Förra veckan så var jag och såg på Shawn Mendes konsert i Fryshuset. Det var jättebra dock så var det lite varmt. Han och hans förband var superbra en stor rekommendation att lyssna på!

Ha en bra dag

I

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte skriva lite om London, har varit där två gånger och jag tycker att det är en superfin stad. Första gången min familj var där så gjorde vi alla turistsaker. Sen i somras när vi var där igen så blev det bara en shoppingresa. Jag tycker att London är ett bra ställe för att både utforska och att spendera alla sina pengar.

Vi shoppade i princip bara på Oxford street och kanske lite i området. För att komma dit så var vi tvungna att gå igenom Hyde park, om man inte vill gå så finns det även cyklar att hyra där. Rekommenderar starkt att ni åker dit på semester

Ha en bra dag

I

Likes

Comments

​En av mina favvoserier är NCIS: Los Angeles. Det är en typ av kriminalserie och de löser mord eller brott som har med personer som jobbar inom marinen. 

Hela min familj gillar att se på det men det är mest jag och min mamma. Vi brukar se det på tv men jag tror att det finns på dreamfilm eller swefilmer. Det finns en bra blandning av drama mellan avsnitten men också typ kärlek mm. Rekommenderar den starkt

Ha en bra dag

Likes

Comments

Outfit nr 1

Klänningen: Boohoo.com

Skorna: Nelly.com

Outfit nr 2:

Kappa: Bikbok

Topp: Bikbok

Jeans: H&M

Skor: Nelly.com

​Outfit nr 3:

Sport bh och springbyxor: Nike, finns på Nelly.com eller din närmaste sportaffär

Ha en bra dag

I

Likes

Comments

Jag har antingen ägt eller vill äga dessa produkter. Tycker att alla är så djävulskt fina och skulle vilja lägga till dem i min smink kollektion. En sak man inte vet om mig är att jag gillar smink väldigt mycket. Man kan säga att det är min hobby och jag gillar det. Ska till Stockholm om ett tag och detta är en del av sakerna jag vill få med mig hem. Tänkte även köpa lite träningskläder är verkligen ute efter ett par långa camo springbyxor, så om ni vet några så kan ni säga till. 

Ha en bra dag

Likes

Comments

Vi behöver alla lite fitness i våra liv om det bara är att gå så är det en väldigt bra start. Jag tränar själv 3-4 ggr i veckan med mitt lag men jag har nu även börjat träna lite hemma. Gör lite rump övningar och mag övningar och lite ben och armar. (Bilden är inte det jag gör men om man vill ha något exempel så finns den)

Lite mer pladder: det finns ganska många som tror att träningen är den största delen till en bra kropp. Wake up, den största delan är faktisk vad du äter. För om du äter skit och tränar mycket så kommer det ändå inte ge så stora resultat som du vill ha. Så om du vill kanske som jag få en snyggare kropp till sommaren, börja med att tänka på vad du äter. Ju bättre du äter desto "lättare" blir det med träningen. Men tänk på att du måste äta annars får din kropp inte balans så börja inte på någon speciell kost då du skiter i att äta, för det blir aldrig bra. Lova att ta bra hand om din kropp

Ha en bra dag 

I

Likes

Comments

​Okej, så här är det nu eller hej förresten eftersom man inte varit så aktiv. Nu tycker jag att allvaret börjar igen med det så menar jag att jag måste få skriva vad jag tycker och tänker igen. Så nu kör vi. 

Vi kan börja med att jag blev dumpad men det var inte riktigt som ni tror att det är, utan jag blev dumpad av en kille utan att vara tillsammans med honom. Låt mig förklara det. Jag skrev med en kille som jag först tyckte såg snäll ut och såg rätt bra ut. Saker blev rätt bra mellan oss och jag träffade honom till och med några gånger vilket är ganska ovanligt för mig. Sen efter typ två månader så hände det något; han slutade att svara, han läste bara mina meddelanden osv. Man kan ju säga att jag blev ledsen och det blev jag, flera nätter så låg jag och grät mig till sömns. 

Efter ett tag så började livet se bättre ut igen jag hade börjat glömt honom mer och mer. Det är fortfarande svårt jag ser honom nästan varje dag i skolan och då hänger han med sin nya tjej. Vilket helt ärligt är svårt för att jag gillade honom eller vem lurar jag gillar honom fortfarande mycket. Att han bara kan gå vidare utan att ens kolla tillbaka. Önskar att det vore så lätt.. Det är svårt att sitta och säga att jag inte tycker om honom för det gör jag mer än vad jag själv fattar. Men det är för att jag lärde känna honom och ju mer man känner en kille ju mer gillar man honom. Han är inte världens snyggaste människa men eftersom att jag vet så mycket om honom så får det mig att tycka att han är det. 

