har ikke fått til å publisere innlegg før nå. Dette innlegget skulle egentlig bli postet på mandag:

Dagen i går var veldig fin, og ble tilbringt sammen med familien min og kjæresten. Vi kjørte bil til et lite vann, satt oss ned å tente bål, drakk kakao og koste oss mye. Vi var der helt alene, og det var hyggelig å kunne gjøre noe som dette sammen med søstrene mine før jeg måtte reise tilbake til Trondheim for et nytt semester. Etter hvert begynte det å bli kaldt og mørkt, så da dro vi hjem og spiste vi en god middag. De andre i familien laget biffsnadder med chips, mens jeg og søsteren min spiste veganske burgere som smaker helt fantastisk godt! Jeg kan legge ut oppskriften i et eget innlegg hvis det er ønskelig.

Likes

Comments

Hei alle sammen! Tenkte å hoppe innom en liten tur og tipse dere om en veldig fin blogg. Det er søsteren min Kaisa som er bak denne bloggen og hun blogger om livet hennes i fine Australia. I mars 2017 tok hun motet til seg, sa opp jobben sin og flyttet til Australia. Hun har fått flere jobber, men per dags dato jobber hun for et surfefirma. Hun lever virkelig ut drømmen, og jeg anbefaler dere til å ta en liten titt innom, og følge henne videre på reisen sin.

trykk HER for å komme til bloggen hennes.

Likes

Comments

Hei alle sammen! Akkurat nå sitter jeg som sikkert mange av dere og ser på hvor mye salg det er ute nå! Den beste tiden for å handle klær er garantert etter jul og nyttår, hehe! Jeg er inne på nelly, og ser såå mye jeg har lyst på, men som jeg egentlig ikke burde kjøpe på grunn av min ikke så solide eller eksisterende studentøkonomi. Her har jeg i alle fall laget en liste over noen av plaggene på ønskelisten min, som tilfeldigvis er på salg nå..

Nr 1. Bare Back sequin dress. Denne kjolen synes jeg var såå fin at jeg bare måtte kjøpe den. Den har stretchy stoff, og er normal i størrelse, og verken klør eller stikker som mange andre paljettkjoler.


Nr 2. Cross strap printed body. Denne bodyen er veldig fin nå som vår- og sommersesongen sakte nærmer seg, og den er kjempefin til både shorts, skjørt og kjoler!


Nr 3. paradise 2.0 tights. Hva gir vell ikke mer treningsmotivasjon enn fine treningsklær som denne tightsen? Tror det eneste som motiverer meg til å trene er når jeg får nye treningsklær som jeg føler meg vel i.


Nr 4. Drawstring velvet dress. Denne kjolen synes jeg passer best til juletider, men når den koster så lite nå på grunn av salg så ser jeg ingen problemer i å bestille den og oppbevare den fint til neste jul! Jeg elsker fargen blå, men denne finnes også i brun.

Nr 5. Frill velvet dress. Denne kjolen er kjempefin, men da jeg har korte ben tror jeg nok den passer best hos de som er i alle fall 1.60-1.65 høy. Kjolen finnes i fargene rosa og grønn. Enkel retur og fri bytte hos gjør det mulig å bestille, og dersom den ikke passer er det null stress å bytte til et annet plagg!

Nr 6. Velvet cross strap body. Denne bodyen passer hele året, og er sikkert superfin til både en svart bukse eller skjørt! Jeg har for tiden dilla på stoffet som er på denne bodyen.

Sånn, da har dere noen av mine favoritter fra Nelly, og håper dere likte de!

Likes

Comments

Hei! Personlig elsker jeg å dra på ferieturer, og jeg synest det er utrolig kult å oppleve nye kulturer, matretter og steder. I dette innlegget vil jeg vise dere noen av de reisemålene jeg anbefaler!

1. Berlin, Tyskland - Hotel-Pension Savoy
Sommeren 2016 dro jeg og familien til fine Berlin. Vi hadde det utrolig gøy, og for en spennende by å feriere i! Jeg liker best den typiske sydentilværelsen med hvite strender og varm temperatur, og selvom Berlin er en storby var der flere nydelige badestrender i utkanten av byen. Temperaturen på sommeren var høy, og det var flere dager der temperaturen målte 30 grader. Anbefaler dette resiemålet til alle aldersgrupper, og de som liker en en fin kombinasjon av shopping og avslapning.

Siden Berlin er en storby, er der mye en kan finne på. Vi dro på akvarium, dyrepark, shopping, og der var mange gode uteplasser. Der er også en stor og fin park, som er en av verdens største, som jeg og søstrene mine dro til. Der vi satt oss ned og drakk litt øl og vin og koset oss skikkelig. Parken heter Tiergarten, og jeg anbefaler virkelig å dra til denne parken om dere reiser til Berlin en gang. I tillegg dro vi på Coldplaykonsert, som var helt magisk.

Vi bodde på et nydelig pensjonat med store og fine rom, og bygningen vi bodde i var opprinnelig delt inn i flere leiligheter under andre verdenskrig. I disse leilighetene bodde det mange jøder, og desverre ble disse tatt av Tyskerene. Utenfor inngangspartiet til pensjonatet, har de lagt minnesmarkeringer for de som ble tatt, og innsiden av pensjonatet har blitt pusset opp, men de har beholdt den gammeldagse stilen. Det var veldig spennende å bo i denne bugningen og få lære om historien om de som en gang bodde der.

2. Mallorca, Spania - Ona Cala Pi Club

I 2014 reiste jeg til Mallorca, og dette er en nydelig øy utenfor Spania. Vi bodde på en rolig plass som heter Cala Pi, der det var et stort og fint hotell, et supermarked og tre uteplasser/barer. Det var veldig koselig, og anbefaler dette reisemålet mest til par eller familieturer da det ikke var så store muligheter for festing med mindre en tok buss til Magaluf. På Mallorca er det muligheter for leiebil, og å reise til kjempefine strender og bukter. Tre minutters gange fra hotellet, var det en nydelig bukt der det gikk an å hoppe fra berg ned i vannet. Vannet var klart og hadde bra temperatur, og dette var bra for meg da jeg er skikkelig pingle på å bade i kaldt vann haha!


3. Rhodos, Hellas - Hotel Epsilon

Hit reiste jeg og kjæresten sommeren 2016. Vi bodde i byen Faliraki, og hotellet var bare få minutter med buss eller taxi til Faliraki sentrum. Her inne var der en bar street, muligheter for shopping og fine restauranter. Faliraki er omtrent en halltime med buss fra Rhodos by, hvor det er store muligheter for shopping og festing om dette er ønskelig. Hotellet vi bodde på var utrolig fint, og hotellet låg rett ved stranden.

Dette hotellet anbefales til familie og par, da det var mer avslapning enn festing. Hotellet har separate basseng med et stort basseng for voksne, og et for barn.


Har dere noen tips til ferieturer til sommeren? Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet!

Likes

Comments