Kärlek är svårt och jag tänker inte göra om det på ett tag

Ha en bra dag

I

Likes

Comments

Hej

Det var ett tag sedan jag skrev på bloggen och det har sina anledningar. Allt börjar med att jag är rätt förkyld vilket betyder att jag inte kan vara med på träningarna. Jag sitter och kollar på läktaren och man känner sig så dålig då, jag mår så dåligt av det. Man kanske inte kan tro det men det tar.

Jag har det även ganska jobbigt i skolan, jag blir inte mobbad men man kan säga att jag blir utfryst. Det finns en grupp med tjejer i min klass som tror att inget rör dem. Att de är dem som styr hela världen. En del av dem är mina gamla vänner, nån är med i mitt lag och hon beter sig helt annorlunda. Jag vet att hon inte är en sån person men jag antar att man kan ändras för de "coola personerna".

De kan verka så snälla men de kan vara riktiga idioter ibland, de lixom inte riktigt vad de gör ibland. Det var en gång då vi skulle på en fest och jag var helt klar, hade sminkat mig i cirka 2 timmar hade till och med plattat mitt hår. Sen så hör de inte av sig tiden vi ska gå. Jag frågar då var de är och när vi ska gå. De säger då att alla på deras fest inte ville gå än. (De sa till mig att de åt middag hon varandra)

Inte riktigt det roligaste som finns, men det kommer mera. Vi hade gått i skolan ungefär två dagar och de hade redan skaffat en grupp och gissa vem som inte var i den, jo jag. Nu mådde jag dåligt, ville inte göra så mycket på träningarna eftersom att jag mådde psykiskt dåligt. Vilket inte är så jävla roligt. Pratade med några i mitt lag och de slutade med att en i mitt lag frågade vad i helvete tjejerna gjorde.

Detta fick mig att må lite bättre, men sen några dagar fick jag reda på att de skaffat en ny grupp och de skriver i den hela tiden. På varje lektion under varje minut. Visst vi säger hej varje dag men de som slutar och prata så fort man kommer och sätter sig vid dem eller deras bord. Det är som om de tänker att satan nu kom de nu kan vi inte snacka om det något mer.

Det kan till och med vara så att man sitter ensam på lektionen och det finns andra bord. Då sätter de sig bredvid mig fast vid ett annat bord eller så drar de ihop bänkar så att de sitter tre och jag ensam. Man kan säga att jag mår bättre, jag roar mig utan dem jag behöver inte dem för att känna mig uppskattad. Men det kan fan inte skada att prata eller bara var en snäll människa. Jag vill inte känna mig utfryst när jag egentligen ska jobba med dem. Jag kan inget annat göra en att bli trött, psykiskt trött.

Ha en bra dag

I

Likes

Comments

Hej!

Idag så hade jag en mysig dag på stan med min bästa vän och man kan ju säga att jag shoppade lite.. Gick in på Kicks för att köpa en foundation. Den kom med hem också, oops. Det blev en tröja på BikBok och även en borste, ögonskugga och en mascara från Åhléns också.

Det är en jättebra foundation, har haft den på mig hela dagen då hon testade den på mig och jag är kär i den. Den är jättelätt på huden medan den ger en bra täckning. Kan redan rekommendera den. Kommer skriva en review om alla produkter om någon vecka när jag har testat allt!

Ledsen för ett lite kortare inlägg, har lite svårt att skriva är inte särskilt bra.

Ha en bra dag

I

Likes

Comments

​Hej!

Idag så är det en helt vanlig dag som jag har gått i skolan. Gymnasiet är svårt men ändå hemskt roligt, man märker att standarden på eleverna höjs och lärarna väntar mycket mer. Särskilt när man går en linje som man behöver ha ganska höga poäng för att komma in. Inte för att jag säger att jag är värsta smartisen, för det är jag verkligen inte.

Idag så fick vi tillbaka ett av våra prov vi gjorde någon vecka sedan. Visade sig att jag fick väldigt dåligt och måste göra omprov. Första gången i mitt liv som ja måste göra ett omprov för att jag var så dålig. Inte nog med det så har jag även ganska mycket läxor vilket kan vara rätt jobbigt. 

Jag har aldrig tyckt att skolan har varit särskilt svår, men den har ju självklart varit jobbig. Förstår inte riktigt varför jag slutar försöka nu, det är ju bara några år kvar till studenten.

Ha en bra dag

I

Likes

Comments